הצעת ייעול | מיזוג תוספים
-
אם אפשר לא להוציא על כל רעיון טוב שיש למשהו תוסף חדש נפרד אלא למזג זה מאוד יועיל, לדוגמא: שתוסף יומא דהילולא יתמזג עם הלוח שנה הרגיל שמי שרוצה יוכל להוסיף [ואלי להוסיף כפתור בצד של הדלקה וכיבוי] וששמור וזכור יתמזג עם תוסף 'מעקב לימוד' וכו'וכו', הרעיון הוא שיהיה תוסף לקטגוריה ובתוכם תתי קטגוריות
-
אם אפשר לא להוציא על כל רעיון טוב שיש למשהו תוסף חדש נפרד אלא למזג זה מאוד יועיל, לדוגמא: שתוסף יומא דהילולא יתמזג עם הלוח שנה הרגיל שמי שרוצה יוכל להוסיף [ואלי להוסיף כפתור בצד של הדלקה וכיבוי] וששמור וזכור יתמזג עם תוסף 'מעקב לימוד' וכו'וכו', הרעיון הוא שיהיה תוסף לקטגוריה ובתוכם תתי קטגוריות
הצעה הגיונית לחלוטין — מיזוג תוספים קשורים יכול לפשט את הממשק ולמנוע ריבוי סמלים בסרגל.
כדי שזה יגיע לידי המפתחים, כדאי לפתוח Feature Request ב-GitHub:
https://github.com/Otzaria/otzaria/issuesרצוי לפרט שם כל מיזוג בנפרד (יומא דהילולא + לוח שנה, שמור וזכור + מעקב לימוד) עם הסבר קצר לכל אחד — כולל הרעיון של כפתור הפעלה/כיבוי.
-
@יאיר-דניאל מה אתה אומר על הרעיון?
פשוט יש לי מחשב "14 והמסך שלי מוגבל... -
@יאיר-דניאל מה אתה אומר על הרעיון?
פשוט יש לי מחשב "14 והמסך שלי מוגבל...@eli8565 זה קשור ל@י.פל.
-
@eli8565 זה קשור ל@י.פל.
-
E eli8565 סימן נושא זה כשאלה ב
-
E eli8565 סימן נושא זה כנפתר ב
-
E eli8565 סימן נושא זה כלא נפתר ב
-
@eli8565 זה קשור ל@י.פל.
-
אני הייתי שמח להוריד חלק מהתוספים המובנים שיהיו גם אופצינליים, להתקנה דרך החנות
אין לי צורך בשמור וזכור ובעוד כמה מהכלים שם. -
פ פלמנמוני סימן נושא זה כנושא רגיל ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות