בירור | ocr בתוך התוכנה, ע״י גרור-ושחרר, בתוספת של 151mb - שווה?
-
לא הבנתי את המטרה, נראה לי שרוב רובם של הספרים בPDF יש להם OCR מובנה, כמו משל HEBREWBOOKS ולא נראה לי שתקבלו תוצאות יותר טובות מזה
-
לא הבנתי את המטרה, נראה לי שרוב רובם של הספרים בPDF יש להם OCR מובנה, כמו משל HEBREWBOOKS ולא נראה לי שתקבלו תוצאות יותר טובות מזה
@Elie-Gambache זה מיועד לספרים אישיים
-
ספרים אישים שמי כתב אותם ? שאנשים צילמו בעצמם ?? כי אם כתבת בוורד אז לא צריך OCR
-
ספרים אישים שמי כתב אותם ? שאנשים צילמו בעצמם ?? כי אם כתבת בוורד אז לא צריך OCR
@Elie-Gambache אם אני מכניס בתוכנה ספר/קונטרס שכתב מישהו. או מראי מקומות וכדו' ואני רוצה להעתיק מזה?
-
@Elie-Gambache אם אני מכניס בתוכנה ספר/קונטרס שכתב מישהו. או מראי מקומות וכדו' ואני רוצה להעתיק מזה?
@יאיר-דניאל תפתח את הקבצים שלך דרך https://nucleusframework.github.io/ComposePdfReader/ ותגיד לי אם כן תצליח לעשות העתק הדבק דרך CTRL C (אין תפריט ימיני), זה פשוט PDFIUM מקומפל לWASM
-
@יאיר-דניאל תפתח את הקבצים שלך דרך https://nucleusframework.github.io/ComposePdfReader/ ותגיד לי אם כן תצליח לעשות העתק הדבק דרך CTRL C (אין תפריט ימיני), זה פשוט PDFIUM מקומפל לWASM
@Elie-Gambache ברור שספר שייוצא כPDF מוורד אני יוכל להעתיק אפילו בדפדפן, אבל מה הדיון?
הרעיון הוא לשימוש תוכ"ד לימוד. -
-
@אהרן
תנסה לפתוח באדג' וכדו' ולבחור טקסט - בד"כ תגלה שיש לזה טקסט.
צריך רק לאפשר את זה באוצריא - וזה יקרה בהמשך בעז"ה.תנסה לפתוח באדג' וכדו' ולבחור טקסט - בד"כ תגלה שיש לזה טקסט.
ספציפית רמב"ם פרנקל לא - כי זה צילום.
אבל זה לא נפק"מ כ"כ כי יש את הטקסט עצמו באוצריא כבר. -
@הבל-הבלים כנ"ל רזא דשבתא...
-
אתה ממש ממש לא צודק.
עובדתית...
זה יותר טוב מכל שכבת טקסט שאני מכיר, כולל ABBYY (בכתב מרובע!)לא הבנתי את המטרה, נראה לי שרוב רובם של הספרים בPDF יש להם OCR מובנה, כמו משל HEBREWBOOKS ולא נראה לי שתקבלו תוצאות יותר טובות מזה
אתה ממש ממש לא צודק.
עובדתית...
זה יותר טוב מכל שכבת טקסט שאני מכיר, כולל ABBYY (בכתב מרובע!)טוב אם אתה אומר, אני עדיין לא ראיתי את זה שזה צילום בלי טקסט
-
תנסה לפתוח באדג' וכדו' ולבחור טקסט - בד"כ תגלה שיש לזה טקסט.
ספציפית רמב"ם פרנקל לא - כי זה צילום.
אבל זה לא נפק"מ כ"כ כי יש את הטקסט עצמו באוצריא כבר. -
תפתח את הקבצים שלך דרך https://nucleusframework.github.io/ComposePdfReader/
וואו!!
אולי תדריך אותנו איך אפשר להכניס את זה לאוצריא? -
@י.-פל.
מה שכן זה לא אמור להיות בסרגל העליון, אלא בתוך השלוש נקודות בצד. כי זה לא שימושי באופן כזה תדיר. -
אתה ממש ממש לא צודק.
עובדתית...
זה יותר טוב מכל שכבת טקסט שאני מכיר, כולל ABBYY (בכתב מרובע!)טוב אם אתה אומר, אני עדיין לא ראיתי את זה שזה צילום בלי טקסט
אני עדיין לא ראיתי את זה שזה צילום בלי טקסט
זה משתמש בצילו"מ של ווינדוס, ככה שהוא בכלל לא נוגע בטקסט הקיים אם קיים.
-
לא הבנתי על מה אתה מדבר, זה משהו שאני פיתחתי
-
@Elie-Gambache למה זה לא עובד לי - הקישור?
מוביל לדף לבן -
-
@Elie-Gambache למה זה לא עובד לי - הקישור?
מוביל לדף לבן@Elie-Gambache למה זה לא עובד לי - הקישור?
מוביל לדף לבןיש לך חיבור איטי, PDFIUM זה כבד
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות