המלצה | רעיונות לתוספים שימושיים לאוצריא - הצעת רעיונות
-
רעיון לתוסף: קובץ מפרשים. שעל פיסקה בגמ'/שו"ע וכדומה יופיעו ברצף המפרשים זה אחר זה, דהיינו למשל על בבא מציעא דף ב. במשנה שנים אוחזים בטלית, יופיעו ברצף המפרשים הנבחרים שיש על מילים אלו.
[יש כזה של מכון התלמוד על מסכת בבא מציעא ועוד מסכתות אבל אני לא זוכר את השם של זה- כתבתי זאת להמחיש מה כוונתי, לא שיעתיקו מהם כמובן]. -
@אלימיר זה לא המצב כעת במפרשים?
-
לא, כעת נפתחים עד 4 חלונות עם טקסט רצוף על הדף. אני מתכוין שיהיה קטע קטע אחד אחרי השני.
נזכרתי והספר ההוא נקרא אוצר מפרשי התלמוד. -
-
תוסף למאגרים שיעורים תורניים, שישאב שיעורים מקול הלשון, דרשו וכדומה
[אני משער שהם יסכימו באם ישאירו קרדיט להם, וכן הזכויות שמורות וכדומה] -
(@חד-בדרא - מעוניין?)
לע"ע לקחתי הפסקה מדו שיח עם קלוד....
למה לא להשתמש במה שכלי קודש = @pcinfogmach בנה רק להעתיק ולהתאים לא?לע"ע לקחתי הפסקה מדו שיח עם קלוד....
למה לא להשתמש במה שכלי קודש = @pcinfogmach בנה רק להעתיק ולהתאים לא?לא - זה לא יעבוד בJS לבד.
-
כיהודה ועוד לסנאי, אפשרות הדגשה של משפטים או מרקור בצבע בין כתוסף או בבסיס התוכנה יעזור לי מאוד
תודה רבה -
רעיון לתוסף - יש ספרים שהפסקאות שלהם ממש ארוכות (כמו חלקים מהטור או תורת הבית להרשבא ועוד). הרעיון הוא פשוט - שיהיה אפשר לפתוח את הספרים האלו בתוסף, ושם לחלק אותם ידנית לפסקאות, אולי גם לסמן בצבע מילים מסויימות, וכו', מה שיקל על הקריאה והניוווט.
רעיון לתוסף - יש ספרים שהפסקאות שלהם ממש ארוכות (כמו חלקים מהטור או תורת הבית להרשבא ועוד). הרעיון הוא פשוט - שיהיה אפשר לפתוח את הספרים האלו בתוסף, ושם לחלק אותם ידנית לפסקאות, אולי גם לסמן בצבע מילים מסויימות, וכו', מה שיקל על הקריאה והניוווט.
אולי אפשר לפתח את הרעיון כך
עריכה אישית של הספרים
שלא תשנה כלום בבסיס המידע [ה-DB], וכך לא יווצרו שיבושים ותקלות או איבוד קישורים וכד'.
אלא רק שהמערכת מקבלת הוראה כיצד להציג את התוכן אצל המשתמש הזה.האם זה מובן? האם יש לזה היתכנות מצד מבנה התוכנה?
-
כיהודה ועוד לסנאי, אפשרות הדגשה של משפטים או מרקור בצבע בין כתוסף או בבסיס התוכנה יעזור לי מאוד
תודה רבהכיהודה ועוד לסנאי, אפשרות הדגשה של משפטים או מרקור בצבע בין כתוסף או בבסיס התוכנה יעזור לי מאוד
תודה רבהכבר קיים בזית ובכלי קודש מסתמא שאלה של זמן עד שיהיה גם באוצריא
-
@י.-פל. בקשר להצעהתוסף שיחפש במאגר של אלף שין, לא הבנתי זה בעצם יחפש רק בתוך האינדקס שלו?
לא שאני מתכונן לבנות, רק לכאורה אולי אפשר בכלל להציע לו שיוכלו לחפש באינדקס ולפתוח באתר של היברובוקס, או שזה בכלל לא עובד על אינדקס -
@י.-פל. בקשר להצעהתוסף שיחפש במאגר של אלף שין, לא הבנתי זה בעצם יחפש רק בתוך האינדקס שלו?
לא שאני מתכונן לבנות, רק לכאורה אולי אפשר בכלל להציע לו שיוכלו לחפש באינדקס ולפתוח באתר של היברובוקס, או שזה בכלל לא עובד על אינדקסזה בעצם יחפש רק בתוך האינדקס שלו?
כן.
אולי אפשר בכלל להציע לו שיוכלו לחפש באינדקס ולפתוח באתר של היברובוקס
מה המטרה?
-
זה בעצם יחפש רק בתוך האינדקס שלו?
כן.
אולי אפשר בכלל להציע לו שיוכלו לחפש באינדקס ולפתוח באתר של היברובוקס
מה המטרה?
@י.-פל. למי שאין את כל המאגר
-
@י.-פל. למי שאין את כל המאגר
-
למי שאין את כל המאגר
ומאיפה יש לו את האינדקס?
@י.-פל. אדם יכול להרשות לעצמו להוריד/להעתיק אינדקס ששוקל X ג'יגה, ולא מאגר ששוקל 700 ג'יגה.
-
רעיון מעניין.
בכל מקרה - אני עובד כעת על דברים חשובים יותר (בעיני, לפחות), ואני לא מתכנן לעשות זאת כלל.
מי שיקח על עצמו - מציע לו לחשוב על הרעיון לאחר השלמת התוסף, ובחינה מדוקדקת של הפלט.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות