בירור | עדכון של הספרייה המלאה
-
איך אני יודע אם קיים אצלי כל הספרים, וכן איך יש באפשרותי להוסיף ספרים חדשים שמוכנים ל'אוצריא' ?
-
איך אני יודע אם קיים אצלי כל הספרים, וכן איך יש באפשרותי להוסיף ספרים חדשים שמוכנים ל'אוצריא' ?
כדי לדעת אם יש לך את כל הספרים ואיך להוסיף ספרים חדשים:
בדיקת שלמות הספרייה
אוצריא לא מציגה "סה"כ ספרים" ישירות, אבל אפשר לבדוק עדכניות הספרייה בכמה דרכים:
- עדכון דרך התוכנה: הגדרות ← ספרייה ← "עדכן ספרייה". התוכנה תוריד עדכון דיפרנציאלי ותוסיף ספרים חדשים שנוספו למאגר. אם גרסת הספרייה ישנה מאוד — ייתכן שיורד מסד נתונים מלא.
- מספר גרסת הספרייה (לא גרסת האפליקציה) מופיע בהגדרות — זה נותן אינדיקציה עד כמה הספרייה מעודכנת.
- אין רשימה "רשמית" של כמות הספרים שאמורים להיות — הספרייה מתעדכנת שוטפית.
הוספת ספרים חדשים מהמאגר
עדכון הספרייה (כאמור) יוסיף אוטומטית ספרים שהתווספו מאז. הספרים מגיעים ממאגרים כמו ספריא, דיקטה, ויקיטקסט ועוד — ומוכנסים דרך עדכוני הספרייה.
הוספת ספרים אישיים (שהכנת בעצמך)
הגדרות ← ספרייה ← "הוסף תיקייה לאוצריא"
פורמטים נתמכים: TXT, DOCX, PDF.
הספרים נשמרים ב-user_books.dbבנפרד מהספרייה הרשמית, ונכנסים לאינדקס החיפוש.
האם מדובר בספרים שאתה הכנת, או שאתה שואל על ספרים שאמורים להיות בספרייה הרשמית ואינם?
-
אני שואל על ספרים שאמורים להיות בספרייה הרשמית ואינם, ועוד דבר חשוב התוכנה אצלי על מצב אופליין - מנותקת מאינטרנט...
-
אני שואל על ספרים שאמורים להיות בספרייה הרשמית ואינם, ועוד דבר חשוב התוכנה אצלי על מצב אופליין - מנותקת מאינטרנט...
יש בהגדרות > מערכת גרסת ספרייה, שם מופיע גם רשימת ספרים מלאה...
ניתן להוסיף ספרים אישיים בהגדרות > ספריה:

התוכנה תומכת בקבצי TXT PDF, וורד (בסיומת DOCX).
-
יש בהגדרות > מערכת גרסת ספרייה, שם מופיע גם רשימת ספרים מלאה...
ניתן להוסיף ספרים אישיים בהגדרות > ספריה:

התוכנה תומכת בקבצי TXT PDF, וורד (בסיומת DOCX).
@דאנציג תודה על זה, אבל כמו שכתבתי למעלה אני מדבר על הספרים הרשמיים שאמורים להתעדכן (מה שמדי פעם אני מקבל הודעה למייל נוסף ספר חדש וכו')
-
@דאנציג תודה על זה, אבל כמו שכתבתי למעלה אני מדבר על הספרים הרשמיים שאמורים להתעדכן (מה שמדי פעם אני מקבל הודעה למייל נוסף ספר חדש וכו')
כרגע עד כמה שידוע לי זה רק להוריד את כל הDB מחדש, ובהמשך @יום-חדש-מתחיל כתב שיתאפשר בעז"ה גם עדכונים אופליין.
נקודה חשובה, כרגע כתבו שרוצים שעדכוני הספרייה יהיו בערך פעם בשבוע - משהו כמו כל ליל שישי, אז אני לא יודע אם יעזור לך להוריד את כל הDB כל פעם שיש ספר חשוב שקיבלת עדכון שנוסף.(מה שמדי פעם אני מקבל הודעה למייל נוסף ספר חדש וכו')
יכול להיות שאתה מתכוון לאתר העריכה?
אם נרשמת לאתר עריכת הספרים, אתה מקבל מייל עם שם הספר שנוסף, אבל זה עדכון על כך שהקובץ הזה נוסף למאגר הספרים בתוכנה עצמה. -
כרגע עד כמה שידוע לי זה רק להוריד את כל הDB מחדש, ובהמשך @יום-חדש-מתחיל כתב שיתאפשר בעז"ה גם עדכונים אופליין.
נקודה חשובה, כרגע כתבו שרוצים שעדכוני הספרייה יהיו בערך פעם בשבוע - משהו כמו כל ליל שישי, אז אני לא יודע אם יעזור לך להוריד את כל הDB כל פעם שיש ספר חשוב שקיבלת עדכון שנוסף.(מה שמדי פעם אני מקבל הודעה למייל נוסף ספר חדש וכו')
אם נרשמת לאתר עריכת הספרים, אתה מקבל מייל עם שם הספר שנוסף, אבל זה עדכון על כך שהקובץ הזה נוסף למאגר הספרים בתוכנה עצמה. -
אם נרשמת לאתר עריכת הספרים, אתה מקבל מייל עם שם הספר שנוסף, אבל זה עדכון על כך שהקובץ הזה נוסף למאגר הספרים בתוכנה עצמה.@דאנציג תודה על התשובה המפורטת איך אני מגיע ל - DB המעודכן ?
-
@דאנציג תודה על התשובה המפורטת איך אני מגיע ל - DB המעודכן ?
-
@u88 נמחק לי כל הספרים על איזה שורה אני צריך ללחוץ בכדי להוריד את הספרייה המלאה...
-
זה האחרון שמצאתי אני מקווה שזה מועדכן אני מאמין שזה ודאי יעזור
https://github.com/Otzaria/SeforimLibrary/releases/latest/download/seforim.db.zst -
https://github.com/Otzaria/SeforimLibrary/releases/latest/download/seforim.db.zst -
https://github.com/Otzaria/SeforimLibrary/releases/latest/download/seforim.db.zst@u88 איפה אני צריך לשים את הקובץ במחשב ?
והאם זה כל הספרייה (זכור לי שזה שוקל הרבה יותר...) -
@u88 איפה אני צריך לשים את הקובץ במחשב ?
והאם זה כל הספרייה (זכור לי שזה שוקל הרבה יותר...)@העניו-הגאה זה שוקל בערך 6 גיגה אחרי החילוץ
-
@העניו-הגאה זה שוקל בערך 6 גיגה אחרי החילוץ
@u88 ואיך אני מחלץ את זה זה לא קובץ ZIP רגיל...
-
@u88 ואיך אני מחלץ את זה זה לא קובץ ZIP רגיל...
@העניו-הגאה פותח אותו עם וינראר או זיפ7 ומחלץ כרגיל
-
יישר כוח !
-
ה העניו הגאה סימן נושא זה כנפתר ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות