בעיה | עדכון התוכנה ב - Mac
-
@dudi אתה רוצה לעדכן את התוכנה או את הספריי'?
@יום-חדש-מתחיל את שניהם רק שאת הספרייה זה לא נשמע לי בעייתי (עוד לא ניסיתי) כי פשוט רק להחליף אותה.
מה ההסבר שרק כשהספרייה נמצאת בתיקיית הורדות היא עובדת? גם לך זה כך? -
אני רוצה לעדכן שההתקנה הייתה טובה, אז תודה.
אני רק ישמח לדעת אם אני באמת יכול לשים את הספרייה והאינדקס במקום אחר, כי אני לא אוהב שזה בהורדות (פעם שעברה אם לא זה לא היה בהורדות היה כל פעם אינדקוס מחדש).
בנוסף התוכנה עם הכול ביחד שוקלת קצת מעל 10 גי׳גה [לפי בדיקה של DaisyDisk] הגיוני? -
אני רק ישמח לדעת אם אני באמת יכול לשים את הספרייה והאינדקס במקום אחר, כי אני לא אוהב שזה בהורדות (פעם שעברה אם לא זה לא היה בהורדות היה כל פעם אינדקוס מחדש).
בנוסף התוכנה עם הכול ביחד שוקלת קצת מעל 10 גי׳גה [לפי בדיקה של DaisyDisk] הגיוני? -
@dudi במק שלי זה לא בהורדות ועובד מצויין, ספציפית אצלי זה בנתיב /Users/bnymynslmwn/Library/Containers/com.example.otzaria/Data/Library/Application Support/com.example.otzaria
אבל זה לא נראה לי משנה@dudi במק שלי זה לא בהורדות ועובד מצויין, ספציפית אצלי זה בנתיב /Users/bnymynslmwn/Library/Containers/com.example.otzaria/Data/Library/Application Support/com.example.otzaria
אבל זה לא נראה לי משנההבוקר עקב התקנה מחדש לא שמתי לב שהתקנתי בתיקייה אחרת, וזה שוב קרה לי עד שהבנתי ששוב זה העניין.
https://otzaria.org/forum/post/17760 -
אם אפשר לעזור לי
קניתי מחשב מק חדש m5
וכל פעם שאני מנסה להתקין את אוצריא (קניתי רק כי ידעתי שאוכל להתקין על המחשב את התוכנה הנפלאה הזו)
המק כותב: אפל לא הצליח לוודא כי אוצריא לא מכיל תכונה זדונית...גם כשאני מתקין בלחיצה על ctrl זה מגיע לאותו מקום
התוכנה נמצאת בהורדות וזה לא עוזראני ממש מבקש עזרה בהתקנה
-
אם אפשר לעזור לי
קניתי מחשב מק חדש m5
וכל פעם שאני מנסה להתקין את אוצריא (קניתי רק כי ידעתי שאוכל להתקין על המחשב את התוכנה הנפלאה הזו)
המק כותב: אפל לא הצליח לוודא כי אוצריא לא מכיל תכונה זדונית...גם כשאני מתקין בלחיצה על ctrl זה מגיע לאותו מקום
-
אם אפשר לעזור לי
קניתי מחשב מק חדש m5
המק כותב: אפל לא הצליח לוודא כי אוצריא לא מכיל תכונה זדונית...
כי מק זה זבל של מחשב. סורי...
פתח הגדרות>פרטיות, תגלול ע-----ד הסוף, תראה שם שהקובץ חסום, לחץ על ׳פתח בכל זאת׳, תופיע לך אזהרה, תקיש את הסיסמא או עם הטביעת אצבע, תאשר, וזה יעבור - עד התוכנה הבאה שרח״ל לא הותקנה מהחנות ולא נחתמה... -
המק כותב: אפל לא הצליח לוודא כי אוצריא לא מכיל תכונה זדונית...
פתח הגדרות>פרטיות, תגלול ע-----ד הסוף, תראה שם שהקובץ חסום, לחץ על ׳פתח בכל זאת׳, תופיע לך אזהרה, תקיש את הסיסמא או עם הטביעת אצבע, תאשר, וזה יעבור - עד התוכנה הבאה שרח״ל לא הותקנה מהחנות ולא נחתמה...כי מק זה זבל של מחשב. סורי...
פתח הגדרות>פרטיות, תגלול ע-----ד הסוף, תראה שם שהקובץ חסום, לחץ על ׳פתח בכל זאת׳, תופיע לך אזהרה, תקיש את הסיסמא או עם הטביעת אצבע, תאשר, וזה יעבור - עד התוכנה הבאה שרח״ל לא הותקנה מהחנות ולא נחתמה...למה ״תוכנה תורנית אחרת״ אינה צריכה אישור אפילו שלא הותקנה מהחנות?
-
פתח הגדרות>פרטיות, תגלול ע-----ד הסוף, תראה שם שהקובץ חסום, לחץ על ׳פתח בכל זאת׳, תופיע לך אזהרה, תקיש את הסיסמא או עם הטביעת אצבע, תאשר, וזה יעבור - עד התוכנה הבאה שרח״ל לא הותקנה מהחנות ולא נחתמה...למה ״תוכנה תורנית אחרת״ אינה צריכה אישור אפילו שלא הותקנה מהחנות?
-
@elie-gambache
האם תוכל לתרום לנו מניסיונך?
האם חתמת על התוכנה, ואם זה עלה לך כסף, ואז זה ח״פ או לכל גרסה, וכולי... -
@elie-gambache
האם תוכל לתרום לנו מניסיונך?
האם חתמת על התוכנה, ואם זה עלה לך כסף, ואז זה ח״פ או לכל גרסה, וכולי... -
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות