בקשה | חסימת צפיה בסרטונים בתוספים
-
מכיוון שכל התוספים בנויים על הספריה של אדג', אז אם לחצו על כפתור "עזרה בהדפסה", אפשר לגרור לחלון שנפתח סרטון וזה מפעיל אותו.
וזה מגביל להתקין בגלל זה תוספים במחשבים בישיבה, ששם צריך לחסום את הסרטונים. [תמיד זה מרדף אחרי הטובים במחשבים! שמגלים פירצה ומשווקים הלאה, (תמשיכו אבל תהיו האקר לבן לא שחור!)].
האם יש סיכוי לחסום זאת?אם זה אפשרי אשמח מאוד
תודה רבה -
א. גרירה לתוך התוסף עצמו לא מפעילה סרטון איך שראיתי, זה רק בעזרה בחלון ההדפסה.
ב. ומדיון עם קלוד יצא לי שאין אפשרות, חוץ מלבקש חלון הדפסה של המערכת (כמו החלון שאוצריא עצמה משתמשת) ולא את חלון ההדפסה של אדג', וכך לא יפתח חלון עזרה.
אך לא הצלחתי להבין אם זה קשור לאוצריא או למפתח התוסף.
וכן אני מסתפק אם המפתחים ירצו כזאת אפשרות. -
ב. ומדיון עם קלוד יצא לי שאין אפשרות, חוץ מלבקש חלון הדפסה של המערכת (כמו החלון שאוצריא עצמה משתמשת) ולא את חלון ההדפסה של אדג', וכך לא יפתח חלון עזרה.
א"א להפעיל סרטונים בגרירה- מנסיון, בדקתי את זה גם אם תוסף דמה שבניתי - לצפייה בסרטונים
-
א"א להפעיל סרטונים בגרירה- מנסיון, בדקתי את זה גם אם תוסף דמה שבניתי - לצפייה בסרטונים
@יאיר-דניאל אבל יש צפייה מתוך התוסף נניח הנגן הראשון של חד בדרא
-
@יאיר-דניאל אבל יש צפייה מתוך התוסף נניח הנגן הראשון של חד בדרא
@חד-צורבא נכון, אבל הוא לא עלה לחנות - בדיוק בגלל זה.
-
י י. פל. סימן נושא זה כנפתר ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות