עדכון | גרסת קדם-הפצה, 996
-
הקישור חסום בנטפרי יש מה לעשות?
-
בצד הקטוגריות בספריה יש על חלק מהם הסבר מהם, ההסברים לקוחים מאתר חילוני אולי מויקיפדיה או מספריא וכדו' והם לגמרי נוגדים לרוחה של תורה. ראה את הכיתוב בצד הקטגוריות חסידות, קבלה, ותראה שהם לגמרי חילוניים. יש צורך דחוף להסיר אותם.
אגב, למי שלומד עם אוצריא אין צורך להסביר לו מה זה קבלה, חסידות, שו"ת, הלכה, וכו'. -
בצד הקטוגריות בספריה יש על חלק מהם הסבר מהם, ההסברים לקוחים מאתר חילוני אולי מויקיפדיה או מספריא וכדו' והם לגמרי נוגדים לרוחה של תורה. ראה את הכיתוב בצד הקטגוריות חסידות, קבלה, ותראה שהם לגמרי חילוניים. יש צורך דחוף להסיר אותם.
אגב, למי שלומד עם אוצריא אין צורך להסביר לו מה זה קבלה, חסידות, שו"ת, הלכה, וכו'. -
א. לא תוקן איטיות בטעינת מסמכי pdf
ב. באיתור שכותבים שתי משפטים למשל מנחת חינוך לוקח לו זמן עד שמוצא.
ג. באיתור לא מוצא רמב"ם הלכות תפילה.
ד. בהוספת ספרים אישים לא גומר לטעון וצריך לסגור את התוכנה ולפתוח מחדש.
תודה על הכל.ג. באיתור לא מוצא רמב"ם הלכות תפילה.
אצלי מוצא
עריכה: מוצא אצלי רמב"ם סדר התפילה ולא הלכות תפילה, כי מצד כינויי הספרים יש התאמה מדוייקת לזה ולא לזה, צריך להוסיף כינוי גם לזה. @י.-פל. איך מוסיפים כינויים?ד. בהוספת ספרים אישים לא גומר לטעון וצריך לסגור את התוכנה ולפתוח מחדש.
כמה אתה מוסיף?
-
תצוגת תוצאות חיפוש לפי 'סדר הדורות' - אינה כוללת את ראשוניות תורה שבכתב ?!
1d2324ce-c00f-4edf-80b1-48fd33523df8-20260720-2030-58.4233592.mp4
-
@פלמנמוני אם אני עושה חיפוש בתוך ספר כשהוא פתוח זה עובד, אבל אם אני מחפש וכותב סימן מסוים ובתוצאה רוצה לעבור אליו זה לא עובד
-
מענין לענין באותו ענין
איך בדיוק זה עובד כל העסק של הספרים אישיים ?
זה בולע לי את הספרים או מייצר כפול ?
אני יכול להעביר את זה מגירסא לגירסא או שעדיין יתכנו שינויים כך שאני יצטרך לעשות זאת שוב בעתיד ?
אם יש לי גם קבצי ג'סון של לינקס כמו האציקלופדיה תלמודית של יאיר דניאל זה מכניס אותם ישר ביחד עם הכל או שיש פרוצדורה אחרת ? -
הוצאתי גרסה לא-רשמית (שימו לב למיקום השרשור...).
עקב השינויים הגדולים שנעשו, אני מאוד מאוד חושש מבאגים.
אשמח מאוד מאוד שתבדקו!!!
https://drive.google.com/drive/u/0/folders/16RgvEH0gEyPqaXvOKbaEVQseNBbt3LoOלא מתחייב שהעדכונים יפעלו רציף - לא סיימתי לגמרי עם הDB, ולכן מי שהרשת שלו איטית, וחס על רבע שעה בחדר מחשבים - לא מומלץ...
אבל אני ממש אשמח לכל הערה!!!הערות - רק בשרשור זה, בבקשה!
שימו ל שהעליתי גם גרסאות תוכנה בלבד, למרות שזה קצת טעות: אם אין את הDB החדש, זה לא שווה הרבה...
חשוב!!! הגרסה עדיין לא קיבלה את הליטוש של ידידנו האחראי על העיצוב - @asz ולכן, אל תצפו לממשק יותר נח או משהו כזה... אנחנו זרקנו הכל עליו, והוא עמל כעת לשפר כל פיקסל בתוכנה!!
אגב, חייב לעדכן:
האינדקס הגיע בתוך דקה אחת מעל ל50%!
עד הסוף לקח לו כ4 דקות!!! (האחרונים איטים מאוד, @פלמנמוני יש לשקול חילוץ טקסט במקביל לשאר האינדוקס, ואז האינדוקס יפגוש טקסט מחולץ כבר.).
עוד עדכון: במסד הנתונים יש 1,487,904 קישורים מסוג "LINKER" (קישורים לחיצים).האינדקס הגיע בתוך דקה אחת מעל ל50%!
עד הסוף לקח לו כ4 דקות!!! (האחרונים איטים מאוד, @פלמנמוני יש לשקול חילוץ טקסט במקביל לשאר האינדוקס, ואז האינדוקס יפגוש טקסט מחולץ כבר.).מדהים! בא לי לרקוד!
א. האם בדקת צריכת ראם בעת האינדוקס?
ב. אני ממליץ להריץ את זה במצב חיסכון בחשמל במחשב שלך ובלי חיבור לחשמל קח תקבל נותנים יותר עממיים. -
-
האינדקס הגיע בתוך דקה אחת מעל ל50%!
עד הסוף לקח לו כ4 דקות!!! (האחרונים איטים מאוד, @פלמנמוני יש לשקול חילוץ טקסט במקביל לשאר האינדוקס, ואז האינדוקס יפגוש טקסט מחולץ כבר.).מדהים! בא לי לרקוד!
א. האם בדקת צריכת ראם בעת האינדוקס?
ב. אני ממליץ להריץ את זה במצב חיסכון בחשמל במחשב שלך ובלי חיבור לחשמל קח תקבל נותנים יותר עממיים. -
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות