בקשה | דיונים בענין חנות תוספים אופליין
-
פוסט זה נמחק!
-
[[topic:post-is-deleted]]
-
פוסט זה נמחק!
-
[[topic:post-is-deleted]]פוסט זה נמחק!
-
@יום-חדש-מתחיל התכוונתי שכרגע היא לא אמורה לדעת
בזכות הבקשה שלך אני כבר באמצעלעבוד על האופציה שהוא יזהה מה מותקן,הועלתה גירסה חדשה
מזהה את התוספים הקיימים
שימו לב כדי שהתוכנה תקפיץ חלון של עדכון תוספים יש לרענן את העמוד אחרי שסנכרנתם את כל התוספים מהאתר
@יום-חדש-מתחיל בשבילך... -
@יהודה-זקש @otzaria-bot
רק הסבר קטן האם ניתן להתקין את זה על האונקי וכל אחד יפעיל אצלו ויזהה מה מותקן במחשב שלו? -
הועלתה גירסה חדשה
מזהה את התוספים הקיימים
שימו לב כדי שהתוכנה תקפיץ חלון של עדכון תוספים יש לרענן את העמוד אחרי שסנכרנתם את כל התוספים מהאתר
@יום-חדש-מתחיל בשבילך...@יהודה-זקש ראית את מה שהבוט שלח לך בשמי, כן?
-
@יהודה-זקש ראית את מה שהבוט שלח לך בשמי, כן?
-
@יהודה-זקש @otzaria-bot
רק הסבר קטן האם ניתן להתקין את זה על האונקי וכל אחד יפעיל אצלו ויזהה מה מותקן במחשב שלו? -
@חד-בדרא בדיוק, אשמח שתבדקו אם זה באמת עובד לכולם
כמובן רק מי שאצלו התוכנה מותקנת במחשב במיקום ברירת מחדל, אין לה איך לדעת אם התקנה את אוצריא במקום אחר מה המיקום שלה, אולי בהמשך אני יעשה שיהיה ניתן להגדיר את הנתיב בצורה ידניתבמיקום ברירת מחדל, אין לה איך לדעת אם התקנה את אוצריא במקום אחר מה המיקום שלה
מהי ברירת המחדל? אני חשוב שז מזהה כל אחד מה היה בעם הקודמת ומספיק במשיהו שינה פעם אחת וזה תמיד כן לא?
@פלמנמוני אולי באמת יהיה ניתן לשנות את זה שזה יכתוב מה מועדף וימחק בתקיה הקודמת
-
במיקום ברירת מחדל, אין לה איך לדעת אם התקנה את אוצריא במקום אחר מה המיקום שלה
מהי ברירת המחדל? אני חשוב שז מזהה כל אחד מה היה בעם הקודמת ומספיק במשיהו שינה פעם אחת וזה תמיד כן לא?
@פלמנמוני אולי באמת יהיה ניתן לשנות את זה שזה יכתוב מה מועדף וימחק בתקיה הקודמת
-
@פלמנמוני כן אני אטפל בזה בהמשך,
אני עובד על זה שהתוכנה תיהיה קלה יותר, למי ששם לב כרגע היא יותר מחצי GBאני עובד על זה שהתוכנה תיהיה קלה יותר, למי ששם לב כרגע היא יותר מחצי GB
שלחתי לך PR בנושא.
אגב, היא שוקלת כ 70 ומשהו מ"ב בלבד (לפני השינוי שלי) -
@יהודה-זקש
כיצד אני מוריד את התוכנה לבד אני צריך להוריד שוב את כל התקיה? -
@יהודה-זקש
כיצד אני מוריד את התוכנה לבד אני צריך להוריד שוב את כל התקיה?@חד-בדרא עד שהוא יקבל את ה PR שלי, תוכל לבינתיים להוריד מכאן: https://github.com/YOSEFTT/Offline-repository-plugin-store/releases
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות