המלצה | שידרוג ותיקון ספרים
-
זה כבר לא.
אם כי אני לא יודע כמה מורכב זה.
(צריך לדבר עם AI להכנת תוכנה HTML, שיאפשר תיקונים מרובים). -
זה כבר לא.
אם כי אני לא יודע כמה מורכב זה.
(צריך לדבר עם AI להכנת תוכנה HTML, שיאפשר תיקונים מרובים). -
זה לא משנה מה זה, אני לא חושב שזה כ"כ קשה לבנות משהו ב HTML שיבדוק לבד איזה שינויים נעשו, ויסמן את זה בצד, יודע מה תן לי הוראות בדיוק איך דבר כזה אמור לעבוד (המשתמש מתקן אצלו את הקובץ ושולח, או שהוא רק מציין את השגיאות - אפשרות זו קצת לא רלוונטי כי יש ספרים עם מאות שגיאות וזה לא קל לציין כל פעם), ואני יבנה את זה
-
זה לא משנה מה זה, אני לא חושב שזה כ"כ קשה לבנות משהו ב HTML שיבדוק לבד איזה שינויים נעשו, ויסמן את זה בצד, יודע מה תן לי הוראות בדיוק איך דבר כזה אמור לעבוד (המשתמש מתקן אצלו את הקובץ ושולח, או שהוא רק מציין את השגיאות - אפשרות זו קצת לא רלוונטי כי יש ספרים עם מאות שגיאות וזה לא קל לציין כל פעם), ואני יבנה את זה
-
@אהרן אני התכונתי יותר שזה יהיה באתר.- הן ספרים מסויימים (לפי הערות מהציבור על חסרים משמעותיים. אולי גם אפשרות לתקן את כל הספרים בספרייה)
כדאי כמובן שתהיה גם אפשרות אופליין.
להבנתי, חלק מהנושא הוא מי יאשר את כל התיקונים. אתה מוכן באופן עקרוני להיכנס לכך בשלב הראשוני? (ככל שיווצר עומס וכו', תמיד אפ' להוסיף מתנדבים).
אם כן, -וימצא מי שיקח אחריות- יש מה לנסות לשכנע.
לדעתי זה ממש הכרחי, יש ספרים במצב ממש גרוע! -
-
@יום-חדש-מתחיל צריך לחשוב על רעיון.
כי מי שלומד בתוכנה, יכול אכן לדווח על טעויות כמו שיש היום.
אבל בספרי דיקטה, לפעמים זה מכביד, כי זה יכול להיות כמה טעויות בקטע.
אפשרות של עריכה של קטע שלם ישירות מהתוכנה - ושליחה, יכל להיות נחמד, אבל אני חושב שזה לא רלוונטי. -
@יום-חדש-מתחיל צריך לחשוב על רעיון.
כי מי שלומד בתוכנה, יכול אכן לדווח על טעויות כמו שיש היום.
אבל בספרי דיקטה, לפעמים זה מכביד, כי זה יכול להיות כמה טעויות בקטע.
אפשרות של עריכה של קטע שלם ישירות מהתוכנה - ושליחה, יכל להיות נחמד, אבל אני חושב שזה לא רלוונטי. -
אבל אני חושב שזה לא רלוונטי.
מי אמר שלא?
צריך לבדוק את זה. אבל קודם כל מחפשים אחראים-
אתה מתנדב?@חנניה למה צריך אחראי?
זה אופציה שלא תהיה מיועדת למשתמש הרגיל.
אלא מי שמתכנן ללמוד מקטע מכובד של ספר (נניח ספר X למשך Z דפים) - יבקש אישור לעריכה שכזו.
ויתנו אישור רק למי שמוכר לאוצריא (מהפורום/מאתר העריכה/למנהלים ממקומות אחרים) -
@חנניה למה צריך אחראי?
אלא מי שמתכנן ללמוד מקטע מכובד של ספר (נניח ספר X למשך Z דפים) - יבקש אישור לעריכה שכזו.
ויתנו אישור רק למי שמוכר לאוצריא (מהפורום/מאתר העריכה/למנהלים ממקומות אחרים)@צדיק-וטוב-לו
ומי יהיה אחראי על אישור העורך? -
@צדיק-וטוב-לו
ומי יהיה אחראי על אישור העורך? -
@חנניה למה צריך אחראי?
ויתנו אישור רק למי שמוכר לאוצריא (מהפורום/מאתר העריכה/למנהלים ממקומות אחרים)@צדיק-וטוב-לו אתה מתכוין בעצם לממשק נוסף לעריכה ותיקונים רחבה יותר של הטקסט. זה בעצם יעבוד כמו כל תיקון.
לכאורה אין טעם להשקיע בזה, כי מס' המתקנים המורשים אוטמטי יהיה מאוד מוגבל.
מה שכן נראה לי הגיוני, וזה כהמשך לתיקונים באתר- זה אפשרות שליחת התיקונים הללו ממחשב אופליין. המסר הוא שהתיקונים יובלטו למפקחים-מאשרים-מתנדבים.
אחרת, עלולים להיכנס טעויות נוספות..
להגביל את זה למשתמשים מורשים נראה לי יוריד את האפקטיביות, אם כבר לאשר אוט' למשתמשים מסויימים, ולזה באמת נראה לי מיותר להשקיע.
בכל מקרה, ודאי שבאופן כללי צריך מישהו שיעבור על התיקונים- מחפשים אותכם.
כדאי באמת לשאול את המפתחים על אופ' של אופליין עם איזה תוסף, אולי אנסה לשאול אותם באמת -
@צדיק-וטוב-לו אתה מתכוין בעצם לממשק נוסף לעריכה ותיקונים רחבה יותר של הטקסט. זה בעצם יעבוד כמו כל תיקון.
מה שכן נראה לי הגיוני, וזה כהמשך לתיקונים באתר- זה אפשרות שליחת התיקונים הללו ממחשב אופליין. המסר הוא שהתיקונים יובלטו למפקחים-מאשרים-מתנדבים.
להגביל את זה למשתמשים מורשים נראה לי יוריד את האפקטיביות, אם כבר לאשר אוט' למשתמשים מסויימים, ולזה באמת נראה לי מיותר להשקיע.
כדאי באמת לשאול את המפתחים על אופ' של אופליין עם איזה תוסף, אולי אנסה לשאול אותם באמת -
@צדיק-וטוב-לו אתה מתכוין בעצם לממשק נוסף לעריכה ותיקונים רחבה יותר של הטקסט. זה בעצם יעבוד כמו כל תיקון.
כדאי באמת לשאול את המפתחים על אופ' של אופליין עם איזה תוסף, אולי אנסה לשאול אותם באמת@חנניה לענ"ד אף אחד לא בא ומחליט לתקן ספר באופן שיטתי (אלא בתור 'פרוייקט' - ובשביל זה אפשר דרך האתר)
אז מה כן?
מישהו שלומד בכל מקרה, ומוכן לתקן דרך לימודו.
אין הרבה כאלו - אבל האלו שכן, חבל לוותר עליהם.
איך ומה?
אכן קשה לי להגדיר.
כן חשוב שיהיה נורמלי דרך האתר, כי זה בדרך הלימוד. -
@חנניה לענ"ד אף אחד לא בא ומחליט לתקן ספר באופן שיטתי (אלא בתור 'פרוייקט' - ובשביל זה אפשר דרך האתר)
אז מה כן?
מישהו שלומד בכל מקרה, ומוכן לתקן דרך לימודו.
אין הרבה כאלו - אבל האלו שכן, חבל לוותר עליהם.
איך ומה?
אכן קשה לי להגדיר.
כן חשוב שיהיה נורמלי דרך האתר, כי זה בדרך הלימוד.כן חשוב שיהיה נורמלי דרך האתר, כי זה בדרך הלימוד.
כל מה שאתה מדבר עליו, כבר מוכן!!
ועל זה בדיוק מחפשים מתנדבים שיהיו מוכנים להיות אחראיים על כל הקטע הזה. -
כן חשוב שיהיה נורמלי דרך האתר, כי זה בדרך הלימוד.
ועל זה בדיוק מחפשים מתנדבים שיהיו מוכנים להיות אחראיים על כל הקטע הזה.כן חשוב שיהיה נורמלי דרך האתר, כי זה בדרך הלימוד.
ועל זה בדיוק מחפשים מתנדבים שיהיו מוכנים להיות אחראיים על כל הקטע הזה.שוב - על זה אמרתי שבאמת לא מצוי, אלא מישהו שהחליט לקחת פרוייקט.
לך תמצא כאלו.אני בעיקר המלצתי על כאלו שבכל מקרה לומדים - וזה דרך התוכנה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות