הצעת ייעול | תוכן עניינים לספרים לפי כותרות
-
@י.-פל. כתב בהצעת ייעול | תוכן עניינים לספרים לפי כותרות:
יש ספר ספציפי מאוצריא שצריך בו את זה?
אתה מתכוין לשאול האם יש ספר באוצריא שמקורו אינו מספריא, שצריך בו כותרות כאלו?
@י.-פל. כתב בהצעת ייעול | תוכן עניינים לספרים לפי כותרות:
יש ספר ספציפי מאוצריא שצריך בו את זה?
כל הספרים על השס, הכותרות שלהם לפי דף
וצריך להוסיף כותרת אלטרנטיבית לפי פרק -
תכל'ס, זה קיים לספרי ספריא.
לספרי אוצריא לא, צריך לחשוב איך ליצור זאת בכלל, ואיך להכניס לDB.
יש ספר ספציפי מאוצריא שצריך בו את זה?לספרי אוצריא לא, צריך לחשוב איך ליצור זאת בכלל, ואיך להכניס לDB.
שאלתי את @elie-gambache בצאט כאן איך עושים את זה, ולא קיבלתי ממנו תשובה ברורה.
תוכל לעיין בצ'אטים שלי איתו -
לספרי אוצריא לא, צריך לחשוב איך ליצור זאת בכלל, ואיך להכניס לDB.
שאלתי את @elie-gambache בצאט כאן איך עושים את זה, ולא קיבלתי ממנו תשובה ברורה.
תוכל לעיין בצ'אטים שלי איתו@יום-חדש-מתחיל
פשוט מאוד.
אין לזה כרגע מנגנון קיים, אפשר לעשות לזה תגים <at> ו </at>, ולהגדיר בגנרטור שזה יעשה כותרות אלטרנטיביות. -
@י.-פל. @יום-חדש-מתחיל @הבל-הבלים
כיום יש בתוכנה ספרים שיש להם כותרות, חוץ מהניווט הרגיל, והם נטענות מטבלה ייעודית בDB. אין לי מושג לפי מה הכותרות נכנסות לשם, לא בדקתי אף פעם את תהליך יצירת הDB -
כיום יש בתוכנה ספרים שיש להם כותרות, חוץ מהניווט הרגיל, והם נטענות מטבלה ייעודית בDB. אין לי מושג לפי מה הכותרות נכנסות לשם, לא בדקתי אף פעם את תהליך יצירת הDBפוסט זה נמחק! -
כיום יש בתוכנה ספרים שיש להם כותרות, חוץ מהניווט הרגיל, והם נטענות מטבלה ייעודית בDB. אין לי מושג לפי מה הכותרות נכנסות לשם, לא בדקתי אף פעם את תהליך יצירת הDB@פלמנמוני
ברור, אני כתבתי לגבילא בדקתי אף פעם את תהליך יצירת הDB
בודק עכשיו, אם כי לפי מה שכתב @elie-gambache צריך ליצור מנגנון חדש.
-
כיום יש בתוכנה ספרים שיש להם כותרות, חוץ מהניווט הרגיל, והם נטענות מטבלה ייעודית בDB. אין לי מושג לפי מה הכותרות נכנסות לשם, לא בדקתי אף פעם את תהליך יצירת הDB@י.-פל. @יום-חדש-מתחיל @הבל-הבלים
כיום יש בתוכנה ספרים שיש להם כותרות, חוץ מהניווט הרגיל, והם נטענות מטבלה ייעודית בDB. אין לי מושג לפי מה הכותרות נכנסות לשם, לא בדקתי אף פעם את תהליך יצירת הDBזה לא קשור ל״כותרות״: הוא רוצה שכותרת רגילה (מניווט) תקבל עוד מילים.
-
כיום יש בתוכנה ספרים שיש להם כותרות, חוץ מהניווט הרגיל, והם נטענות מטבלה ייעודית בDB. אין לי מושג לפי מה הכותרות נכנסות לשם, לא בדקתי אף פעם את תהליך יצירת הDBזה לא קשור ל״כותרות״: הוא רוצה שכותרת רגילה (מניווט) תקבל עוד מילים.
-
@פלמנמוני
ברור, זה לא קשור אליו איך זה יהיה ב DB, זה צריך להיות כמו כל השאר בטבלאות ה alttoc.בדקתי, צריך ליצור מנגנון חדש בשביל זה, כמו שכתבתי לעיל.
השאלה אם רוצים שזה יהיה חלק מהספר, או שלא? -
השאלה אם רוצים שזה יהיה חלק מהספר, או שלא?
לא הבנתי את השאלה
-
@י.-פל. @הבל-הבלים @פלמנמוני
יש כאן בשרשור הזה 2 נושאים שונים.- ליצור כותרות אלטרנטיביות, כמו שיש בספריא (ומוצג אצלינו ב"כותרות", ולא ב"ניווט")
לדוגמא, @יהודי-צעיר ביקש שיהיה כאלו כותרות של פרקי הש"ס, בכל הספרים שהם על הש"ס (ואינם מספריא).
כותרות אלו אינם 'כתובים' בתוך הטקסט ע"י איזה תג כלשהוא, אלא נטענים ממקור חיצוני, כמו הרעיון שקיים בקבצי הלינקים.
- ליצור בתוך הכותרות שמופיעות כיום ב"ניווט", תוכן נוסף שהוא השורה שאחרי הכותרת.
לדוגמא, את זה ביקש @איש-גמזו על המשנה ברורה, וברכת שמואל וחידושי הגרש"ש וכו'.
את השינוי הזה בפשטות אמורים לעשות בתוך הקבצים עצמם, ע"י איזה סקריפט משוכלל.
(ואולי ניתן לעשות זאת גם ע"י קוד בתוכנה, השאלה היא האם זה ייצא יעיל). - ליצור כותרות אלטרנטיביות, כמו שיש בספריא (ומוצג אצלינו ב"כותרות", ולא ב"ניווט")
-
@י.-פל. @הבל-הבלים @פלמנמוני
יש כאן בשרשור הזה 2 נושאים שונים.- ליצור כותרות אלטרנטיביות, כמו שיש בספריא (ומוצג אצלינו ב"כותרות", ולא ב"ניווט")
לדוגמא, @יהודי-צעיר ביקש שיהיה כאלו כותרות של פרקי הש"ס, בכל הספרים שהם על הש"ס (ואינם מספריא).
כותרות אלו אינם 'כתובים' בתוך הטקסט ע"י איזה תג כלשהוא, אלא נטענים ממקור חיצוני, כמו הרעיון שקיים בקבצי הלינקים.
- ליצור בתוך הכותרות שמופיעות כיום ב"ניווט", תוכן נוסף שהוא השורה שאחרי הכותרת.
לדוגמא, את זה ביקש @איש-גמזו על המשנה ברורה, וברכת שמואל וחידושי הגרש"ש וכו'.
את השינוי הזה בפשטות אמורים לעשות בתוך הקבצים עצמם, ע"י איזה סקריפט משוכלל.
(ואולי ניתן לעשות זאת גם ע"י קוד בתוכנה, השאלה היא האם זה ייצא יעיל).@יום-חדש-מתחיל
למה לא ש 2 יהיה כמו 1??? - ליצור כותרות אלטרנטיביות, כמו שיש בספריא (ומוצג אצלינו ב"כותרות", ולא ב"ניווט")
-
@יום-חדש-מתחיל
למה לא ש 2 יהיה כמו 1???@הבל-הבלים כלומר? איך זה יעבוד?
-
@הבל-הבלים כלומר? איך זה יעבוד?
@יום-חדש-מתחיל
צריך ליצור מנגנון לזה, אבל לא זה הבעיה, צריך להגיד איך רוצים שזה יהיה. -
@יום-חדש-מתחיל
צריך ליצור מנגנון לזה, אבל לא זה הבעיה, צריך להגיד איך רוצים שזה יהיה.@הבל-הבלים לדעתי שתוכן הספר יישאר כמו שהוא עכשיו, וכן תוכן הכותרות, ויהיה 'כותרות' בסרגל הניווט
-
@יום-חדש-מתחיל
למה לא ש 2 יהיה כמו 1???@יום-חדש-מתחיל
למה לא ש 2 יהיה כמו 1???כי שם הכותרת אינו כותרת לעצמה.
-
@יום-חדש-מתחיל
למה לא ש 2 יהיה כמו 1???כי שם הכותרת אינו כותרת לעצמה.
-
@הבל-הבלים לדעתי שתוכן הספר יישאר כמו שהוא עכשיו, וכן תוכן הכותרות, ויהיה 'כותרות' בסרגל הניווט
@הבל-הבלים לדעתי שתוכן הספר יישאר כמו שהוא עכשיו, וכן תוכן הכותרות, ויהיה 'כותרות' בסרגל הניווט
@יום-חדש-מתחיל לדעתך יש סיבה לשנות ספרים מסוימים? או בניווט באיזה מקום?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות