הצעת ייעול | פתרון להוספת ספרים
-
@יהודה-זקש הרעיון הוא שלכל אחד יהיה שליטה על המאגר של האוצריא שלו, אני מבין שיש בעיה אמיתית להפיץ ספרים עם זכויות יוצרים, אך לכל אחד יש מאגר מסויים של ספרים שהוא השיג ויש במאגרים האלו הרבה יותר מ7,371 ספרים, אז במקום שאני יחפש גם באוצריא וגם במאגר שלי אני רוצה להשתמש רק באוצריא
@יהודה-זקש הרעיון הוא שלכל אחד יהיה שליטה על המאגר של האוצריא שלו
לכל אחד יש זה שזה שמור בBD אחר לא הופך את זה להיות פחות נשלט מה זה משנה לך איך זה נשמר תוכל אם התיקיות תאומות (כלומר תשים את הרשב"א בתוך תיקיה בשם ראשנים זה ישתלב יפה מאוד בתוכנה
האם קבצי PDF יועתקו גם פעם נוספת, או שבהם הוא יצור אינדקס בתקיית אוצריא?
לא PDF וורד לא עברות לDB
האם אם אני מגדיר קבצים אישיים הוא מעתיק לי את הקבצים פעם נוספת לתוך ספריית אוצריא, זה יתפוס לי מקום כפול, או שמדובר בקובץ קטן יותר?
קבצי טקסט כן אבל זה לא הרבה מקום
-
@יהודה-זקש הרעיון הוא שלכל אחד יהיה שליטה על המאגר של האוצריא שלו
לכל אחד יש זה שזה שמור בBD אחר לא הופך את זה להיות פחות נשלט מה זה משנה לך איך זה נשמר תוכל אם התיקיות תאומות (כלומר תשים את הרשב"א בתוך תיקיה בשם ראשנים זה ישתלב יפה מאוד בתוכנה
האם קבצי PDF יועתקו גם פעם נוספת, או שבהם הוא יצור אינדקס בתקיית אוצריא?
לא PDF וורד לא עברות לDB
האם אם אני מגדיר קבצים אישיים הוא מעתיק לי את הקבצים פעם נוספת לתוך ספריית אוצריא, זה יתפוס לי מקום כפול, או שמדובר בקובץ קטן יותר?
קבצי טקסט כן אבל זה לא הרבה מקום
-
ניסיתי למזג את התיקיות האישיות אבל הוא שם אותם בראשי, ולא מיזג בתוך הקטגוריות, רק נהיה מזה יותר בלגן. אבל האמת שכשכותבים את שם הספר שאתה מחפש ב"ספריה" או ב"איתור" הוא מביא לי את הספרים לתוך היד ממש, ואם יש לי נניח ספר ראשונים במאגר אוצריא וגם בגי' PDF אז הם מופיעים לי אחד אחרי השני לבחירתי, אז זה לא נפק"מ אם הם ממוזגים או מופיעים ב"ספרים אישיים"
-

אפשר צריך שיהיה בתוך התיקייה שבחרים תיקיה בשם המדויק של הנתיב בו רוצים שהתיקייה תהיהכן צריך ללחוץ על סמל הרענן
@בית-שמשי כתב בהצעת ייעול | פתרון להוספת ספרים:
עכשיו אני רואה שיש אפשרות שזה לא יעתיק לDB עצמי (אני לא יודע אם זה כבר ב9.95 או בגרסא הבא )
-

אפשר צריך שיהיה בתוך התיקייה שבחרים תיקיה בשם המדויק של הנתיב בו רוצים שהתיקייה תהיהכן צריך ללחוץ על סמל הרענן
@בית-שמשי כתב בהצעת ייעול | פתרון להוספת ספרים:
עכשיו אני רואה שיש אפשרות שזה לא יעתיק לDB עצמי (אני לא יודע אם זה כבר ב9.95 או בגרסא הבא )
-
-
-
דבר ראשון תודה ענקית לכלל העוסקים במלאכה, התוכנה הולכת ומשתכללת מיום ליום עם המון רעיונות ופתרונות חדשים.
אחד הדברים המבורכים ביותר היה המעבר לDB שהקפיץ את המהירות בכמה רמות, אך בכל אתרוג יש גם עוקץ, יש לי מאגר ספרים של כ600 GB ופשוט הייתי מכניס לאט לאט לתיקיית הספרים מהמאגר שלי לפי החלוקה של אוצריא, כשעברנו לDB הג'מיני הפנה אותי לתוכנה בשם SQLite כדי שאני אוכל להוסיף ספרים אך להוסיף שם כמות כזאת של ספרים בתיקיות הנכונות זה סיוט [ישנה אפשרות להוסיף דרך אוצריא אבל זה נכנס לתיקיה נפרדת ואני רוצה שזה יכנס לקטגוריה שלו כגון לראשונים וכו'], חשבתי אולי אפשר לעשות באיזו שהיא צורה הנגשה של SQLite לפשוטי העם כמוני בתוך אוצריא שבכל פעם שאני מכניס ספר או קבוצה של ספרים אני אוכל להגדיר לאיזו תיקיה זה יכנס [וכמובן לעשות שבעדכונים של הספריה הוא יזהה את הספר כקובץ אישי ולא ימחק אותו] -
@הלומד את זה אני רציתי לחסוך! יש לי מאגר עם הסדר שלו אני לא רוצה לשנות את כולו לסדר של אוצריא ואז להכניס אותו, אני רוצה להכניס את מה שיש לי ויקפוץ לי חלונית שבה אני מגדיר לאיפה כל דבר הולך
@הלומד את זה אני רציתי לחסוך! יש לי מאגר עם הסדר שלו אני לא רוצה לשנות את כולו לסדר של אוצריא ואז להכניס אותו, אני רוצה להכניס את מה שיש לי ויקפוץ לי חלונית שבה אני מגדיר לאיפה כל דבר הולך
תסדר את המאגר שלך, שיהיה מקביל לאוצריא בתיקיות ותתי תיקיות פעם אחת, ואחר כך לא תצטרך לעשות כלום חוץ מלהוסיף את כל המאגר בפעם אחת לספרים אישיים, וכך כל הספרים יקבלו את המיקום הנכון שלהם באוצריא.
בDB הראשי של התוכנה לא מומלץ לגעת, מכיון שזה עלול להרוס את כל המאגר, כך שלא תוכל להנות לא מזה ולא מזה.
ובנוסף לכך, בכל עדכון מלא של הDB תצטרך לעבוד מחדש. -
תסדר את המאגר שלך, שיהיה מקביל לאוצריא בתיקיות ותתי תיקיות פעם אחת, ואחר כך לא תצטרך לעשות כלום חוץ מלהוסיף את כל המאגר בפעם אחת לספרים אישיים, וכך כל הספרים יקבלו את המיקום הנכון שלהם באוצריא.
בDB הראשי של התוכנה לא מומלץ לגעת, מכיון שזה עלול להרוס את כל המאגר, כך שלא תוכל להנות לא מזה ולא מזה.
ובנוסף לכך, בכל עדכון מלא של הDB תצטרך לעבוד מחדש. -
ובנוסף לכך, בכל עדכון מלא של הDB תצטרך לעבוד מחדש.תסדר את המאגר שלך, שיהיה מקביל לאוצריא בתיקיות ותתי תיקיות פעם אחת, ואחר כך לא תצטרך לעשות כלום חוץ מלהוסיף את כל המאגר בפעם אחת לספרים אישיים, וכך כל הספרים יקבלו את המיקום הנכון שלהם באוצריא.
בהתאם לזה אני הבנתי את כוונתו של @eli8565 שאחרי הלחיצה של מיזוג לעץ, תהיה אופציה לפתוח חלון שבו יהיה ניתן לסדר את הקבצים האישיים כך שהתוכנה תשווה שמות של קבצים לרשימת הספרים של אוצריא ותחלק אותם בהתאם לחלוקה של אוצריא בלי לשנות את הנתיב המקורי שלהם (אולי הגדרת נתיב חילופי לאוצריא אם אפשר לעשות כזה דבר),
לא יודע אם זה אפשרי, אבל נראה לי זה ייתן מענה למאגרים גדולים שלסדר אותם לבד לוקח הרבה זמן,
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות