להורדה | תוסף "וורד לאוצריא" - להורדה, לבדיקה, לתיקון ושיפור.
-
@pcinfogmach עכשיו אתה נזכר?...

בכל מקרה האם הוא מבוסס HTML וJS? כי אם לא - זה לא יעבוד.יאיר-דניאל כתב:
@pcinfogmach עכשיו אתה נזכר?...

בכל מקרה האם הוא מבוסס HTML וJS? כי אם לא - זה לא יעבוד.במחשבה שנייה, לא כל כך רלוונטי, כל המטרה שלי הייתה לתת למשתמש חווית משתמש הכי דומה לוורד.
-
פוסט זה נמחק!
-
לא חושב שזה שיקול מספק כדי לוותר על זה לא צריך שיהי ממש מדוייק עדיף שיעבוד טוב מאשר ידמה משהו של וורד
לגבי השאלה אפ זה חינם אז כן זה חינם למפתחים בחינם
רק צריך להשיג מהם קוד עבור זה יש להם טופס בקשה מסודר
וכן יש להם גרסה בJs אם תרצהלגבי השאלה למה נזכרתי עכישו - אני חושב ששמת לב שרק עכשיו נכנסתי פה לפורום מכמה סיבות - אחד מהם היא כדי לנסות לעזור עם הקצת ידע שיש לי.
עריכה:
הנה קישור לבקשת רשיון אם תרצה
https://www.syncfusion.com/products/communitylicense -
הנה הקישור לערכת ה-SDK של עורך DOCX
https://www.syncfusion.com/docx-editor-sdk -
כן זה אותו רשיון
אבל הרשיון הו איאשי אז הריפו של זה יצטרך להיות על שמך ולא על שם מישהו אחר -
-
@יאיר-דניאל עכשיו הורדתי את הגירסה החדשה ואני רואה שזה כבר עובד באנדרואיד, שכוייח.
רק אם תוכל לסדר גם למסך קטן אשמח מאד...

לא נעים כבר לטרטר את כל העולם בשביל המכשיר הקטן שלי...
-
@י.-פל. אין שם שום רמז לדבר דתי - אם מעניין אותך, זו רשימת התקונים:
לטיפולך:
- בדיקת איות לא עובדת, הוא מסמן כמעט את כל המילים כלא נכונות, על אף שהם מופיעות במילון
- כפתור הדפסה לא רלוונטי בשורת המשימות התחתונה - תמחק אותו.
- תסיר את אייקון הבועה מחלונית ההערות
- לבדוק את מעקב שינויים, לא הבנתי איך עובדים איתו, ונראה לי שהוא בכלל לא עובד
- פתח בקורא אוצריא - לא עובד, טפל בזה,
- חפש בספרייה - לא עובד
- פתח בקורא אוצריא - לא מצליח לייבא ספרים מאוצריא, תבדוק למה, ותטפל בזה - כרגע הוא רק מציג בספרייה את הספר שנחבר מתוך הרשימה.
- לסדר את "הכנס פסוק" אין באוצריא פרקים שממוספרים כספרות, אלא רק כאותיות.
- לסדר את פתקים - שבחירת טקסט תחיל את הפתק החדש, ותבטל את הפתק הקודם אם היה מוחל עליו, כרגע זה מוסיף את גוון הפתק החדש על גבי הגוון הקיים. כמו כן, שזה יוגבל לטקסט שנבחר, כך שהמילה הבאה שתוקלד לא תסומן גם היא.
- לסדר את מסך מלא - זה בכלל לא עובד
- לשנות את עיצוב הכותרות - שהגודל יהיה בסדר יורד, ולא בסדר עולה כמו שהוא עכשיו שהוא בסדר עולה. כלומר כותרת 1 = כ1, אמורה להיות הכי גדולה, וכ6 הכי קטנה - יחסית, בסדר יורד.
- חלונית גופן בלשונית עיצוב - מציגה מספר גופנים מצומצם, ולא את כלל גופני המשתמש.
- תוסיף אפשרות להערות שוליים ברצף - כלומר שמספרי ההערות לא יתחילו תמיד בשורה חדשה, אלא יהיה כפתור להגדרה האם כל הערת שוליים תתחיל בשורה חדשה, או כהמשך - מיד אחרי סיום ההערה הקודמת.
- לסדר את מספור הערות השוליים - בעת הוספת הערת שוליים מוקדמת - הערת השוליים מוצגת לאחר ההערות הקודמות, למרות שאת עדכון מספרי ההערות סידרת, זה לא סודר.
- להוסיף אפשרות לשינוי גודל תמונה ושינוי מיקום וכו' בקיצור שליטה על תמונה בתוך העמוד.
בדוק היטב שכל ההרשאות שיצרת - באמת קיימות ברשימת ההרשאות.
עבור על הכל היטב, ותקן את כלל הבעיות אחת לאחת.
ועוד משהו חשוב, בשלושת הגירסאות האחרונות - משום מה ארזת בתוך התוסף - את גירסת התוסף מספר 1.2.7 - אין שום סיבה לכך! -
תוסיף אפשרות להערות שוליים ברצף - כלומר שמספרי ההערות לא יתחילו תמיד בשורה חדשה, אלא יהיה כפתור להגדרה האם כל הערת שוליים תתחיל בשורה חדשה, או כהמשך - מיד אחרי סיום ההערה הקודמת.
האם אתה עדיין בכיון לפתח את זה?
-
-
גירסה נוספת בדרך עם עוד עדכונים ושיפורים
-
י יאיר דניאל התייחס לנושא זה ב
-
-
@יאיר-דניאל יש סיכוי לבקשה שלי?
ביקשתי בעבר שיהיה אפשרות בספר אישי שנמצא באוצריא ללחוץ עליו בלחצן ימני והוא יפתח ישירות בוורד שלך
יש סיכוי? -
@יאיר-דניאל יש סיכוי לבקשה שלי?
ביקשתי בעבר שיהיה אפשרות בספר אישי שנמצא באוצריא ללחוץ עליו בלחצן ימני והוא יפתח ישירות בוורד שלך
יש סיכוי?@יאיר-דניאל יש סיכוי לבקשה שלי?
יש סיכוי?אבדוק את זה, בל"נ.
-
@יאיר-דניאל חיפוש בספריה 'לא נמצא'
-
במחילה מכת"ר, המפתחים ומכל מתענייני 'וורד לאוצריא', השתמשתי עם זה לראשונה היום ולא הצלחתי להבין את הוורט, מה זה נותן לי? למה לא להשתמש עם וורד רגיל ועדכני עם המון אופציות ופיצ'רים ללא באגים וכו'?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות