המלצה | רעיונות לתוספים שימושיים לאוצריא - הצעת רעיונות
-
@י.-פל. בקשר להצעהתוסף שיחפש במאגר של אלף שין, לא הבנתי זה בעצם יחפש רק בתוך האינדקס שלו?
לא שאני מתכונן לבנות, רק לכאורה אולי אפשר בכלל להציע לו שיוכלו לחפש באינדקס ולפתוח באתר של היברובוקס, או שזה בכלל לא עובד על אינדקס -
@י.-פל. בקשר להצעהתוסף שיחפש במאגר של אלף שין, לא הבנתי זה בעצם יחפש רק בתוך האינדקס שלו?
לא שאני מתכונן לבנות, רק לכאורה אולי אפשר בכלל להציע לו שיוכלו לחפש באינדקס ולפתוח באתר של היברובוקס, או שזה בכלל לא עובד על אינדקסזה בעצם יחפש רק בתוך האינדקס שלו?
כן.
אולי אפשר בכלל להציע לו שיוכלו לחפש באינדקס ולפתוח באתר של היברובוקס
מה המטרה?
-
זה בעצם יחפש רק בתוך האינדקס שלו?
כן.
אולי אפשר בכלל להציע לו שיוכלו לחפש באינדקס ולפתוח באתר של היברובוקס
מה המטרה?
@י.-פל. למי שאין את כל המאגר
-
@י.-פל. למי שאין את כל המאגר
-
למי שאין את כל המאגר
ומאיפה יש לו את האינדקס?
@י.-פל. אדם יכול להרשות לעצמו להוריד/להעתיק אינדקס ששוקל X ג'יגה, ולא מאגר ששוקל 700 ג'יגה.
-
רעיון מעניין.
בכל מקרה - אני עובד כעת על דברים חשובים יותר (בעיני, לפחות), ואני לא מתכנן לעשות זאת כלל.
מי שיקח על עצמו - מציע לו לחשוב על הרעיון לאחר השלמת התוסף, ובחינה מדוקדקת של הפלט. -
אני חושב אולי להציע פשוט לאלף שין לעשות את זה לפחות אצלו בתוכנה, כמובן שזה יהיה ממש מיוחד אם זה יהיה באוצריא...
-
רעיון מעניין.
בכל מקרה - אני עובד כעת על דברים חשובים יותר (בעיני, לפחות), ואני לא מתכנן לעשות זאת כלל.
מי שיקח על עצמו - מציע לו לחשוב על הרעיון לאחר השלמת התוסף, ובחינה מדוקדקת של הפלט. -
יש לי רעיון שיכל להועיל לכל מי שרוצה להתקדם ולהשתפר
בעולם בחוץ זה נקרא: מעקב הרגליםבגדול אתה קובע לעצמך רשימה של דברים שאתה רוצה להוסיף ליום יום שלך / להפסיק לעשות
ואז יש לך אופציה לבחור בכל יום בשבוע V / X / דלגהתוסף יחשב לך כמה אחוזי הצלחה בכל יום בכל הקטגוריות
וכמה אחוזי הצלחה בסך הכללי לקטגוריה צפציפית בכל הימים בחודשכך בכל חודש אפשר לראות בעיניים האם קניתי את השינוי או לא
לדוגמא בחודש א': קימה ב6:30 אם בסוף החודש יש לי יותר מX אחוז אני יודע שאני יכל לרדת ל6:25
אם בסוף החודש יש לי פחות מ-Y אחוז סימן שקפצתי גבוה מידי וצריך לעלות ל6:35רעיונות שיפור:
א. ממוצע ציונים חודשי לכל הקטגוריות ביחד
ב. ממוצע פר יום (מספיק רק ממוצע לכל קטגוריה כל חודש לכן זה רק בהצעת שיפור)
ג. גרף יפה שיראה התקדמות במהלך החודש בכל קטגוריה
ד. אופציה לבחור מראש ימים:X,Y,Z דלג כל שבוע
ה. לשעות אופציה ש100% זה גם X פעמים בשבוע ולא ימים ספציפים
ו. לעשות אופציה של X פעמים ביום ולא רק V (כל X לחיצות יוצר V, אם למשל הגדרנו 4 ויש רק 2 אז לאותו יום הציון הוא 50%)
ז. לוח שנה עברי ולא לועזי (אם יש אופציה כזו בכלל)אם אני אחשוב על עוד משהו בהמשך אני אוסיף,
אשמח לשמוע חוות דעת ואם יש מישהו שמבין בזה שאהב את הרעיון ויראה איך מוציאים אותו לפועל -
הצעה לתוסף, סדר הדורות, רשימת רבותינו ז"ל עם תאריכים ורשימת תאריכים הסטוריים אחרים. מסתמא ישנם קבצי אקסל שאפשר לשלב. אפשר להוסיף על זה גם הצגת יארצייטים בלוח שנה.
-
-
-
@כח-התורה זה לא תוסף, משום כיוון.
-
@כח-התורה זה לא תוסף, משום כיוון.
@צדיק-וטוב-לו אז עדיין לא היו תוספים
-
האמת שבעבר התכתבתי עם מחבר קונטרס על סדר הדורות שקונטרסו נפוץ בציבור, כדי שיאשר להשתמש עם החומר שלו לצורך אוצריא, והתכתבתי גם בפרטי עם אחד ממנהלי אוצריא, לבסוף המחבר לא אישר לי אז זה נגנז [למרות שאני מסופק לגבי זכויות היוצרים שלו כי הוא בסה"כ ליקט את מה שנמצא במרשתת]
-
בעולם בחוץ זה נקרא: מעקב הרגליםבגדול אתה קובע לעצמך רשימה של דברים שאתה רוצה להוסיף ליום יום שלך / להפסיק לעשות
ואז יש לך אופציה לבחור בכל יום בשבוע V / X / דלגהתוסף יחשב לך כמה אחוזי הצלחה בכל יום בכל הקטגוריות
וכמה אחוזי הצלחה בסך הכללי לקטגוריה צפציפית בכל הימים בחודשכך בכל חודש אפשר לראות בעיניים האם קניתי את השינוי או לא
לדוגמא בחודש א': קימה ב6:30 אם בסוף החודש יש לי יותר מX אחוז אני יודע שאני יכל לרדת ל6:25
אם בסוף החודש יש לי פחות מ-Y אחוז סימן שקפצתי גבוה מידי וצריך לעלות ל6:35רעיונות שיפור:
ו. לעשות אופציה של X פעמים ביום ולא רק V (כל X לחיצות יוצר V, אם למשל הגדרנו 4 ויש רק 2 אז לאותו יום הציון הוא 50%)
ז. לוח שנה עברי ולא לועזי (אם יש אופציה כזו בכלל)אם אני אחשוב על עוד משהו בהמשך אני אוסיף,
אשמח לשמוע חוות דעת ואם יש מישהו שמבין בזה שאהב את הרעיון ויראה איך מוציאים אותו לפועליש לי רעיון שיכל להועיל לכל מי שרוצה להתקדם ולהשתפר
אשמח לשמוע חוות דעת ואם יש מישהו שמבין בזה שאהב את הרעיון ויראה איך מוציאים אותו לפועלכל הכבוד שהשקעת, לא נראה לי שימושי לרוב הציבור מי שחושב שכן - תצביעו בעד הפוסט שלו, אם יהיה כמות של הצבעות אולי נתפנה לזה בהמשך.
-
אשמח לשמוע חוות דעת ואם יש מישהו שמבין בזה שאהב את הרעיון ויראה איך מוציאים אותו לפועלכל הכבוד שהשקעת, לא נראה לי שימושי לרוב הציבור מי שחושב שכן - תצביעו בעד הפוסט שלו, אם יהיה כמות של הצבעות אולי נתפנה לזה בהמשך.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות