בקשה | מכיר את ספריא? צריך אותך!>>
-
-
מה יש לספריא שאין לנו?
יש לנו כרגע הזדמנות ח״פ להוסיף נתונים (בזכעות פייבל של אנטרופיק, מאמין שבהמשך יהיו עוד הזדמנויות...).
אני מודע ל3 דברים:
קישורים פר-מילה (נוסף כבר, העליתי תמונות).
קישורי טווח.
גרסאות לספרים.וצריך גם להוסיף:
סכמה קבועה ליצירת קישורי כותרות מאוצריא.יש עוד משהו?
-
@י.-פל. יצרתי פעם משהו דומה https://arieldaniely.github.io/daf-renderer/ אבל החלק המסובך הוא כל הדפים שיש עליהם קצת תוספות / אין בכלל / יש להם עיצוב מוזר בלי סיבה, ואז לפי מה שבדקתי אין חוקיות כלשהי וצריך להגדיר ידנית עבור כל דף חריג מה סוג החריגה [בנתיים מצאתי בערך 5 סוגים שונים] ועוד כל מני נתונים כדי שהוא יעצב בדיוק כמו שאמור להיות [יש גם להגדיר את נדרים, עם ההחלפה של תוס' בר"ן וכו', אבל זה די פשוט]
בכל אופן, מה שהצלחתי לעשות טוב אצלי זה שבדפים הרגילים הוא באמת תואם בדיוק את המקור [לפחות במצב של בלי ניקוד], שיחקי הרבה עם הרוחב של כל דבר עד שזה הסתדר... -
@י.-פל. יצרתי פעם משהו דומה https://arieldaniely.github.io/daf-renderer/ אבל החלק המסובך הוא כל הדפים שיש עליהם קצת תוספות / אין בכלל / יש להם עיצוב מוזר בלי סיבה, ואז לפי מה שבדקתי אין חוקיות כלשהי וצריך להגדיר ידנית עבור כל דף חריג מה סוג החריגה [בנתיים מצאתי בערך 5 סוגים שונים] ועוד כל מני נתונים כדי שהוא יעצב בדיוק כמו שאמור להיות [יש גם להגדיר את נדרים, עם ההחלפה של תוס' בר"ן וכו', אבל זה די פשוט]
בכל אופן, מה שהצלחתי לעשות טוב אצלי זה שבדפים הרגילים הוא באמת תואם בדיוק את המקור [לפחות במצב של בלי ניקוד], שיחקי הרבה עם הרוחב של כל דבר עד שזה הסתדר... -
@י.-פל. אולי זה קשור לזה שהוא טוען מה-API של ספריא ולכן זה ננעל. לא יודע מה אפשר לעשות...
אצלי זה עובד
נ.ב גם אני לא הצלחתי לסיים עם זה... אם יהיה לי זמן אולי אתפנה לשפר את זה עוד...
-
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות
)

) זה יהיה המון עבודה