בקשה | בקשת מפתח API של ג'מיני לעריכת ספרים
-
אני במסלול מופחת סיכונים בנטפרי שחסום לי הנפקת API חינמי
אשמח אם מישהו יוכל להביא לי API שאוכל להשתמש בו בעריכת הספרים
תודה רבה! -
אני במסלול מופחת סיכונים בנטפרי שחסום לי הנפקת API חינמי
אשמח אם מישהו יוכל להביא לי API שאוכל להשתמש בו בעריכת הספרים
תודה רבה! -
תודה רבה!
אבל הוא נותן לי רק את הפלאש ולא את הפרו
אשמח אם מישהו יוכל להביא לי אחד שיעבוד בצורה יותר טובה -
תודה רבה!
אשמח אם מישהו יוכל להביא לי אחד שיעבוד בצורה יותר טובה -
@AVIVI כתב בבקשה | בקשת API לעריכת ספרים:
אשמח אם מישהו יוכל להביא לי אחד שיעבוד בצורה יותר טובהצריך בשביל זה חשבון בתשלום
-
@שמואל5 לא נ"ל כ"כ מדוייק
ההודעה שקופצת לי היא שחרגתי ממספר הבקשות היומי
כלומר יש מספר בקשות בחינם ליום מ 3.0 -
@שמואל5 לא נ"ל כ"כ מדוייק
כלומר יש מספר בקשות בחינם ליום מ 3.0@AVIVI כתב בבקשה | בקשת מפתח API של ג'מיני לעריכת ספרים:
כלומר יש מספר בקשות בחינם ליום מ 3.0יש 20 או 25 בקשות יומיות, אבל אני הולך לגלות לכם חידוש אדיר, שלימדני מישהו שאיני זוכר את שמו [וחבל!]:
המגבלה היא פר פרוייקט!!!
כלומר, בכל יצירת מפתח צריך לבחור פרוייקט אליו הוא משוייך. ניתן לפתוח שם פרוייקט חדש - ובכל פרוייקט יש את המגבלה = אלף פרוייקטים, אלף מפתחות שבכל אחד מהם אפשר לקבל את מספר הבקשות! -
@AVIVI כתב בבקשה | בקשת מפתח API של ג'מיני לעריכת ספרים:
כלומר יש מספר בקשות בחינם ליום מ 3.0יש 20 או 25 בקשות יומיות, אבל אני הולך לגלות לכם חידוש אדיר, שלימדני מישהו שאיני זוכר את שמו [וחבל!]:
המגבלה היא פר פרוייקט!!!
כלומר, בכל יצירת מפתח צריך לבחור פרוייקט אליו הוא משוייך. ניתן לפתוח שם פרוייקט חדש - ובכל פרוייקט יש את המגבלה = אלף פרוייקטים, אלף מפתחות שבכל אחד מהם אפשר לקבל את מספר הבקשות!@י.-פל. זה על כל המגבלות? בדוק?
חשבתי על זה, אבל לא האמנתי שזה ככה כי אחרת זה היה צריך להיות אחד הדברים הכי מפורסמים...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות