המלצה | רעיונות לתוספים שימושיים לאוצריא - הצעת רעיונות
-
עוד רעיון חזק וטוב ומועיל
אם אפשר לעשות תוסף תרגום מברית ליידיש ולהיפך וכן מאנגלית {גם ללא רשת או אם}
ברעיון של הדבר הזה
https://drive.google.com/file/d/1wO-OjcCGobgAXgjTY1nXcdC9GKSRKZ0D/view?usp=drive_link -
-
@יאיר-דניאל התכוונתי בשביל העריכה לתוסף של הוורד
אם אני כותב בערית ויש לי קובץ ביידיש וכן להיפך...
לפעמים יש ספרים או קבצים באנגלית -
למפתחים היקרים, לכבוד צוות תוספים @י.-פל. ו@יאיר-דניאל ושאר העושים לילות כימים לפיתוח התוכנה ושיפורה
רשמתי בימים האחרונים לעצמי רעיון לתוסף, ברשותכם אעלה את ההצעה כאן,
מה תגידו על הרעיונות?
הם ישימים?rמפתחי תוספים
שאלה למפתחי תוספים, מה דעתכם, האם יועיל התוספים דלהלן? יש מישהו שביכלתו לבצע דבר שכזה?
פיתוח תוסף: תוספות ללוח שנה:
תוספות ללוח שנה: אפשר להוסיף סדרי לימוד נפוצים נוספים כדף היומי בהלכה וכו', להוסיף פיצ'רים כיארציטים כמו בעיתים לבינה, ומידע נרחב (מופע הירח וכו'?) כלוח דבר בעתו (אם יסכימו תמורת סינכרון הוספות וכו').
פיתוח תוסף: הצעת תוסף 'לוח טלפונים/פלאפונים'
הצעת תוסף 'לוח טלפונים/פלאפונים' קהילתי (ועיסקי, אולי גם כתובות רשמיות) שיהיה על המחשב. אם ירים מישהו את הכפפה לפתח ולאסוף ממאגר/ים חופשיים לפי המותר.
פיתוח תוסף: חיפוש במסמכי המשתמש: הצעה לפיתוח ממשק ייעודי לחיפוש במסמכי המשתמש, שלאחר אינדוקס – יתן לכל משתמש חיפוש נינוח בכל ספריית המסמכים במחשב לראות את מה שכתב, מתוך שימוש בחיפוש המתקדם של התוכנה (תוספת – קודם לכן יש לבדוק שיש אופציה בחיפוש לחיפוש במסמכי וורד וכו').פיתוח: תוכנה מתממשקת לגמרי לעידכון
אם יהיה אפשר לפתח קובץ תוכנה קטן נייד של אוצריא (באותו ממשק) שיועתק לאונקי עם המידע של המשתמש, ובחדר מחשב בפתיחתו יהיה אפשרות אוטומטית להוסיף לו (או למקומו בתיקיית האון קי) עדכון תוכנה/ספרייה/תוספים דרך התוכנה, ודיווחי טעות (על שמו) ידווחו, ואחר כך בהפעלה במחשב יסונכרן אוטו'. (דרך שונה: שיהיה אופציה להעתיק את קובץ ההרצה עצמו של התוכנה וכעין קובץ 'גיבוי מידע משתמש', והקובץ יקרא מתוכו נתונים ויעדכן לפיו).
פיתוח תוסף: תוספות ללוח שנה:
תוספות ללוח שנה: אפשר להוסיף סדרי לימוד נפוצים נוספים כדף היומי בהלכה וכו', להוסיף פיצ'רים כיארציטים כמו בעיתים לבינה, ומידע נרחב (מופע הירח וכו'?) כלוח דבר בעתו (אם יסכימו תמורת סינכרון הוספות וכו')דוקא זה רעיון לא רע לא כתוסף אלא בלוח שנה עצמו, שיוצגו כל הלימודים היומיים באותו היום, יש היום לא מעט: התהלים היומי, המשנה היומית, דף היומי, ירושלמי היומי, רמב"ם היומי פרק אחד/שלשה פרקים, הלכה יומית, חפץ חיים יומי, שמירת הלשון יומי, משנ"ב עמוד היומי, משנ"ב הדף היומי. חוץ מזה יש גם את התוכניות של דרשו: עמוד היומי בהלכה, עמוד היומי בגמ' וכו'. ויש גם את ההספק של עיון ההלכה, בקיצור, יכול להיות מאד נחמד, רק צרי מישהו שידאג להשיג את כל המאגרים הרלוונטיים, אח"כ לשבץ אני חושב שזה די פשוט
-
@יאיר-דניאל התכוונתי בשביל העריכה לתוסף של הוורד
לפעמים יש ספרים או קבצים באנגלית@יאיר-דניאל התכוונתי בשביל העריכה לתוסף של הוורד
לפעמים יש ספרים או קבצים באנגליתחחחח חזק....
-
אם כבר התחלנו עם מפות, אולי תוסף למסעות בני ישראל
לא מזמן יצא ספר נפלא עם מפות וטבלאות המסכם את כל השיטות ודעות בנדון זה. נקרא 'ארבעים שנה במדבר'
לא מזמן יצא ספר נפלא עם מפות וטבלאות המסכם את כל השיטות ודעות בנדון זה. נקרא 'ארבעים שנה במדבר'
הייתי מציע בתוך תוסף ביוגרפיות/בתוסף שלך.
אבל בכל מקרה אני לא הולך לעשות את זה - לא כרגע, אם מישהו מעוניין לעשות, ואשלב את זה אח"כ = בשמחה. -
מצאתי מישהו שכבר עבד על זה
https://www.hatanakh.com/map -
מצאתי מישהו שכבר עבד על זה
https://www.hatanakh.com/map -
@arieldaniely נו, אז בטח יש לזה זכויות יוצרים
איך פונים אליהם?
ומה המקורות שלהם בכלל? -
@arieldaniely נו, אז בטח יש לזה זכויות יוצרים
איך פונים אליהם?
ומה המקורות שלהם בכלל?@חנניה
פניות בנושאים כלליים
02-9937333
02-9932796
herzog@herzog.ac.il
המכללה האקדמית הרצוג, אלון שבות, גוש עציון 9043300לגבי מקורות - זה אמור להיות רציני ומקצועי מאוד, הם אוניברסיטה...
-
@חנניה
פניות בנושאים כלליים
02-9937333
02-9932796
herzog@herzog.ac.il
המכללה האקדמית הרצוג, אלון שבות, גוש עציון 9043300לגבי מקורות - זה אמור להיות רציני ומקצועי מאוד, הם אוניברסיטה...
-
@חנניה
פניות בנושאים כלליים
02-9937333
02-9932796
herzog@herzog.ac.il
לגבי מקורות - זה אמור להיות רציני ומקצועי מאוד, הם אוניברסיטה...
שמעתי המלצות על המפות שלהם - הם עשו עבודה יסודית.
-
לגבי מקורות - זה אמור להיות רציני ומקצועי מאוד, הם אוניברסיטה...
שמעתי המלצות על המפות שלהם - הם עשו עבודה יסודית.
@יאיר-דניאל מה מצאתם שם זה מפות גוגל
-
@יאיר-דניאל מה מצאתם שם זה מפות גוגל
@חד-צורבא מה מפות גוגל?
יש להם את גבולות הארץ לשיטות השונות. לא יודע איך מגיעים לזה בדיוק שם. -
אם יש מישהו שפונה אל 'המכללה האקדמית הרצוג', אשמח מאוד אם יוכל לבקש מהם גם את הטקסטים התורניים שהם הוציאו.
יש רשימה של ספרים שהם הביאו ל'על התורה', נשמח שיביאו זאת גם לנו. -
@חד-צורבא מה מפות גוגל?
יש להם את גבולות הארץ לשיטות השונות. לא יודע איך מגיעים לזה בדיוק שם.@יאיר-דניאל אכן אתה צודק זו מפה נפלאה מאוד
אך האם בית המקדש היה כולו בבנימין ?

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות