בירור | יש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?
-
ביקשתי מהר' שילת את הנוסח שלו
והוא השיב לי שהוא שכל הזכויות הדיגיטליות שייכות לאתר על התורהיש מישהו שמכיר אותם ויכול לבקש מהם אולי יסכימו?
אני גם יכול לנסות לשלוח מייל אבל אם מישהו מכיר זה בוודאי עדיף
-
-
@יאיר-דניאל @שמואל5
אז א''כ אולי כדאי לשאול אום ספציפית על זה כי זה מאוד חשוב
הרמב''ם וילנא שבתוכנה הולך להוציא אותי מדעתיא''א לסמוך על מילה אחת שם
@אביעד תבקש אז מ@שמואל5 שידבר איתם על זה ספציפית.
אני לא קשור בכלל לעניין. -
@חיים-י לא מכניסים ספרים בני דורינו, אלא א"כ הם ספרי מ"מ - שנכנסו חלקית.
-
יש סיכוי לבקש ממקבילי את הנוסח של הרמב''ם שבמהדורתו?
זה יוסיף מאוד אם יהיה נוסח ע''פ כת''י בתוכנה@אביעד בתהליכים מולם עבור מו"נ, וכולי האי ואולי, הם מאד חוששים שהחומר יתפזר (וכן, גם אני יודע שהוא מופיע באתר וכל ילד בן 12 יכול להוריד לבד, אבל זה מה שהם אמרו, בכל מקרה הם שוקלים את זה, לא שמעתי מהם כבר כמה שבועות, אנסה להתקשר למנהלת שם שוב נראה מה בפיה)
-
@חיים-י לא מכניסים ספרים בני דורינו, אלא א"כ הם ספרי מ"מ - שנכנסו חלקית.
-
@שווה אתה מוזמן להתקשר אליו ולבקש אישור.
תודה רבה! -
ביקשתי מהר' שילת את הנוסח שלו
והוא השיב לי שהוא שכל הזכויות הדיגיטליות שייכות לאתר על התורהיש מישהו שמכיר אותם ויכול לבקש מהם אולי יסכימו?
אני גם יכול לנסות לשלוח מייל אבל אם מישהו מכיר זה בוודאי עדיף
-
@שמואל5 אולי הם רכשו ממנו את הזכויות הדיגיטליות של הספר, בכמה עשרות אלפי ש"ח. והכל מובן.
(זה יסביר גם מדוע למחבר עצמו אין את הזכויות להרשות, ודו"ק) -
ל @ori-bensimon יש כנראה איזה קשר אליהם.
אולי אתה מוכן לדבר איתו? [ואם כבר, אז גם על עוד ספרים...] -
ל @ori-bensimon יש כנראה איזה קשר אליהם.
אולי אתה מוכן לדבר איתו? [ואם כבר, אז גם על עוד ספרים...]@יום-חדש-מתחיל
אולי שיעשו כאן רשימה של הספרים שיש בעל התורה ואין באוצריא ונראה איך מתקדמים@ori-bensimon אתה יכול לעזור בעניין של לבקש מהם?
-
@יום-חדש-מתחיל
אולי שיעשו כאן רשימה של הספרים שיש בעל התורה ואין באוצריא ונראה איך מתקדמים@ori-bensimon אתה יכול לעזור בעניין של לבקש מהם?
@יום-חדש-מתחיל
אדרבה!
הרשימה של 'על התורה' נמצאת כאן: https://mg.alhatorah.org/Editionsמי שיכול לכתוב כאן מה אין באוצריא, ומי שיכול לפנות למקורות שלו - יזכה בזכות לימוד תורה דרבים עצום
-
@אלימיר למה סתם להמציא?

-
@אלימיר למה סתם להמציא?

@יום-חדש-מתחיל
@אלימיר וגם חידושי אגדות:

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות