להורדה | תוסף ביוגרפיות + גירסת בטא
-
בעקבות הנתונים שהביא לי @arieldaniely מספריא - אני מנסה לשפר את התוסף ביוגרפיות - עם קשרים, ועם ביוגרפיה בסיסית מאדם הראשון.
שימו לב - המידע עדיין לא מסונן בכלל, אני מחפש דרך לסנן אותו.בגלל שזה לא מסונן וזה בטא - קראתי לו בשם שונה = "ביוגרפיות+" זה לא קשור לתוסף ביוגרפיות עצמו, אחרי שנגבש דרך וצורה וסינון, זה יכנס כעדכון גירסה לתוסף ביוגרפיות עצמו.
בכל מקרה זה היה הגירסה הראשונה:
https://otzaria.org/forum/post/26321הגירסה המעודכנת - 1.3.1
ניתן להוריד מהחנות - כאן
אשמח להערות/הארות.
@יאיר-דניאל
מה המקור לנתונים?
צריך מאד להזהר בדברים האלו מדעות לא מקובלות. -
@יאיר-דניאל
מה המקור לנתונים?
צריך מאד להזהר בדברים האלו מדעות לא מקובלות.@הנגבי כל הנתונים החדשים שנכנסו - דהיינו, הקשרים, והערכים על דמויות מהתנך הם רק מספרייא
-
@יאיר-דניאל
מה המקור לנתונים?
צריך מאד להזהר בדברים האלו מדעות לא מקובלות. -
@הנגבי בקשרים לא אמור להיות בעיה כלל, הבעיה תהיה אולי בדמויות תנכיות, שם יש גם ביוגרפיה שהם כתבו, מרפרוף מהיר שלי אין דברים מאוד בעייתים.
@arieldaniely
אם רוצים שזה יהיה מבוקר, חייבים ביקורת טובה, לא להסתפק בפחות, בפרט שמשמע שדברים לא מאד בעייתיים יש.עריכה: אני לא מבין בהגדרות, מה זה קשרים?
-
@הנגבי בקשרים לא אמור להיות בעיה כלל, הבעיה תהיה אולי בדמויות תנכיות, שם יש גם ביוגרפיה שהם כתבו, מרפרוף מהיר שלי אין דברים מאוד בעייתים.
פוסט זה נמחק! -
@arieldaniely
אם רוצים שזה יהיה מבוקר, חייבים ביקורת טובה, לא להסתפק בפחות, בפרט שמשמע שדברים לא מאד בעייתיים יש.עריכה: אני לא מבין בהגדרות, מה זה קשרים?
-
@הנגבי במקום שאין אנשים - השתדל להיות איש. בהצלחה!
-
@arieldaniely
-
@יאיר-דניאל
אגלה לך שגם בזה יש מוקשים. -
-
[[topic:post-is-deleted]]
@יאיר-דניאל לאחר שתסנן ה"דמויות תנכיות" רק את הדמויות תנכיות - אני מאמין שלא יהיה אותו..
-
@יאיר-דניאל
נורמלי לאנשים פשוטים. -
@יאיר-דניאל תן לו אקסל.
-
@יאיר-דניאל לאחר שתסנן ה"דמויות תנכיות" רק את הדמויות תנכיות - אני מאמין שלא יהיה אותו..
-
@יאיר-דניאל תן לו אקסל.
@arieldaniely
עדיף וורד או פדף, אם זה אפשרי. -
פוסט זה נמחק!
-
@הנגבי בדמויות תנכיות השתרבב בטעות כל הדמויות שיש עליהם מידע בספריא. זה בטיפול
-
@הנגבי בדמויות תנכיות השתרבב בטעות כל הדמויות שיש עליהם מידע בספריא. זה בטיפול
פוסט זה נמחק!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות