בקשת מידע | תגובות לתוסף שני טורים החדש
-
לא שואב טוב את הגופן של התוכנה ולכן הכל מוצג בגופן ברירת המחדל ולא איך שהגדרתי בתוכנה (בקודם הוא ידע לזהות איזה גופן הגדרתי בתוכנה ולהשתמש בו)
וכן למה שהתוסף לא יהיה בתור כפתור בכל ספר למעלה, במקום לרוץ אליו כל פעם?@תודה-ה לגבי הגופן זה תלוי איזה גופן יש גופנים (אפילו רובם, נראה לי כל מה שלא הגיע ביחד עם התוכנה עצמה, חוץ מאחד שצ"ע עליו למה אותו הוא כן מושך)
בכל מקרה בגירסא הבאה תוכל לרשום את השם המדוייק של הגופן במחשב והוא ישאב אותו לבד וגם ישמור לך אותו ברשימה (שבגירסא הזו עדיין אין)לגבי הכפתור בספר אני לא יודע אם יש אפשרות להוסיף כזה דבר
@י.-פל. יש אפשרי לעשות כזה דבר ? -
@תודה-ה לגבי הגופן זה תלוי איזה גופן יש גופנים (אפילו רובם, נראה לי כל מה שלא הגיע ביחד עם התוכנה עצמה, חוץ מאחד שצ"ע עליו למה אותו הוא כן מושך)
בכל מקרה בגירסא הבאה תוכל לרשום את השם המדוייק של הגופן במחשב והוא ישאב אותו לבד וגם ישמור לך אותו ברשימה (שבגירסא הזו עדיין אין)לגבי הכפתור בספר אני לא יודע אם יש אפשרות להוסיף כזה דבר
@י.-פל. יש אפשרי לעשות כזה דבר ? -
-
הערה קטנה - מתי שפותחים את ההגדרות אין איקס לסגירה מסך ההגדרות (אפשר ללחוץ על התוכן וממילא נסגר אבל יותר פשוט דרך האיקס).
-
לפני שאני עומד עם העכבר היכן שהכפתור ממוקם

אחרי שאני עומד עם העכבר היבן שהכפתור ממוקם

גלתי את הכפתור הזה ממש במקרה....
קורה רק במצב ספר -
@אברהם-mch רק באתי לומר שזה תוקן
-
@אברהם-mch רק באתי לומר שזה תוקן
-
@חד-צורבא אני מסכם
א. משתמש לא צריך לנחש היכן הכפתור נמצא
ב. מה שעדיין לא ברור לך ולו
ג. מצאתתי עכשיו: בהדפסה מוצג דפים לבנים
באופן כללי ההדפסה צריכה שדרוג משמעותי, אולי שהמשתמש יבחר אילו עמודים להדפיס לפני שיפתח מסך ההדפסה -
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות