עדכון | גרסת קדם-הפצה, 996
-
רציתי לדעת האם הקישור בתחילת השרשור הוא לגירסא החדשה או לגירסא 0.9.95 כי זה מה שמופיע כשפתחתי
-
רציתי לדעת האם הקישור בתחילת השרשור הוא לגירסא החדשה או לגירסא 0.9.95 כי זה מה שמופיע כשפתחתי
-
וואו!!!

@פלמנמוני
באג מעניין, סידרת (עד כמה שאני זוכר אתה סידרת) את תזוזת הסמן ימינה / שמאל כRTL אבל ביחד עם קונטרול זה עדיין הפוך - קונטרול + חץ שמאלה מזיז את הסמן ימינה, וקונטרול + חץ ימינה מזיז את הסמן שמאלה.באג מעניין, סידרת (עד כמה שאני זוכר אתה סידרת) את תזוזת הסמן ימינה / שמאל כRTL אבל ביחד עם קונטרול זה עדיין הפוך - קונטרול + חץ שמאלה מזיז את הסמן ימינה, וקונטרול + חץ ימינה מזיז את הסמן שמאלה.
לא נתקלתי בזה. תוכל לבדוק שוב? (ודא שאתה מסמן מימין לשמאל). באיזה מסך מדובר?
בכל מקרה - חושב ש @פלמנמוני עשה משהו בנידון, נחכה לעדכונו.
לא נגעתי, ככל הידוע לי
-
@י.-פל. בג חמור
ההקלדה בתוספים לא עובדת בגרסה זו
למשל במעשר או בחנות תוספים
אין אפשרות להקליד -
-
באג מעניין, סידרת (עד כמה שאני זוכר אתה סידרת) את תזוזת הסמן ימינה / שמאל כRTL אבל ביחד עם קונטרול זה עדיין הפוך - קונטרול + חץ שמאלה מזיז את הסמן ימינה, וקונטרול + חץ ימינה מזיז את הסמן שמאלה.
לא נתקלתי בזה. תוכל לבדוק שוב? (ודא שאתה מסמן מימין לשמאל). באיזה מסך מדובר?
בכל מקרה - חושב ש @פלמנמוני עשה משהו בנידון, נחכה לעדכונו.
לא נגעתי, ככל הידוע לי
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות