בקשת מידע | למה אף אחד לא יוצר תוכנה כמו אוצר החכמה?
-
סוף סוף יצאה התוכנה של משה פורמן (מה שמשווק אותה @אלף שין ממתמחים טופ), שעושה את מה שביקשתי כאן!!
-
סוף סוף יצאה התוכנה של משה פורמן (מה שמשווק אותה @אלף שין ממתמחים טופ), שעושה את מה שביקשתי כאן!!
-
עם הקוד?
איפה? -
אני לא מצליח למה זה יותר טוב מאוצריא???
@דאנציג ההיברו בוקס עובד טוב עם אוצריא, לא? -
@דאנציג ההיברו בוקס עובד טוב עם אוצריא, לא?אני לא מצליח למה זה יותר טוב מאוצריא???
חיפוש במאגר של מעל 60,000 ספרים בPDF!!!
אוצריא לא יכולה, אולי בהמשך כשיהיה אינדקוס PDF יהיה גם אפשרות להוסיף ספרים, אבל לפי מה שהבנתי, המנוע אינדוקס וחיפוש של אוצריא לא מותאם ל650 GB של ספרי PDF.@דאנציג ההיברו בוקס עובד טוב עם אוצריא, לא?
לא.
אוצריא מיועדת לקבצי טקסט, וארון הספרים הדיגיטלי מיועד לקבצי PDF.
אין על 1. הממשק 2. מהירות תגובה 3. קריאה 4. וחיפוש של אוצריא בקבצי טקסט!
הלוואי וזה היה גם בקבצי PDF כך!!! -
חיפוש במאגר של מעל 60,000 ספרים בPDF!!!
אוצריא לא יכולה, אולי בהמשך כשיהיה אינדקוס PDF יהיה גם אפשרות להוסיף ספרים, אבל לפי מה שהבנתי, המנוע אינדוקס וחיפוש של אוצריא לא מותאם ל650 GB של ספרי PDF.@דאנציג ההיברו בוקס עובד טוב עם אוצריא, לא?
לא.
אוצריא מיועדת לקבצי טקסט, וארון הספרים הדיגיטלי מיועד לקבצי PDF.
אין על 1. הממשק 2. מהירות תגובה 3. קריאה 4. וחיפוש של אוצריא בקבצי טקסט!
הלוואי וזה היה גם בקבצי PDF כך!!! -
-
-
במה בתבטא ש״התוכנה יצאה״?
היא כבר מופצת זמן רב, לא?לא ידוע לי.

-
במה בתבטא ש״התוכנה יצאה״?
היא כבר מופצת זמן רב, לא?לא ידוע לי.

-
-
@דנדי
תיאורטית כן.
מעשית, האינדקס שלנו גדול, ולכן קשה מאוד להניח שיהיה לך מספיק מקום.
בנוסף, זה יקח שעות... אפילו בפרוייקט שלהם מביאים את האינדקס מוכן - בגלל הזמן הרב.תיאורטית כן.
בנוסף, זה יקח שעות... אפילו בפרוייקט שלהם מביאים את האינדקס מוכן - בגלל הזמן הרב.לא זכיתי להבין
מה הבעיה לשים את המאגר על כונן חיצוני ולהפעילו מהתוכנה,
ולגבי האינדקס לבנות אותו במחשב אחד ולהעבירו ככה לכולם עם המאגר -
תיאורטית כן.
בנוסף, זה יקח שעות... אפילו בפרוייקט שלהם מביאים את האינדקס מוכן - בגלל הזמן הרב.לא זכיתי להבין
מה הבעיה לשים את המאגר על כונן חיצוני ולהפעילו מהתוכנה,
ולגבי האינדקס לבנות אותו במחשב אחד ולהעבירו ככה לכולם עם המאגר -
@יום-חדש-מתחיל @י.-פל.
השאלה האם אוצריא תוכל להתממשק עם האינקדס שלהם, ולחפש דרך אוצריא למי שיש לו את האינדקס שלהם? -
@יום-חדש-מתחיל @י.-פל.
השאלה האם אוצריא תוכל להתממשק עם האינקדס שלהם, ולחפש דרך אוצריא למי שיש לו את האינדקס שלהם? -
@יום-חדש-מתחיל @י.-פל.
השאלה האם אוצריא תוכל להתממשק עם האינקדס שלהם, ולחפש דרך אוצריא למי שיש לו את האינדקס שלהם?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות