בירור | יש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?
-
@צדיק-וטוב-לו זה עוד הוצאה לאור של מכון אחר, המכון שהבאת זה בבתשנ"ט
המכון שהבאתי זה מכון מנחה תמה (כנראה על שם ספר זה) ויצא בתשס"ט
חוץ מזה החלק של משמרת השבת יצא לאור ע"י ר' אברהם שקלאר ממודיעין עילית עם פירושקריינא .
כאן ממש מתאים להגיד קריינא דאיגרתא...
המכון שהבאתי זה מכון מנחה תמה (כנראה על שם ספר זה) ויצא בתשס"טאין באוצה"ח מנחה תמה.
חוץ מזה החלק של משמרת השבת יצא לאור ע"י ר' אברהם שקלאר ממודיעין עילית עם פירוש

קריינא .
איך הגעת לזה?
זה הצעה שלך.
חיפשתי עבורך מה יש באוצה"ח - לבקשתך. -
המכון שהבאתי זה מכון מנחה תמה (כנראה על שם ספר זה) ויצא בתשס"טאין באוצה"ח מנחה תמה.
חוץ מזה החלק של משמרת השבת יצא לאור ע"י ר' אברהם שקלאר ממודיעין עילית עם פירוש

קריינא .
איך הגעת לזה?
זה הצעה שלך.
חיפשתי עבורך מה יש באוצה"ח - לבקשתך.כאן ממש מתאים להגיד קריינא דאיגרתא.
התכוונתי שכאן זה תרתי משמע (לא אליך)
עכ"פ נראה לי שיש כאן שני חלקים וצריך לפתוח להם אשכולות שונים או אפ' קטגוריה בפורום
מחלקת בילוש: למצוא את ההוצאות החדשות, בעלי הזכויות מספרי פלאפון ומייל [יצטרכו למחוק לאחר שימוש בהם]
מחלקת קשרי ספרים: במקרה שזה במייל כדאי לעשות ניסוח מאוחד עם הסברים עם תמונות קישורים וכדומה כאשר צריך לעשות התאמה קטנה לנשלח, כדאי שבניסוח יבוקש שישלחו גם טקסט וגם PDF (למקרה של איחוד כוחות בנושא עם היברו) ולהזכיר גם את הזית.
במקרה שזה בטלפון צריך מישהו אחראי שיעשה את זה אבל צריך אדם עם כושר שיכנוע וביטחון עצמי, במקרים מסוימים צריכים אחד שיודע אינגלישבמקרה שספר נמצא כבר באוצר החכמה מסבירים בקלות שזה כמו אוצר החכמה (אוצריא גם ככה נשמע דומה ואפ' יותר חמוד...
אם מחלקת הבילוש תראה שאין הוצאה חדשה או שמחלקת הקשרים לא תצליח., במקרה שכזה יועבר הטיפול למחלקת OCR
אגב אני אישית מרגיש קצת לא נעים להסתכל באוצר החכמה על המידע של ההוצאה לאור
-
שו"ת מנחת ברוך
סריקה ברורה מאוד (רק על אורח חיים, על יורה דעה כבר נמצא)
שו״ת מנחת ברוך (ספרייה הלאומית מגוגל בוקס).pdfסריקה פחות ברורה של היברו (יש שם גם גליונות חזון איש ב' עמודים בראש הספר אולי אפשר גם אותם)
מנחת ברוך (היברובוקס).pdfהמפתחות שבהיברו נדפסו בראש הספר בלאומית באו בסוף הספר
-
@מוטל2 כבר קיים!
אז אני מבין שאתה מתכוין לחלק ב, אבל אתה לא בסדר שאתה כותב את זה ככה בלי לפרט.כמו כן, כבר כתבתי לך לפנות לספריא. אז למה אתה כותב את זה כאן?
-
@מוטל2 כבר קיים!
אז אני מבין שאתה מתכוין לחלק ב, אבל אתה לא בסדר שאתה כותב את זה ככה בלי לפרט.כמו כן, כבר כתבתי לך לפנות לספריא. אז למה אתה כותב את זה כאן?
-
המכון שהבאתי זה מכון מנחה תמה (כנראה על שם ספר זה) ויצא בתשס"ט
חוץ מזה החלק של משמרת השבת יצא לאור ע"י ר' אברהם שקלאר ממודיעין עילית עם פירושקריינא .
-
-
@חנניה אני אנסה להסביר שוב.
מישהו כתב קריינא
וכתבתי שהמליצה בנידון דידן היא תרתי משמע כי כאן מדובר על איגרתא וזה הכוונהכאן ממש מתאים להגיד קריינא דאיגרתא...
זה הכל.
-
מאירי על אבות
https://hebrewbooks.org/2835 -
ח חד צורבא התייחס לנושא זה ב
-
כאן ממש מתאים להגיד קריינא דאיגרתא.
התכוונתי שכאן זה תרתי משמע (לא אליך)
עכ"פ נראה לי שיש כאן שני חלקים וצריך לפתוח להם אשכולות שונים או אפ' קטגוריה בפורום
מחלקת בילוש: למצוא את ההוצאות החדשות, בעלי הזכויות מספרי פלאפון ומייל [יצטרכו למחוק לאחר שימוש בהם]
מחלקת קשרי ספרים: במקרה שזה במייל כדאי לעשות ניסוח מאוחד עם הסברים עם תמונות קישורים וכדומה כאשר צריך לעשות התאמה קטנה לנשלח, כדאי שבניסוח יבוקש שישלחו גם טקסט וגם PDF (למקרה של איחוד כוחות בנושא עם היברו) ולהזכיר גם את הזית.
במקרה שזה בטלפון צריך מישהו אחראי שיעשה את זה אבל צריך אדם עם כושר שיכנוע וביטחון עצמי, במקרים מסוימים צריכים אחד שיודע אינגלישבמקרה שספר נמצא כבר באוצר החכמה מסבירים בקלות שזה כמו אוצר החכמה (אוצריא גם ככה נשמע דומה ואפ' יותר חמוד...
אם מחלקת הבילוש תראה שאין הוצאה חדשה או שמחלקת הקשרים לא תצליח., במקרה שכזה יועבר הטיפול למחלקת OCR
אגב אני אישית מרגיש קצת לא נעים להסתכל באוצר החכמה על המידע של ההוצאה לאור
-
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות