הצעת ייעול | הצגת רש"י ותוס' בתחילת הרשימה
-
נראה לי (צריך שהציבור יחליט) שמתי שפותחים את המפרשים על דף גמ' שרש"י ותוס' יופיעו בתחילת הרשימה ולא רק בסוף לפי סדר הא' ב' אם יש כזה אופציה אשמח אם יכתבו פה.
-
אני בעד - זה משהו שצריך שיהיה מיושם גם ברמה של ה-DB (וכבר מיושם חלקית לכל הפחות ב-DB של זית על ידי השדה default commntary)
-
אני בעד - זה משהו שצריך שיהיה מיושם גם ברמה של ה-DB (וכבר מיושם חלקית לכל הפחות ב-DB של זית על ידי השדה default commntary)
-
זה משהו שצריך שיהיה מיושם גם ברמה של ה-DB
למה? מה רע בישום בתוכנה עצמה?
גם כך נקבע סדר הדורות בתוכנה עצמה (הטבלה נמצאת בDB, אך היא לא משפיעה עליו ישירות, באותה מידה היא יכלה להיות בקובץ נפרד) -
זה משהו שצריך שיהיה מיושם גם ברמה של ה-DB
למה? מה רע בישום בתוכנה עצמה?
גם כך נקבע סדר הדורות בתוכנה עצמה (הטבלה נמצאת בDB, אך היא לא משפיעה עליו ישירות, באותה מידה היא יכלה להיות בקובץ נפרד) -
-
כי זה דבר שמתשתנה מספר לספר
וכשזה בdb, זה לא משתנה מספר לספר?
יותר מזה: בתוכנה, אתה יכול להגדיר שרשי הוא מפרש עיקרי למסכת אחת - אבל במסכת אחר לא (והמפרש שם הוא העיקרי).
איך עושים את זה בdb?וכשזה בdb, זה לא משתנה מספר לספר?
ברור שזה משתנה ולכן זה יותר נכון שיהיה ב-DB התוכנה הי לא מקום לאיחיסון נתונים
יותר מזה: בתוכנה, אתה יכול להגדיר שרשי הוא מפרש עיקרי למסכת אחת - אבל במסכת אחר לא (והמפרש שם הוא העיקרי).
איך עושים את זה בdb?בדיוק להיפך בתוכנה תצטרך לשמור המון נתונים עבור כל ספר - לא קשור לתוכנה כלל!
ב-DB אתה פשוט מוסיף שדה לכל ספר עם ה-ID של הספרים שהם מפרשי ברירת מחדל עבור אותו ספר -
וכשזה בdb, זה לא משתנה מספר לספר?
ברור שזה משתנה ולכן זה יותר נכון שיהיה ב-DB התוכנה הי לא מקום לאיחיסון נתונים
איך עושים את זה בdb?בדיוק להיפך בתוכנה תצטרך לשמור המון נתונים עבור כל ספר - לא קשור לתוכנה כלל!
ב-DB אתה פשוט מוסיף שדה לכל ספר עם ה-ID של הספרים שהם מפרשי ברירת מחדל עבור אותו ספר@pcinfogmach
יתכן, הבעיה ש @elie-gambache לא יסכים...
https://otzaria.org/forum/post/19040 -
להיפך כבר יש לו משהו כזה תבדוק ותשכיל
הוא עשה את זה בטבלה נפרדת שנקראת default_commentator
הסיבה לכך כי יכול להיות יותר ממפרש אחד שהוא הברירת מחדל של הספר
-
בבר אילן יש חלוקה ברורה בין ראשונים לאחרונים ואופצי' לכל הראשונים וכל האחרונים
נראה לי שזה ממש יועיל אם יעשו א"ז גם כאן -
נראה לי (צריך שהציבור יחליט) שמתי שפותחים את המפרשים על דף גמ' שרש"י ותוס' יופיעו בתחילת הרשימה ולא רק בסוף לפי סדר הא' ב' אם יש כזה אופציה אשמח אם יכתבו פה.
-
ר רפאל אא סימן נושא זה כנפתר ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות