להורדה | חדש! מאגר גיטאב - לספרים מותאמים לאוצריא
-
@יאיר-דניאל בדקת מה קורה עם העדכון ספרים מהגיטאהב לתוסף?
התלוננו כמה פעמים שעודכן בגיטאהב ובתוסף זה מראה כאילו הכל מעודכן וי על כל הקטגוריות
-
@יאיר-דניאל בדקת מה קורה עם העדכון ספרים מהגיטאהב לתוסף?
התלוננו כמה פעמים שעודכן בגיטאהב ובתוסף זה מראה כאילו הכל מעודכן וי על כל הקטגוריות
-
@צפניה זה שאלה שאמורה להיות מופנות ל@י.-פל.
לא יודע מה קורה עם זה. המפתחים כאן טענו שבגירסה 9.95 כבר יהיה תמיכה בקישורים כאלו, או משהו בסגנון...@יאיר-דניאל מבדיקה של קובץ הערות אין סימון על ההערה רק מספר (בלי תגים כל שהם), אני לא מבין בזה בכלל, אבל נראה לי מהתוכנה של קישור אוטמטי של מיאכלוש שצריך להיות שם איזה שהוא תג, אולי אם יהיה את הקובץ המקורי עם הערות יהיה אפשר לסדר את זה מחדש.
-
@יאיר-דניאל מבדיקה של קובץ הערות אין סימון על ההערה רק מספר (בלי תגים כל שהם), אני לא מבין בזה בכלל, אבל נראה לי מהתוכנה של קישור אוטמטי של מיאכלוש שצריך להיות שם איזה שהוא תג, אולי אם יהיה את הקובץ המקורי עם הערות יהיה אפשר לסדר את זה מחדש.
@יאיר-דניאל מבדיקה של קובץ הערות אין סימון על ההערה רק מספר (בלי תגים כל שהם), אני לא מבין בזה בכלל, אבל נראה לי מהתוכנה של קישור אוטמטי של מיאכלוש שצריך להיות שם איזה שהוא תג, אולי אם יהיה את הקובץ המקורי עם הערות יהיה אפשר לסדר את זה מחדש.
לא הבנתי את דבריך, בכ"א בגירסאות הקודמות של אוצריא - לפני עידן הDB זה עבד.
-
לא הבנתי את דבריך, בכ"א בגירסאות הקודמות של אוצריא - לפני עידן הDB זה עבד.
@יאיר-דניאל אתה צודק, זה עבד בגירסאות הקודמות.
רק הערתי שמהתוכנה של מיכאלוש (מקשר הערות אוטומטי) https://otzariausercontent.serveftp.com/forum/assets/uploads/files/1784546011436-6961bb17-34a5-4252-9cf7-542a95ae7f23-image.jpeg היה נראה לי שצריך תגית של <sup> כדי שיקלט כהערות, ובקובץ המקור יש באמת תגיות אלו אבל בקובץ הערות אין, חשבתי שאם יש את הקובץ המקורי של הטקסט עם הערות אפשר לחלק שוב פעם עם כלי העריכה וכך גם בקובץ הערות על ... יהיו תגיות אלו. -
@יאיר-דניאל אתה צודק, זה עבד בגירסאות הקודמות.
רק הערתי שמהתוכנה של מיכאלוש (מקשר הערות אוטומטי) https://otzariausercontent.serveftp.com/forum/assets/uploads/files/1784546011436-6961bb17-34a5-4252-9cf7-542a95ae7f23-image.jpeg היה נראה לי שצריך תגית של <sup> כדי שיקלט כהערות, ובקובץ המקור יש באמת תגיות אלו אבל בקובץ הערות אין, חשבתי שאם יש את הקובץ המקורי של הטקסט עם הערות אפשר לחלק שוב פעם עם כלי העריכה וכך גם בקובץ הערות על ... יהיו תגיות אלו.@צפניה מוזמן לעשות את זה...
אין לי לא זמן ולא סבלנות לזה -
@צפניה מוזמן לעשות את זה...
אין לי לא זמן ולא סבלנות לזה@יאיר-דניאל יש באיזה מקום הקובץ עם הערות לא מחולק לשני קבצים תודה
-
@יאיר-דניאל יש באיזה מקום הקובץ עם הערות לא מחולק לשני קבצים תודה
@צפניה לא ידוע לי.
-
נוסף למאגר
(ספרים מותאמים לאוצריא)
- חידושי אגדות:
- חידושי אגדות - מסכת יבמות
- חידושי אגדות - מסכת כתובות
- חידושי אגדות - מסכת נדרים
- חידושי אגדות - מסכת נזיר
- חידושי אגדות - מסכת סוטה
- חידושי אגדות - מסכת קדושין
- חידושי אגדות - מסכת ראש השנה
- חידושי אגדות - מסכת שבועות
- חידושי אגדות - מסכת תמורה
- חידושי אגדות – מסכת גיטין
- חידושי אגדות – מסכת הוריות
- חידושי אגדות – מסכת זבחים
- חידושי אגדות – מסכת שבת
עודכן במאגר
(ספרים מותאמים לאוצריא)
- בן סירא:
- 01-נוסח א
- 02-נוסח ב
- 03-אלפא ביתא
- 04-נוסח א
- 05-נוסח ב
- 06-השאלות-הנוספות
- 07-נספחים
הוסר מהמאגר
(ספרים מותאמים לאוצריא)
- PDF - משנה ברורה:
- משנה ברורה - צורת הדף
ניתן להוריד באמצעות התוסף "הורדת מאגר גיטאב"
או מ-עמוד ה-Releases.פוסט זה נכתב ע"י בוט
- חידושי אגדות:
-
לצערי גיליתי שבגלל שהמחשב שלי אבד - כל ההתאמה של חידושי הריטב"א, ושל חי' הר"ן על הש"ס = נעלמה בתהום הנשייה.
זכור לי שהעליתי את זה לגיטאב - אבל איני בטוח.
בכל מקרה - כרגע זה לא נמצא שם - בגלל שזה מסונכרן עם מה שיש לי במחשב.
אם יש מישהו שיש לו את הקבצים האלו - אחרי החלוקה וההתאה לאוצריא/יש לו מידע בעניין - אשמח לשמוע על כך -
אני חושב שהחברה פה מחכים שתעדכן אותנו למה אין עדכוני ספרים בתוסף
-
לצערי גיליתי שבגלל שהמחשב שלי אבד - כל ההתאמה של חידושי הריטב"א, ושל חי' הר"ן על הש"ס = נעלמה בתהום הנשייה.
אם יש מישהו שיש לו את הקבצים האלו - אחרי החלוקה וההתאה לאוצריא/יש לו מידע בעניין - אשמח לשמוע על כך@יאיר-דניאל ריטב"א - 95% ממנו זה ריטב"א על שבת, שקיים במקביל בתיקיה היעודית שלך בראשונים על התלמוד בבלי - ואאל"ט הוא מותאם שם.
עריכה: וה 5% האחרים, זה ככל הנראה מסכתות שקיימות במאגר הרשמי של אורציא (עירבון, ע"ז, מכות).
צריך לעבור מדוקדק יותר בשביל לוודא. -
@יאיר-דניאל ריטב"א - 95% ממנו זה ריטב"א על שבת, שקיים במקביל בתיקיה היעודית שלך בראשונים על התלמוד בבלי - ואאל"ט הוא מותאם שם.
עריכה: וה 5% האחרים, זה ככל הנראה מסכתות שקיימות במאגר הרשמי של אורציא (עירבון, ע"ז, מכות).
צריך לעבור מדוקדק יותר בשביל לוודא.@יאיר-דניאל ריטב"א - 95% ממנו זה ריטב"א על שבת, שקיים במקביל בתיקיה היעודית שלך בראשונים על התלמוד בבלי - ואאל"ט הוא מותאם שם.
צריך לעבור מדוקדק יותר בשביל לוודא.יש בספרים שאינם מותאמים לאוצריא קובץ של ריטבא. עבדתי עליו - חילקתי אותו לפי מסכתות והסרתי את מה שלא מתאים לאוצריא. וזה פשוט נעלם.
כנ"ל חידושי הר"ן. -
@יאיר-דניאל ריטב"א - 95% ממנו זה ריטב"א על שבת, שקיים במקביל בתיקיה היעודית שלך בראשונים על התלמוד בבלי - ואאל"ט הוא מותאם שם.
צריך לעבור מדוקדק יותר בשביל לוודא.יש בספרים שאינם מותאמים לאוצריא קובץ של ריטבא. עבדתי עליו - חילקתי אותו לפי מסכתות והסרתי את מה שלא מתאים לאוצריא. וזה פשוט נעלם.
כנ"ל חידושי הר"ן.@יאיר-דניאל אצלי יש כעת:
'ספרים שאינם מותאמים' - קובץ ענק של ריטב"א על הש"ס, רובו המוחלט הוא מסכת שבת, ומיעוט וזה מכות, ע"ז, עירובין, שבועות - ואולי עוד כמה.
במקביל, בתלמוד בבלי ראשונים (שלך) יש ריטב"א על שבת -שהוא להבנתי מותאם לאוצריא.
מלבד זאת, במאגר הרשמי יש ריטב"א על מכות, ע"ז, עירובין, שבועות. -
@יאיר-דניאל אצלי יש כעת:
'ספרים שאינם מותאמים' - קובץ ענק של ריטב"א על הש"ס, רובו המוחלט הוא מסכת שבת, ומיעוט וזה מכות, ע"ז, עירובין, שבועות - ואולי עוד כמה.
במקביל, בתלמוד בבלי ראשונים (שלך) יש ריטב"א על שבת -שהוא להבנתי מותאם לאוצריא.
מלבד זאת, במאגר הרשמי יש ריטב"א על מכות, ע"ז, עירובין, שבועות.@צדיק-וטוב-לו תכל'ס אילו מסכתות קיימות בקובץ ה"ענק" שאינם קיימים באוצריא/במה שמותאם כבר לאוצריא?
-
@צדיק-וטוב-לו תכל'ס אילו מסכתות קיימות בקובץ ה"ענק" שאינם קיימים באוצריא/במה שמותאם כבר לאוצריא?
@יאיר-דניאל למיטב הבנתי - 0.
-
@יאיר-דניאל יש בקובץ הגדול על בבא בתרא שעדיין אין באוצריא
-
@יאיר-דניאל יש בקובץ הגדול על בבא בתרא שעדיין אין באוצריא
@חד-צורבא אכן.
הכל יש באוצריא הרשמי, מלבד:
שבת - קיים במאגר שלך במקביל.
ביצה - לא קיים במקביל.
ב"מ - שאמנם קיים במאגר שלך במקביל - אבל רק על איזהו נשך (ומשום מה נמצא בקטגוריה שהמצאת בשם 'ספרים על ריבית', במקום שילוב נורמלי בראשונים על הש"ס).
וב"ב - לא קיים במקביל.(עדיין רובו המוחלט של החומר כבר קיים.)
-
אם יש מישהו שיש לו את הקבצים האלו - אחרי החלוקה וההתאה לאוצריא/יש לו מידע בעניין - אשמח לשמוע על כךזכור לי שהעליתי את זה לגיטאב - אבל איני בטוח.
בכל מקרה - כרגע זה לא נמצא שם - בגלל שזה מסונכרן עם מה שיש לי במחשב.תמיד אפשר לנבור בהסטוריית הגיט.
-
בכל מקרה - כרגע זה לא נמצא שם - בגלל שזה מסונכרן עם מה שיש לי במחשב.תמיד אפשר לנבור בהסטוריית הגיט.
אני יודע, אבל כיון שאין לי מידע ברור ותאריך ברור, זה יותר מורכב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות