עדכון | עדכוני ספרים חדשים באתר העריכה
-
-
נראה לי כדאי לפנות לרב זריהן, שכבר הוציא חלק בשיתו"פ עם הישיבה.
אין לו את הזכויות להעביר את זה לאחרים (למיטב ידיעתי).
@אהרן מסתמא, אבל הוא יוכל לתת את המידע, אל מי כדאי לפנות שם.
-
יותר רלוונטי זה לפנות לישיבת אור אלחנן ולבקש מהאחראיים שם את האישור לקבל את הטקסט לאוצריא.
לא רואה סיבה שיסכימו שהטקטס יהיה חינמי לשימוש חופשי באופן רשמי.
אלא אם אוצריא מוכנה להכיל טקסטים שאינם מותרים בשימוש חופשי - תוך ציון על זכות יוצרים.
(אף שמבחינה טכנית יהיה ניתן להעתיק, אך לא מבחינה חוקית)אלא אם אוצריא מוכנה להכיל טקסטים שאינם מותרים בשימוש חופשי - תוך ציון על זכות יוצרים.
כבר קיים בספרי אוצר הספרים היהודי השיתופי, לדוגמא. ועוד.
-
בהקשר לדרשות היעב"ץ:
נא לפרט בדיוק את הגדרות הכתיבה
(מילים מודגשות, כותרות, כותרות משנה, פרקים, אותיות) -
למה לא עושים כמו שביקשו בעבר - להראות עמוד דוגמא?
-
@ מי שאחראי כרגע על אתר העריכה
אני חושב שזה מוגזם לחלוטין להעלות כזה מספר עצום של עמודים יקח הרבה זמן לגמור את זה יש עוד דברים חשובים.
ועוד למה שלא יעשו לספר OCR לפני ההעלאה כמו שעשו עם המרדכי ? זה כתב מרובע אפשר לכאורה לעשות את זה עם התוכנה שכמדומה הרב @י.-פל. פרסם בפורום
זה יקל מאוד את העבודה, לתשומת ליבכם500 עמודים זה ממש מוגזם
-
אני חושב שזה מוגזם לחלוטין להעלות כזה מספר עצום של עמודים יקח הרבה זמן לגמור את זה יש עוד דברים חשובים.
ועוד למה שלא יעשו לספר OCR לפני ההעלאה כמו שעשו עם המרדכי ? זה כתב מרובע אפשר לכאורה לעשות את זה עם התוכנה שכמדומה הרב @י.-פל. פרסם בפורום
-
העליתי 2 נקודות אחת מצד כמות הדפים זה ממש מוגזם יש דברים יותר חשובים (חלילה שלא אהיה כאומר שמועה זו נאה וכו' אבל יש דברים שהלומדים יותר ישתמשו אני חושב)
והשנייה שצריך התייעלות עם העניין של הOCR כי זה חבל אם אפשר לייעל את התהליך אני אישית הייתי מעדיף לעבור עמוד עמוד ולהגיה מאשר להתחיל לעשות OCR זה יותר נוח ואם זה יותר נוח גם תראו את העמודים נגמרים יותר מהר -
העליתי 2 נקודות אחת מצד כמות הדפים זה ממש מוגזם יש דברים יותר חשובים (חלילה שלא אהיה כאומר שמועה זו נאה וכו' אבל יש דברים שהלומדים יותר ישתמשו אני חושב)
והשנייה שצריך התייעלות עם העניין של הOCR כי זה חבל אם אפשר לייעל את התהליך אני אישית הייתי מעדיף לעבור עמוד עמוד ולהגיה מאשר להתחיל לעשות OCR זה יותר נוח ואם זה יותר נוח גם תראו את העמודים נגמרים יותר מהר -
-
תוך כמה ימים (אולי שבוע) זה נגמר, (עמוד לוקח דקה - שתיים) וזה לא שעד עכשיו היו ספרים באתר...
מה האלטרנטיבה, להעלות רק חצי או להעלות ספר אחר? -
תוך כמה ימים (אולי שבוע) זה נגמר, (עמוד לוקח דקה - שתיים) וזה לא שעד עכשיו היו ספרים באתר...
מה האלטרנטיבה, להעלות רק חצי או להעלות ספר אחר?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות