בעיה | לא נותן לשמור באונקי
-
אני מעוניין שקבצי התונה יהיו באונקי ואני לא מצליח לעשות זאת דרך התוכנה, זה כביכול מתחיל להעביר, ומיד נעצר.
נראה שמדובר בניסיון להעביר את ספריית אוצריא לתיקיית OneDrive (או שירות ענן דומה). הבעיה הטכנית כאן ידועה:
הסיבה: אוצריא מנהלת מסדי SQLite פעילים (
seforim.db,cache.db). שירותי ענן שמסנכרנים בזמן אמת (OneDrive, Dropbox וכד') נועלים קבצים בזמן ההעלאה — וזה מתנגש עם נעילות הקבצים של SQLite. התוצאה: ההעברה נעצרת, או הקובץ נפגם.מה אפשר לעשות:
-
השאר את ספריית אוצריא בנתיב הרגיל (
%APPDATA%\otzaria) — ותן ל-OneDrive לסנכרן תיקייה אחרת בלבד. -
גיבוי ידני: מדי פעם, העתק ידנית את תיקיית
otzariaלתיקיית OneDrive — כשהתוכנה סגורה לחלוטין. זה עובד כי אין נעילה פעילה. -
OneDrive Backup בלבד (לא Files on Demand): אם בכל זאת רוצה שה-AppData יגובה, ניתן להגדיר ב-OneDrive גיבוי של תיקיית
Documents— אבל לא להריץ את אוצריא ישירות מתוך תיקיית OneDrive.
בקיצור, ריצה ישירה של אוצריא מתוך תיקיית ענן מסנכרנת לא נתמכת ועלולה לפגום בנתונים. אם זה פיצ'ר שחשוב לך, כדאי לפתוח issue ב-GitHub עם בקשה לתמיכה בנתיב ענן.
-
-
אני מעוניין שקבצי התונה יהיו באונקי ואני לא מצליח לעשות זאת דרך התוכנה, זה כביכול מתחיל להעביר, ומיד נעצר.
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות