שיתוף | תגובות | תמונ"ך
-
למה שלא יהיה גם בנפרד למעונין? זה זיהוי מדויק יותר בלחיצה ימנית בספריה בלי לתקוע דברים בלי קשר
בנוגע לעיצוב אני לא מבין בזה כלל אם תכתבו הוראות אתן לקלוד...
בנוגע להורדה וריד מהשרשור להורדה
@חד-בדרא מה העניין? מי שרוצה שיכנס ללשונית שהוא מעוניין בה, אחת הטענות המרכזיות היו שרוצים חנות עם כמה שפחות תוספים על אותו שטאנץ, ובמטבע הלשון של י. פל. לא להספים את החנות.
בנוגע לעיצוב אולי @יאיר-דניאל יוכל לתת לך יותר כיוונים, ניסיתי להתעסק עם קלוד לאחרונה והוא הבהיר לי שאנחנו לא חברים. -
מעלה רעיון:
אולי כדאי להעלות לו תוסף לדוגמא. לדוגמא תוסף חנות תוספים- שיעצב את זה ברוח זו ולפי הסיגנון של אוצריא -
@חד-בדרא נ"י , ייש"כ.
במיוחד על העבודה להנגיש הכל מקומי...
ג"א מצטרף לבקשה להתאים את העיצוב לאופי הכללי של אוצריא. במיוחד הסמלים בעמוד הראשי, שיהיו יותר סולידיים (ואנא, בית המקדש - לא עם גג אבן משולש כמו בנייני היוונים שר"י).
הייתי מציע שתבחר שם יותר פשוט מוסבר ומכוון [ובלאי לערבב את התמונות עם התנ"ך...]
משהו כמו 'דעת למקרא'...
(הזדרזתי להגיב כבקשתך, למרות שאין לי רעיון מושלם) -
@חנניה אני חושב ש@יאיר-דניאל לא נותן לקלוד דוגמאות כל פעם מחדש, נראה לי שיש לו את הצבעים והסגנון בשפה מקצועית איפה שהוא, אולי הוא יהיה מוכן להשאיל לטובת הכלל
-
@חד-בדרא נ"י , ייש"כ.
במיוחד על העבודה להנגיש הכל מקומי...
ג"א מצטרף לבקשה להתאים את העיצוב לאופי הכללי של אוצריא. במיוחד הסמלים בעמוד הראשי, שיהיו יותר סולידיים (ואנא, בית המקדש - לא עם גג אבן משולש כמו בנייני היוונים שר"י).
הייתי מציע שתבחר שם יותר פשוט מוסבר ומכוון [ובלאי לערבב את התמונות עם התנ"ך...]
משהו כמו 'דעת למקרא'...
(הזדרזתי להגיב כבקשתך, למרות שאין לי רעיון מושלם) -
אם כבר אולי 'דעת תורה'
מראות קודש
מראות התורה
אוצראיה
לראות טוב
מראה מקום
טובה ראייתה
פרקי(ם כב) מחזה
ויבינו במקרא
לחזות בנועם
צופים אמרום
להבין ולראות
מראה באצבע
מראין בקודש
מורה מקודשים(מורא מקדש)
עוד? -
@איש-שלו הייתי מציע "מראות התנ"ך" או "מחזה התנ"ך" או "תנ"ך חי" משהו שקשור לזה שיעודו של התוסף זה שיוכלו לראות את התנ"ך
-
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות