בקשת מידע | אשמח למדריך פשוט איך מקשרים פירוש למסכת שיוצג על הדף
-
יש קרן אורה ושפת אמת על מסכת זבחים
אשמח לדעת איך אני יכול לערוך את זה לתועלת הכלל שזה יופיע במפרשים על הדף
ועיין כאןודרך אגב, בתוכנת זית יש גם את הספרים החשובים על זבחים (אסיפת זקינים) צאן קדשים, ברכת הזבח, חק נתן וכדאי להוסיף אותם לאוצריא
-
בע"ה לאחר הDB החדש, תהיה אפשרות גם ללינקים עצמאיים, ובע"ה ננסה לתת למשתמשים אפשרות לקישורים, צריך לחשוב איך בדיוק.
לאט לאט, הכל קורה!בע"ה לאחר הDB החדש, תהיה אפשרות גם ללינקים עצמאיים, ובע"ה ננסה לתת למשתמשים אפשרות לקישורים, צריך לחשוב איך בדיוק.
לאט לאט, הכל קורה!אבל למה זה קשור לעצמאי?
הוא מדבר על משהו שאמור להיות כמו עריכה רגילה כיום.
זה לא סתם קישורים, אלא מפרשים לכל דבר!כלומר:
אם הוא מוכן לקשר קטע קטע, אז לכא' זה אמור להיות לכתחילא שבלכתחילא, צריך רק לשאול את @יום-חדש-מתחיל (נראה לי מקשרים דרך 'עורך מנחם')
הדיון מתחיל רק אם הוא רוצה לקשר עמודים ולא קטעים, וגם אז זה אמור להיות דיון רוחבי, לא לינק עצמאי. -
יש קרן אורה ושפת אמת על מסכת זבחים
אשמח לדעת איך אני יכול לערוך את זה לתועלת הכלל שזה יופיע במפרשים על הדף
ועיין כאןודרך אגב, בתוכנת זית יש גם את הספרים החשובים על זבחים (אסיפת זקינים) צאן קדשים, ברכת הזבח, חק נתן וכדאי להוסיף אותם לאוצריא
ודרך אגב, בתוכנת זית יש גם את הספרים החשובים על זבחים (אסיפת זקינים) צאן קדשים, ברכת הזבח, חק נתן וכדאי להוסיף אותם לאוצריא
כל הספרים שיש בזית, מקורם או מספריא או מאוצריא, לא יכול להיות שיש ספר בזית שאין באוצריא.
פשוט תמתין מעט להוצאת גירסת הספריי' החדשה.לגבי קישורים בין מפרשים למסכתות, @יהודי-צעיר כתב פעם קובץ HTML לקישור נח מאוד.
רק צריך להחליט בעניין בצורה סופית מה עושים עם זה, כי בסופו של דבר הקישורים גם תלויים בספריא.
למרות שההגיון אומר שלא אמורים להיות שינויים במסכתות השס כלל.
@י.-פל. -
בע"ה לאחר הDB החדש, תהיה אפשרות גם ללינקים עצמאיים, ובע"ה ננסה לתת למשתמשים אפשרות לקישורים, צריך לחשוב איך בדיוק.
לאט לאט, הכל קורה!אבל למה זה קשור לעצמאי?
הוא מדבר על משהו שאמור להיות כמו עריכה רגילה כיום.
זה לא סתם קישורים, אלא מפרשים לכל דבר!כלומר:
אם הוא מוכן לקשר קטע קטע, אז לכא' זה אמור להיות לכתחילא שבלכתחילא, צריך רק לשאול את @יום-חדש-מתחיל (נראה לי מקשרים דרך 'עורך מנחם')
הדיון מתחיל רק אם הוא רוצה לקשר עמודים ולא קטעים, וגם אז זה אמור להיות דיון רוחבי, לא לינק עצמאי.(נראה לי מקשרים דרך 'עורך מנחם')
אין קשר.
-
ודרך אגב, בתוכנת זית יש גם את הספרים החשובים על זבחים (אסיפת זקינים) צאן קדשים, ברכת הזבח, חק נתן וכדאי להוסיף אותם לאוצריא
כל הספרים שיש בזית, מקורם או מספריא או מאוצריא, לא יכול להיות שיש ספר בזית שאין באוצריא.
פשוט תמתין מעט להוצאת גירסת הספריי' החדשה.לגבי קישורים בין מפרשים למסכתות, @יהודי-צעיר כתב פעם קובץ HTML לקישור נח מאוד.
רק צריך להחליט בעניין בצורה סופית מה עושים עם זה, כי בסופו של דבר הקישורים גם תלויים בספריא.
למרות שההגיון אומר שלא אמורים להיות שינויים במסכתות השס כלל.
@י.-פל.ההגיון אומר שלא אמורים להיות שינויים במסכתות השס כלל
המציאות הוכיחה שכאשר מחלקים את הגמרא ל20 קטעים בכל עמוד, ודאי זה חלוקה שעשויה להשתנות בכל עת
אפילו טור ובית יוסף הם עשו המון שינויים במספר הקטעים אפילו שלא אמור להיות שינויים לכאורה כי כל סעיף קטן זה קטע נפרד
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות