בעיה | התקנת אוצריא באנדרואיד
-
-
@י.-פל. שכוייח עצום!
לא יודע אם קשור ממש לעניין הספציפי הזה, אבל חשוב שימחק המטמון אחרי כל זה או אפילו תוך כדי כי זה לוקח כמויות מקום -
@י.-פל. שכוייח עצום!
לא יודע אם קשור ממש לעניין הספציפי הזה, אבל חשוב שימחק המטמון אחרי כל זה או אפילו תוך כדי כי זה לוקח כמויות מקום -
אם הורדתי דרך האפליקציה את הספרייה ולא ראיתי אותה.
אח‘‘כ הסרתי את האפליקציה בלי לציין ‘הסר מטמון‘ יש מצב שהספרייה נמצאת באן שהוא?
וגם, מה הדרך באנדרואיד כרגע להוריד את האפליקציה? חייבים חיבור למחשב? -
הצלחתי להתקין את הגרסא האחרונה שהוצאתם
רציתי לשאול אם אפשר לשמור את הנתונים של האפליקציה בזכירון הכרטיס
ולא בזיכרון הפנימי? (זה 12 ג'יגה (!) אצלי)ואם כן איפה תיקיית הנתונים שמורה?
-
אפשר להעביר את כל הנתונים (הספריה והאינדקס) לכל מקום שרוצים דרך התוכנה עצמה
בהגדרות ספריה מיקום הספריה -
@יאיר באנדרואיד א"א כרגע
@משתמש-פשוט אי"ה בגרסה הקרובה
-
@יאיר באנדרואיד א"א כרגע
@משתמש-פשוט אי"ה בגרסה הקרובה
-
תבדוק טוב טוב מה אתה עושה.
גישת קריאה מורשית מכל מקום במכשיר. גישת קריאה דורשת מיקום אמיתי ולא מדומה - ורק בתיקייה מורשה (תיקיית הdata) ניתן לקבל מיקום קובץ אמיתי. אתה עלול לשבור עדכוני ספריה!אני חשבתי שיהיה אפשר פשוט להעביר את התיקיה של האפליקציה
מאנדרואיד - דאטה של כונן 0 לכונן SD
(איפה באמת התיקיית נתונים העיקרית של התוכנה? זה בשורש?)ועוד הערונת אם אפשר שהאפליקציה תישאר ברקע ולא תיסגר בכל מזעור ומעבר לאפליקציה אחרת.
הדבר מפריע בעיקר בהורדת המאגר שצריך להתחיל מחדש אבל גם בשימוש רגיל כדאי שזה ישאר ברקע ולא יפתח מחדש בכל מעבר. -
תבדוק טוב טוב מה אתה עושה.
גישת קריאה מורשית מכל מקום במכשיר. גישת קריאה דורשת מיקום אמיתי ולא מדומה - ורק בתיקייה מורשה (תיקיית הdata) ניתן לקבל מיקום קובץ אמיתי. אתה עלול לשבור עדכוני ספריה!אני חשבתי שיהיה אפשר פשוט להעביר את התיקיה של האפליקציה
מאנדרואיד - דאטה של כונן 0 לכונן SD
(איפה באמת התיקיית נתונים העיקרית של התוכנה? זה בשורש?)ועוד הערונת אם אפשר שהאפליקציה תישאר ברקע ולא תיסגר בכל מזעור ומעבר לאפליקציה אחרת.
הדבר מפריע בעיקר בהורדת המאגר שצריך להתחיל מחדש אבל גם בשימוש רגיל כדאי שזה ישאר ברקע ולא יפתח מחדש בכל מעבר.האפליקציה תישאר ברקע ולא תיסגר בכל מזעור ומעבר לאפליקציה אחרת.
הדבר מפריע בעיקר בהורדת המאגר שצריך להתחיל מחדש אבל גם בשימוש רגיל כדאי שזה ישאר ברקע ולא יפתח מחדש בכל מעבר.@פלמנמוני אם אני הבנתי נכון, יש API להורדה באנדרואיד דרך המכשיר וגם אם האפליקציה ממוזערת ההורדה ממשיכה, למה שיירד רק דרך התוכנה?
למה לא להשתמש בAPI שלהם? -
האפליקציה תישאר ברקע ולא תיסגר בכל מזעור ומעבר לאפליקציה אחרת.
הדבר מפריע בעיקר בהורדת המאגר שצריך להתחיל מחדש אבל גם בשימוש רגיל כדאי שזה ישאר ברקע ולא יפתח מחדש בכל מעבר.@פלמנמוני אם אני הבנתי נכון, יש API להורדה באנדרואיד דרך המכשיר וגם אם האפליקציה ממוזערת ההורדה ממשיכה, למה שיירד רק דרך התוכנה?
למה לא להשתמש בAPI שלהם?אם כבר יש לי גם בקשה קטנה, שמקש החזרה באנדרואיד יחזיר שלב אחורה באפליקציה ולא יוציא לגמרי החוצה (כרגע זה עובד על חלק מהדברים)
תודה רבה רבה -
בהמשך לענין זה
איך זה יכול להיות שהאפליקציה "שוכחת" את הספריה המחולצת לעתים קרובות?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות