להורדה | חדש! מאגר גיטאב - לספרים מותאמים לאוצריא
-
@יאיר-דניאל יצאתי קצת מבולבל.
מה הסוף?
מתי הורדה דרך התוסף מזהה מה כבר יש ומה אין לי?@צדיק-וטוב-לו מאוד פשוט - אם אתה מוריד את הספרים לתיקייה קבועה, התוסף מזהה אילו קבצים מופיעים בתיקייה - וממתי הן, ובלחיצה על הצג חדשים ועדכונים הוא יציג לך רק את הקבצים החדשים וקבצים שנעשו בהם שינויים.
-
@איש-שלו ?
יש כפתור מיוחד לזה - בתוסף -
@איש-שלו ?
יש כפתור מיוחד לזה - בתוסף@יאיר-דניאל אבל הוא עושה:

-
@איש-שלו ?
יש כפתור מיוחד לזה - בתוסף -
@יאיר-דניאל אבל הוא עושה:

@צדיק-וטוב-לו כנ"ל אצלי

-
@צדיק-וטוב-לו כנ"ל אצלי

@טכנולוגי-גו-ניור
כנ"ל אצלי... -
@יאיר-דניאל אבל הוא עושה:

@צדיק-וטוב-לו מעניין שאצלך הוריד 4 ואצלי 3?
-
@מתחזק @יאיר-דניאל לבדיקתך
-
@צדיק-וטוב-לו מעניין שאצלך הוריד 4 ואצלי 3?
@איש-שלו זה לא מוריד לתוכנה - זה מוריד למיקום שאתה בוחר.
אין אפשרות להוריד לתוך הDB - אין דבר כזה היום בתוכנה (גם לא לעדכוני הספרייה שיהיו בעתיד...) -
@טכנולוגי-גו-ניור @מתחזק @צדיק-וטוב-לו
העניין כבר טופל ע"י @י.-פל. הי"ו.
היתה בעיה בתוכנה שהיא לא אפשרה חיבור רשת מעל ל30 שניות...
יצטרכו לכאורה גירסה חדשה... -
@טכנולוגי-גו-ניור @מתחזק @צדיק-וטוב-לו
העניין כבר טופל ע"י @י.-פל. הי"ו.
היתה בעיה בתוכנה שהיא לא אפשרה חיבור רשת מעל ל30 שניות...
יצטרכו לכאורה גירסה חדשה...@יאיר-דניאל
גירסה חדשה לתוכנה או לתוסף?
אני רואה שגם דרך הגיטהב אין אפשרות להוריד.האם אין דרך כעת להוריד את המאגר?
-
תוכנה
-
תוכנה
-
פוסט זה נמחק!
-
אחמכ"ת
האם תוכל ליצור הבחנה בין קבצים שיש כלפיהם בעיה של זכויות יוצרים
ובין כאלו שלא נכנסו לאוצריא קדישא מטעמים אחרים?@איש-שלו זה מורכב - אינני זוכר מה ומי...
מבחינת התוסף - זה לא דבר מורכב לעשותו.
מה שכן אני יכול לומר לך שרוב הקבצים - חוץ מתיקיית ספרים ריבית, הם בבחינת זוטו של ים - הם פורסמו להורדה במתמחים טופ.חידושי הגרי"ד ושיעורי הגרמ"ד קיבלתי באופן אישי מאנשים - באישור.
-
@יאיר-דניאל משהו מוזר לי
לדוג': הוא מצליח להוריד בזיפ את משנה ברורה צורת הדף, אבל משאיר אותו בזיפ. -
@יאיר-דניאל משהו מוזר לי
לדוג': הוא מצליח להוריד בזיפ את משנה ברורה צורת הדף, אבל משאיר אותו בזיפ.@צדיק-וטוב-לו כן, גם לי זה מוזר - ניסיתי להוריד את אנציקלופדיה תלמודית, וזה הוריד אותו, אבל לא חילץ - ובשגיאה הוא כתב פג תוקף הבקשה.
קלוד טען שזו בעיה בהגבלת התוכנה ל30 שניות חיבור לרשת, אבל אח"כ שמתי לב שזה כן ירד ורק לא חולץ
אולי אבדוק זאת עוד מעט.עריכה
תשובת קלוד בספויילר:
יאיר-דניאל:
משהו מוזר, גיליתי שזה בפועל כן הוריד, אבל זה לא חילץ.
אגב, המפתח סידר את זה - אבל עוד לא פירסם גירסה חדשה.קלוד:
זה הגיוני - ההורדה הצליחה בתוך 30 שניות, אבל החילוץ של 20.9 MB לקח יותר מ-30 שניות ו-timeout-אד.החדשות הטובות: הפיתרון שכתבנו למפתח כבר מכסה גם את זה - בקוד שהצעתי fs.extractZip גם מקבל 10 דקות, לא רק ה-download. אז כשיצא הגרסה החדשה זה אמור לעבוד.
בינתיים כדי שהמשתמש יוכל להשתמש בספר עכשיו: שיוריד את ה-ZIP ישירות מדף ה-Releases בגיטאב ויחלץ ידנית למחשב.
יאיר דניאל:
אבל החילוץ לא דורש רשת!קלוד:
צודק לגמרי - חילוץ זה פעולה מקומית. אבל ה-timeout לא קשור לרשת - הוא קשור לזמן של הפעולה בלבד.ה-timeout של 30 שניות חל על כל פקודת API, בלי קשר לרשת. האנציקלופדיה התלמודית מכילה כנראה אלפי קבצים (ערך לכל מסכת/נושא), ויצירת אלפי קבצים ב-Windows לוקחת זמן - יותר מ-30 שניות.
ולכן בקוד שהצעתי למפתח כבר כיסינו גם את זה:
(domain == 'network' && action == 'download')
(domain == 'fs' && action == 'extractZip') // ← גם זה מקבל 10 דקות
ה-ZIP נשאר אצלו על הדיסק (כי הפקודה להסיר אותו רצה רק אחרי חילוץ מוצלח). אפשר לספר לו שימצא את ה-ZIP ויחלץ אותו ידנית בינתיים.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות