בקשה | גרסה 0.9.95 - בעיות עיצוביות בלבד!
-
לדעתי, זה קצת לא מוצלח שיש שני אפשרויות באותו שם ואותו סמל - כל אחת משהו שונה.
אחד זה יצירת קישור לשיתוף, השני זה סוג של היכן דנו בדברים אלו.
אולי כדאי לשנות את השני ל 'מראי מקומות' או 'מפתחות'.
-
בחלונית ההדפסה, יש פאנל בשם "תצוגה מקדימה", יש בו שני בעיות:
- יש שם דברים לא קשורים - מפרשים הערות וכו'.
- לעניות דעתי זה לא אמור להיות כחלק מהגדרות ההדפסה, שיהיה אייקון של התצוגה מקדימה בצד שיפעיל או יסתיר אותה (כמו במסך ספריה), למה זה הגדרה כמו שאר הגדרות ההדפסה?!

-
בהדפסה, א"א "לגרור" את החלונית הצדדית ולהרחיב אותה. כעת זה ממש קשה לראות את התוכן של הכותרות מרוב שזה קטן.

-
האם זה בכוונה, שבתיקיות הכיתוב באמצע התיבה, ובספרים בחלק העליון?

-
-
@נתנאל_26 היכן הסמל הזה נמצא?
-
@נתנאל_26 היכן הסמל הזה נמצא?
@יום-חדש-מתחיל בהתחל
-
כאן היה +
-
האם זה בכוונה, שבתיקיות הכיתוב באמצע התיבה, ובספרים בחלק העליון?

@צדיק-וטוב-לו זה היה כך גם בגירסא הקודמת. אבל אולי עדיף באמת שיהיה איזה שינוי בצבע שיהיה יותר ברור מה ספר ומה תיקיה?
-
כאן היה +
-
בתמונה המצורפת בספויילר, המרחק אינו שווה בספר בין צד ימין לצד שמאל וזה עוד לפני הרווח של הפס גלילה אני חושב שגם צריך שיתחשבן עם הפס גלילה, לשיקולכם
וגם בחלונית מפרשים הם לא מוצגים באמצע ממש אלא בצד ימין יש יותר מרווח, (קשור לחץ ? כי נראה לי שהם מופיעים אחריו, אולי כדאי לקחת אותו קצת ימינה או לחילופין שהמפרשים יהיו באמצע בכל אופן, לשיקולכם)
-
כשפתוחים הרבה ספרים, אין x בספר הנוכחי,

בכל הספרים האחרים כשעומדים עליהם עולה x. אבל בספר הנוכחי לא. -
@צדיק-וטוב-לו נכון, או בלחיצה ימנית, אבל עדיין זה באג. חוצמזה אני אף פעם לא מצליח לזכור קיצורי מקשים.
-
@צדיק-וטוב-לו נכון, או בלחיצה ימנית, אבל עדיין זה באג. חוצמזה אני אף פעם לא מצליח לזכור קיצורי מקשים.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות