להורדה | חדש! מאגר גיטאב - לספרים מותאמים לאוצריא
-
שימו לב.
קישורי המאגר השתנו - ועודכנו גם בפוסט הראשון, עקב העברת המאגר תחת ארגון אחר, בעקבות מגבלה של 10 ג'יגה חודשיים, שנגמרו בעת יצירת הבוט, והרצת הגיטאב אקשן פעמים רבות... -
שימו לב.
קישורי המאגר השתנו - ועודכנו גם בפוסט הראשון, עקב העברת המאגר תחת ארגון אחר, בעקבות מגבלה של 10 ג'יגה חודשיים, שנגמרו בעת יצירת הבוט, והרצת הגיטאב אקשן פעמים רבות...@יאיר-דניאל
תזכור לעדכן את הURL של התוסף ובתוכנה -
@יאיר-דניאל
תזכור לעדכן את הURL של התוסף ובתוכנה@נתנאל_26 תודה!
באמת לא אחזתי את זה...עריכה:
טופל - תודה ל@פלמנמוני -
שימו לב.
קישורי המאגר השתנו - ועודכנו גם בפוסט הראשון, עקב העברת המאגר תחת ארגון אחר, בעקבות מגבלה של 10 ג'יגה חודשיים, שנגמרו בעת יצירת הבוט, והרצת הגיטאב אקשן פעמים רבות... -
בעקבות מגבלה של 10 ג'יגה חודשיים, שנגמרו בעת יצירת הבוט, והרצת הגיטאב אקשן פעמים רבות...
זה לא אמור להיות...
כנראה עשית אותו לא נכון!@י.-פל. מה עשיתי לא נכון?
זו ההודעה שקיבלתי:

-
@י.-פל. מה עשיתי לא נכון?
זו ההודעה שקיבלתי:

@יאיר-דניאל זה לא קשור כלל לactions שאתה מפעיל, אלא לקבצים גדולים שנכללים בקומיטים שלך, שאל את הבינה הקרובה לאזורך
-
@יאיר-דניאל
כפי שכתב @פלמנמוני - יש פה איזה באג עם השימוש שלך בgit lfs.
אין לך כ"כ הרבה קבצים גדולים, אך השימוש שלך במה שכן יש - הוא ענק.@י.-פל. א"כ אשמח להכוונה להבא - כיון שאם אני דוחף 10 שינויים בחודש כרגע - אני מגיע שוב לאותו הגודל - 10 ג"ב.
-
@יאיר-דניאל זה לא קשור כלל לactions שאתה מפעיל, אלא לקבצים גדולים שנכללים בקומיטים שלך, שאל את הבינה הקרובה לאזורך
@פלמנמוני אבדוק את זה, תודה!
-
@איש
תעלה איך שאתה יכול [דרייב וכדו'] ותשלח קישור.
אחרי זה @יאיר-דניאל יסדר את זה במאגר שלו. -
@י.-פל. אשמח להכוונה באישי/פה מה אני עושה לא נכון בקשר לLFS
-
-
@יאיר-דניאל
רציתי להסתכל בגיטהאב שלך, נכנסתי לקישור, וכמעט התלפתי לראות שהיוזר הוא otzaria org או משהו כזה.
כל קיום השרשור הזה כאן הוא בקושי רב!!!! -
@יאיר-דניאל
רציתי להסתכל בגיטהאב שלך, נכנסתי לקישור, וכמעט התלפתי לראות שהיוזר הוא otzaria org או משהו כזה.
כל קיום השרשור הזה כאן הוא בקושי רב!!!!@י.-פל. זה סה"כ ארגון שתחת השם שלי. אם אתה רוצה - אחליף את זה.
אפילו לא שמתי לב לשם שלו.
זכרתי שקראתי לו שם אחר, בכ"א מקווה שיש מד"א באזור שלך...עריכה:
שיניתי את השם שלו - https://github.com/Otzarya-Library-main
בכ"א אצטרך שתאשר את הURL החדש.. -
@י.-פל. זה סה"כ ארגון שתחת השם שלי. אם אתה רוצה - אחליף את זה.
אפילו לא שמתי לב לשם שלו.
זכרתי שקראתי לו שם אחר, בכ"א מקווה שיש מד"א באזור שלך...עריכה:
שיניתי את השם שלו - https://github.com/Otzarya-Library-main
בכ"א אצטרך שתאשר את הURL החדש.. -
בכ"א אצטרך שתאשר את הURL החדש..
אני לא אאשר שום שם שכתוב בו אוצריא, אלא אם כן זה יהיה משהו כמו "ספרייה מותאמת לאוצריא", ובאנגלית
A library adapted to Otzaria@י.-פל. אתה רציני?
עד שחיכתי לתגובתך כבר שיניתי את זה בתוסף והעליתי כבר לחנות...
בכל מקרה כבר קראו לזה ספריית אוצריא באנגלית - מיום היווסדו של מאגר זה -
@י.-פל. אתה רציני?
עד שחיכתי לתגובתך כבר שיניתי את זה בתוסף והעליתי כבר לחנות...
בכל מקרה כבר קראו לזה ספריית אוצריא באנגלית - מיום היווסדו של מאגר זה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות