בקשה | בעניין מקרופדיה תלמודית שו"ת חתם סופר ועוד ספרים
-
אשמח אם יוכלו לחלק או לכמה חלקים כיון שהוא גדול מידי, אבל במיוחד מה שעורר אותי לכך זה שקשה להשתמש איתה בתוסף של תצוגת טורים אם כי אומנם היא נטענת מהר ולא נתקעת אבל זה ממש כבד לה וגם זולל ראם בכמויות אדירות (הגיע לי לכ3 ג'יגה) אשר על כן מבקש אני מהאחראים אם יואילו בטובם לפרק את הספר לכמה חלקים (כמה ?, אתם כבר תחליטו)
בברכת התורה
אחד מהמשתמשים שנהנים כל עת מן התוכנה
(הן מצד עצם התוכנה והן מצד החידושים שבאים לעיתים קרובות מאוד כך שכל יום הרי הם בעיניך כחדשים) -
-
@המלאך @חד-צורבא
אכן יש בעי' רצינית במיקרופדי' גם בתוכנה עצמה (לא רק בתוסף).
הסיבה היא אינה בגלל גודל הספר, אלא בגלל כמות הכותרות.
בספר שיש בו מלנתלפים כותרות, זה מקשה מאוד מאוד על חיפוש כותרת.
נסה להקליד שם איזה חיפוש של כותרת, תראה אם אתה מצליח להקליד משהו....אגב, הספר עודכן מאוד בזמן האחרון, ממש פנים חדשות באו לכאן, תוקנו המון שגיאות המרה מהמקור.
-
@המלאך @חד-צורבא
אכן יש בעי' רצינית במיקרופדי' גם בתוכנה עצמה (לא רק בתוסף).
הסיבה היא אינה בגלל גודל הספר, אלא בגלל כמות הכותרות.
בספר שיש בו מלנתלפים כותרות, זה מקשה מאוד מאוד על חיפוש כותרת.
נסה להקליד שם איזה חיפוש של כותרת, תראה אם אתה מצליח להקליד משהו....אגב, הספר עודכן מאוד בזמן האחרון, ממש פנים חדשות באו לכאן, תוקנו המון שגיאות המרה מהמקור.
@יום-חדש-מתחיל אבל לא ענית מה לגבי פיצול שלו, אפשרי ? מאוד ייעזור לי
-
@יום-חדש-מתחיל אבל לא ענית מה לגבי פיצול שלו, אפשרי ? מאוד ייעזור לי
-
@יום-חדש-מתחיל יש סיכוי שמחלקים את שו"ת חתם סופר לחלקיו יועיל לי מאוד
(זכור לי שדובר כאן על העניין לא יודע מה יצא בסוף) -
אגב אותה בעיה יש גם בדור המלקטים,
שלוקח לו זמן לעלות והוא גם לפעמים תוקע את התוכנה (לא ממש בגירסאות האחרונות אבל קרה הרבה בעבר)
ועכשיו אני מבין שזה בגלל ריבוי הכותרות שיש שם -
אגב אותה בעיה יש גם בדור המלקטים,
שלוקח לו זמן לעלות והוא גם לפעמים תוקע את התוכנה (לא ממש בגירסאות האחרונות אבל קרה הרבה בעבר)
ועכשיו אני מבין שזה בגלל ריבוי הכותרות שיש שם@מצפה-לישועת-ה
בגרסא האחרונה ב"ה אין הבעיה הזו -
דבר עם הAI שלך שיעשה יטוב לגלילה זה יכול להיות קצת מתסכל לנסות לשחק שהמשתמש לא יסים לך שיש טעינה עצלה אבל בסוף זה עובד תראה בתוכנה אין לה בעיה כמעט בנושא הזה)
-
@otzaria-bot איך פונים לספריא ?
-
@otzaria-bot איך פונים לספריא ?
לתיקוני טקסט בספריא: corrections@sefaria.org (או shmuel@sefaria.org). ערוצים נוספים: טופס "צור קשר" באתר sefaria.org.il, ו-GitHub שלהם (Sefaria/Sefaria-Project) לענייני נתונים ותכנות.
לידיעה — מתוך אוצריא יש כפתור "דיווח טעות" בטקסט, והוא מנותב אוטומטית למקור הנכון (טקסט שמקורו בספריא נשלח ל-corrections@sefaria.org). זו הדרך המהירה.
אבל בנוגע לנושא כאן: פיצול מיקרופדיה או שו"ת חתם סופר לחלקים הוא עניין של מבנה הספרייה של אוצריא, לא של ספריא — הפיצול נעשה בהמרה אצלנו. לכן פנייה לספריא בזה לא תקדם. את הבקשה כדאי לפתוח כ-Issue כאן: https://github.com/Otzaria/otzaria-library/issues
-
לתיקוני טקסט בספריא: corrections@sefaria.org (או shmuel@sefaria.org). ערוצים נוספים: טופס "צור קשר" באתר sefaria.org.il, ו-GitHub שלהם (Sefaria/Sefaria-Project) לענייני נתונים ותכנות.
לידיעה — מתוך אוצריא יש כפתור "דיווח טעות" בטקסט, והוא מנותב אוטומטית למקור הנכון (טקסט שמקורו בספריא נשלח ל-corrections@sefaria.org). זו הדרך המהירה.
אבל בנוגע לנושא כאן: פיצול מיקרופדיה או שו"ת חתם סופר לחלקים הוא עניין של מבנה הספרייה של אוצריא, לא של ספריא — הפיצול נעשה בהמרה אצלנו. לכן פנייה לספריא בזה לא תקדם. את הבקשה כדאי לפתוח כ-Issue כאן: https://github.com/Otzaria/otzaria-library/issues
-
אבל בנוגע לנושא כאן: פיצול מיקרופדיה או שו"ת חתם סופר לחלקים הוא עניין של מבנה הספרייה של אוצריא, לא של ספריא — הפיצול נעשה בהמרה אצלנו. לכן פנייה לספריא בזה לא תקדם.
@י.-פל. הוא צודק ?
אבל בנוגע לנושא כאן: פיצול מיקרופדיה או שו"ת חתם סופר לחלקים הוא עניין של מבנה הספרייה של אוצריא, לא של ספריא — הפיצול נעשה בהמרה אצלנו. לכן פנייה לספריא בזה לא תקדם.
@י.-פל. הוא צודק ?
אם הספר מספריא, הוא לא צודק. ואם לא - הוא צודק.
תסתכל ב׳אודות הספר׳.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות