שאלה | רבינו יונה על משלי - מחכים ומצפים...
-
מהספרים הראשונים שעלו לאתר העריכה, היה השלמת פירוש רבינו יונה על משלי.
מאז הרבה מ"ב עברו בשרת, התוכנה שינתה את פניה לבלי היכר, ואף מאגר הספרים התרחב משמעותית.
אך איה פרי עמלנו?
איה הספר שחיכינו לו כל כך?אולי רבינו @איש-גמזו יידע להשיב?
@מכנדבי
הבעיה היא שהשלימו רק חלק ממנו, וחלק כבר קיים היה בתוכנה, וזה חתיכת עבודה לשבץ את הקטעים.
מוכן לעזור? -
-
@מענין-לשמוע @מכנדבי זה ממש לא חתיכת עבודה.
אם מישהו יערוך כמו שצריך את כל הרבינו יונה שהעלו לאתר, אני בל"נ ישתדל לשבץ אותו בתוך מה שכבר ערוך.
מחכה לכם.
לפניות בנושא השלמת הרבינו יונה (וכן חלקי הברכת שמואל שנערכו ועוד לא עלו למאגר של @יאיר-דניאל ) נא לפנות ל @איש-גמזו -
אם מישהו יערוך כמו שצריך את כל הרבינו יונה שהעלו לאתר, אני בל"נ ישתדל לשבץ אותו בתוך מה שכבר ערוך.
מחכה לכם.
לפניות בנושא השלמת הרבינו יונה (וכן חלקי הברכת שמואל שנערכו ועוד לא עלו למאגר של @יאיר-דניאל ) נא לפנות ל @איש-גמזו@יום-חדש-מתחיל מה יצא בסוף ?
-
@יום-חדש-מתחיל מה יצא בסוף ?
@חד-צורבא כלום.
-
@חד-צורבא כלום.
@יום-חדש-מתחיל מה בדיוק צריך לעשות ?
-
נדבר מחר כבר, אני גמור.
-
מחכה לכם.
לפניות בנושא השלמת הרבינו יונה (וכן חלקי הברכת שמואל שנערכו ועוד לא עלו למאגר של @יאיר-דניאל ) נא לפנות ל @איש-גמזו@יום-חדש-מתחיל בזמנו אמרת לי לחכות לך כי זה מסובך או משהו כזה
-
@יום-חדש-מתחיל בזמנו אמרת לי לחכות לך כי זה מסובך או משהו כזה
@איש-גמזו אז עכשיו אני בכבודי ובעצמי אומר לך לא לחכות לשום דבר.
כן לחכות שתגמור כבר עם המרדכי לפחות...
-
@יום-חדש-מתחיל @איש-גמזו
זז משהו ?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות