בקשה | ברירת מחדל בחיפוש בפורום
-
כעת חיפוש בפורום, מצב הברירת מחדל זה בכותרות לבד.
מה שמוביל בלא מעט מקרים ל'אין תוצאה'.
למה שברירת המחדל לא תהיה 'בכותרות ובפוסטים'?
@ע-ה-דכו-ע ? -
@ע-ה-דכו-ע ?פוסט זה נמחק! -
@ע-ה-דכו-ע ? -
מוזר, אצלי הברירת מחדל בכותרות ובפוסטים
@ע-ה-דכו-ע אצלי לא.
חיפשתי בהגדרות משתמש, לא מצאתי אפשרות להגדיר אחרת. -
@ע-ה-דכו-ע אצלי לא.
חיפשתי בהגדרות משתמש, לא מצאתי אפשרות להגדיר אחרת.@ע-ה-דכו-ע אצלי לא.
חיפשתי בהגדרות משתמש, לא מצאתי אפשרות להגדיר אחרת.נכון, לא אמור להיות לזה הגדרה, ולכן אני חושב שזה סתם תקלה אצלך, תנסה אולי לרענן רענון קשיח
-
@ע-ה-דכו-ע אצלי לא.
חיפשתי בהגדרות משתמש, לא מצאתי אפשרות להגדיר אחרת.נכון, לא אמור להיות לזה הגדרה, ולכן אני חושב שזה סתם תקלה אצלך, תנסה אולי לרענן רענון קשיח
@ע-ה-דכו-ע לא עזר.
-
גם אצלי ברירת המחדל היא חיפוש בכותרות בלבד
-
@ע-ה-דכו-ע אצלי לא.
חיפשתי בהגדרות משתמש, לא מצאתי אפשרות להגדיר אחרת. -
@צדיק-וטוב-לו באיזה סדר האפשרויות מופיעות ברשימה אצל כל מי שלא תקין אצלו? כמו אצלי?

-
@ע-ה-דכו-ע
אותו סדר -
@צדיק-וטוב-לו באיזה סדר האפשרויות מופיעות ברשימה אצל כל מי שלא תקין אצלו? כמו אצלי?

-
@ע-ה-דכו-ע משהו מעניין:
בתיבת החיפוש המהיר, זה מחפש רק בכותרות.
עכשיו אם אני לוחץ בתיבה שם אנטר - זה מעביר לדף חיפוש, שמונח על 'כותרות'.
אם אני לוחץ בתיבה שם על הסמל של הגדרות - זה מעביר לדף חיפוש, שמונח על 'כותרות ופוסטים'.
ויהי לפלא. -
@ע-ה-דכו-ע משהו מעניין:
אם אני לוחץ בתיבה שם על הסמל של הגדרות - זה מעביר לדף חיפוש, שמונח על 'כותרות ופוסטים'.
ויהי לפלא.@ע-ה-דכו-ע משהו מעניין:
ויהי לפלא.לא כזה פלא, זה אמור להיות חיפוש מורחב של מה שכבר חיפשת, כלומר בכותרות.
מי שרוצה לחפש חיפוש אחר, באמת צריך לעשות את זה מראש בדף החיפוש
-
@ע-ה-דכו-ע משהו מעניין:
ויהי לפלא.לא כזה פלא, זה אמור להיות חיפוש מורחב של מה שכבר חיפשת, כלומר בכותרות.
מי שרוצה לחפש חיפוש אחר, באמת צריך לעשות את זה מראש בדף החיפוש
@ע-ה-דכו-ע לא ברור לי תשובתך.
למה לחיצה על הגדרות משנה אוטומטי ל'כותרות ופוסטים'? -
למה לחיצה על הגדרות משנה אוטומטי ל'כותרות ופוסטים'?@ע-ה-דכו-ע לא ברור לי תשובתך.
למה לחיצה על הגדרות משנה אוטומטי ל'כותרות ופוסטים'?יש את הרכיב הזה

הכפתור השמאלי שבו, הוא בעצם קישור רגיל לדף החיפוש, כמו הקישור הזה https://otzaria.org/forum/search וממילא כשלוחצים עליו החיפוש עובד כמו ברירת המחדל - בכותרות ובפוסטים.
תיבת הטקסט הימנית מיועדת לחיפוש מהיר בכותרות הנושאים שמביא תוצאות ראשוניות, ולחיצה על אנטר בתיבת החיפוש הזו, מיועדת להציג תוצאות רחבות יותר לאותו חיפוש, כלומר לחיפוש בכותרות בלבד. ולכן גם אם לוחצים אנטר כשהתיבה ריקה עדיין, זה פותח את הדף של החיפוש עם הגדרה לחפש רק בכותרות לא כמו הברירת מחדל
-
למה לחיצה על הגדרות משנה אוטומטי ל'כותרות ופוסטים'?יש את הרכיב הזה

הכפתור השמאלי שבו, הוא בעצם קישור רגיל לדף החיפוש, כמו הקישור הזה https://otzaria.org/forum/search וממילא כשלוחצים עליו החיפוש עובד כמו ברירת המחדל - בכותרות ובפוסטים.
תיבת הטקסט הימנית מיועדת לחיפוש מהיר בכותרות הנושאים שמביא תוצאות ראשוניות, ולחיצה על אנטר בתיבת החיפוש הזו, מיועדת להציג תוצאות רחבות יותר לאותו חיפוש, כלומר לחיפוש בכותרות בלבד. ולכן גם אם לוחצים אנטר כשהתיבה ריקה עדיין, זה פותח את הדף של החיפוש עם הגדרה לחפש רק בכותרות לא כמו הברירת מחדל
במתמחים למשל זה לא כך.
גם בתיבה הזו זה מחפש גם בפוסטים - וכך הרבה יותר נח לענ"ד.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות