עדכון | גרסת קדם-הפצה, 996
-
-
אגב, זה בכוונה או שזה באג שכל פעם בפתיחת התוכנה קופץ הפופאפ "אוצריא מתגייסת לעזרת לומדי התורה"?
לא זכור לי בגרסה הקודמת. -
@פלמנמוני לא לחצתי "אל תציג שוב",
כוונתי היתה שלא זכור לי שאם לא לוחצים אל תציג שוב זה קופץ כל פעם בפתיחת התוכנה אבל אולי זכרוני מטעה אותי.בנוגע לגרסה, הורדתי למחשב תיקייה עם השם הזה: אוצריא - גרסת קדם 996, לבדיקה
בתוכה הקובץ שאותו התקנתי,
מהקישור הזה: https://drive.google.com/drive/u/0/folders/16RgvEH0gEyPqaXvOKbaEVQseNBbt3LoO -
הוצאתי גרסה לא-רשמית (שימו לב למיקום השרשור...).
עקב השינויים הגדולים שנעשו, אני מאוד מאוד חושש מבאגים.
אשמח מאוד מאוד שתבדקו!!!
https://drive.google.com/drive/u/0/folders/16RgvEH0gEyPqaXvOKbaEVQseNBbt3LoOלא מתחייב שהעדכונים יפעלו רציף - לא סיימתי לגמרי עם הDB, ולכן מי שהרשת שלו איטית, וחס על רבע שעה בחדר מחשבים - לא מומלץ...
אבל אני ממש אשמח לכל הערה!!!הערות - רק בשרשור זה, בבקשה!
שימו ל שהעליתי גם גרסאות תוכנה בלבד, למרות שזה קצת טעות: אם אין את הDB החדש, זה לא שווה הרבה...
חשוב!!! הגרסה עדיין לא קיבלה את הליטוש של ידידנו האחראי על העיצוב - @asz ולכן, אל תצפו לממשק יותר נח או משהו כזה... אנחנו זרקנו הכל עליו, והוא עמל כעת לשפר כל פיקסל בתוכנה!!
אגב, חייב לעדכן:
האינדקס הגיע בתוך דקה אחת מעל ל50%!
עד הסוף לקח לו כ4 דקות!!! (האחרונים איטים מאוד, @פלמנמוני יש לשקול חילוץ טקסט במקביל לשאר האינדוקס, ואז האינדוקס יפגוש טקסט מחולץ כבר.).
עוד עדכון: במסד הנתונים יש 1,487,904 קישורים מסוג "LINKER" (קישורים לחיצים).@י.-פל. עדכנתי לגירסה זו, אני רואה שכרגע שופר זה שכשפתוחים הרבה מאוד כרטיסיות רואים את הX לסגירת הכרטיסיה, אך עדיין לא רואים את מה שכתוב על הכרטיסיות
אולי היה כדאי לתת לפחות אופציה לראות איזה כרטיסיות פתוחות כמו למשל איזה לחצן של "כרטיסיות פתוחות"עוד אני רואה שכשהוא התקין הוא הודיע שהספרים יותקנו בתקיית APP DATA אבל בכל זאת כתוב לי בתוכנה שהספרים נמצאים בתקיה "C:\ProgramData\otzaria\books" אז היכן הוא התקין אותם?
-
@י.-פל. עדכנתי לגירסה זו, אני רואה שכרגע שופר זה שכשפתוחים הרבה מאוד כרטיסיות רואים את הX לסגירת הכרטיסיה, אך עדיין לא רואים את מה שכתוב על הכרטיסיות
אולי היה כדאי לתת לפחות אופציה לראות איזה כרטיסיות פתוחות כמו למשל איזה לחצן של "כרטיסיות פתוחות"עוד אני רואה שכשהוא התקין הוא הודיע שהספרים יותקנו בתקיית APP DATA אבל בכל זאת כתוב לי בתוכנה שהספרים נמצאים בתקיה "C:\ProgramData\otzaria\books" אז היכן הוא התקין אותם?
-
@פלמנמוני לא לחצתי "אל תציג שוב",
כוונתי היתה שלא זכור לי שאם לא לוחצים אל תציג שוב זה קופץ כל פעם בפתיחת התוכנה אבל אולי זכרוני מטעה אותי.בנוגע לגרסה, הורדתי למחשב תיקייה עם השם הזה: אוצריא - גרסת קדם 996, לבדיקה
בתוכה הקובץ שאותו התקנתי,
מהקישור הזה: https://drive.google.com/drive/u/0/folders/16RgvEH0gEyPqaXvOKbaEVQseNBbt3LoO -
קיצור דרך ללוח שנה.
התקנתי מחדש את גרסת הotzaria-0.9.95-windows-full.exe ועדיין בד"כ לא עובד ופעמים שכן עובד.הגרסה אמנם 0.9.95 אך זה מה שהיה בקישור שם.
-
-
הס"ק לא עובדים (הם בצבע חום בגלל זה?)
ובאותו עניין כדאי שתהיה גם אפשרות שלא יוצגו הס"ק כלל כי זה מעמיס לפי כמות המפרשים שבוחרים
(ואולי גם אפשרות לבודד איזה יוצגו ואיזה לא אפילו שהם כן מופיעים במפרשים כי זה נראה ממש נפלא הדבר הזה, באמת ייש"כ עצום)עוד דבר שקשור למפרשים
בתפריט לחיצה ימנית יש אפשרות לבחור מפרשים אבל זה נסגר אחרי כל לחיצה
(ומה עם ההצעה שעלתה להוסיף גם שם אפשרות ריחוף, אני חושב שזה יהיה ממש נוח, זה נדחה או בתיכנון ?)תסתכלו בתמונה אני חושב שהקישור הזה מיותר אני עומד בדיוק שמה וכן בכותרת של השולחן ערוך ללא צורך וככה זה גם ברמב"ם
משום מה בשאר הסימנים זה לא ככה
איזה מוזר גללתי וחזרתי והשתנה הכתב
ועכשיו הוא התיישר

מה הפשט בזה מתי הוא נטוי ומתי הוא עומד ?
מתי הוא בגופן הספר ומתי בגופן המפרשים ? -
הס"ק לא עובדים (הם בצבע חום בגלל זה?)
ובאותו עניין כדאי שתהיה גם אפשרות שלא יוצגו הס"ק כלל כי זה מעמיס לפי כמות המפרשים שבוחרים
(ואולי גם אפשרות לבודד איזה יוצגו ואיזה לא אפילו שהם כן מופיעים במפרשים כי זה נראה ממש נפלא הדבר הזה, באמת ייש"כ עצום)עוד דבר שקשור למפרשים
בתפריט לחיצה ימנית יש אפשרות לבחור מפרשים אבל זה נסגר אחרי כל לחיצה
(ומה עם ההצעה שעלתה להוסיף גם שם אפשרות ריחוף, אני חושב שזה יהיה ממש נוח, זה נדחה או בתיכנון ?)תסתכלו בתמונה אני חושב שהקישור הזה מיותר אני עומד בדיוק שמה וכן בכותרת של השולחן ערוך ללא צורך וככה זה גם ברמב"ם
משום מה בשאר הסימנים זה לא ככה
איזה מוזר גללתי וחזרתי והשתנה הכתב
ועכשיו הוא התיישר

מה הפשט בזה מתי הוא נטוי ומתי הוא עומד ?
מתי הוא בגופן הספר ומתי בגופן המפרשים ? -
@חד-צורבא
וְנַסְתֶּ֖ם וְאֵין־רֹדֵ֥ף אֶתְכֶֽם,
אני כל רגע מקבל התראה על זה שאתה עורך את הפוסט שלך..
ג' פעמים זה חזקה..
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות