בירור | ocr בתוך התוכנה, ע״י גרור-ושחרר, בתוספת של 151mb - שווה?
-
@יאיר-דניאל כמדומה שהוא התכוון לוינדוס+שיפט+T
צודק, ערכתי
-
כמו שלא עובד אצלך שיפט + ווינדוס + S...
זה ישר מביא לאופציית הOCR של ווינדוס 11, אבל רגע, אתה בחדר מחשבים לא? שם זה ווינדוס 10 או 11?הלוואי הייתי בחדר מחשבים...
לצערי זה אצלי בבית.
אני על ווינדוס 11 - והקיצור מקשים שיפט + ווינדוס + S פותח אצלי זיהוי קולי.
-
גם את זה לא הכרתי!...
בכל מקרה זה לא עובד לי... הוא כותב לי לא זוהה טקסט.
לא חשוב.@יאיר-דניאל זה לא שהוא לא עובד כנראה שהוא הפוך גם אצלי זה ככה בדרך כלל
האיקס נמצא בצד שמאל ? אם כן אז זה הפשט -
@חד-צורבא
שכחת את גודל המתקין שיקפוץ, לפי כמה וכמה.
עם העדכונים שיוצאים כמה פעמים בשבוע, חוץ מבעיית המבינים שכתבתי לעיל. -
@דאנציג אני לא יודע מה בדיוק הOCR הזה אמור להיות אבל אם יהיה אפשרות להוסיף איתו שכבת טקסט לספרים אני חושב שזה שווה גם במחיר הזה, הוא יוכל לחפש בכל הספרים גם בPDF האישיים
-
ישנה מעלה בזיהוי טקסט פנימי של התוכנה,
במיוחד אם בהעתקה הוא ירשום את המקור.אגב, זה נכון גם בנוגע לגזירה והעתקה כתמונה.
אם בהדבקת ה'תמונה' בוורד יופיע המקור בסוגריים [עם הנתיב, כמו בהעתקת טקסט]. -
-
-
א"כ תמהני על עצמי מה מקום הספק אם זה שווה?
ולמה כ"כ הרבה טוענים שזה אכן לא שווה?
@הבל-הבלים מה דעתך?
@פלמנמוני אני רוצה לשמוע את דעתך, בבקשה.ולמה כ"כ הרבה טוענים שזה אכן לא שווה?
לדעתי, יש כאלה שזה ממש יועיל להם, ויש כאלה שכלל לא ישתמשו בזה.
לכן המלצתי היא - שתפרסם גרסאות מתקדמות עם פיצ'רים נוספים, [ותכניס לשם גם את התוספים, כי אני בטוח שיש המון שאפי' לא חשבו על להכניס תוספים, ואני בינתיים לא מצאתי שפי' תוסף אחד שישמש אותי].ורק תחשוב שמי שלא משתמש ורוצה לעדכן כל גרסה - כמה נתוני רשת זה ייקח לו.
ותחשוב על כל הפוסטים שתקבל שהוא לא מספיק מבין כתב רש"י, [ואתה הרי לא פיתחת כלום במנוע עצמו...].
ועוד כהנה וכהנה. -
לא הבנתי את המטרה, נראה לי שרוב רובם של הספרים בPDF יש להם OCR מובנה, כמו משל HEBREWBOOKS ולא נראה לי שתקבלו תוצאות יותר טובות מזה
-
לא הבנתי את המטרה, נראה לי שרוב רובם של הספרים בPDF יש להם OCR מובנה, כמו משל HEBREWBOOKS ולא נראה לי שתקבלו תוצאות יותר טובות מזה
@Elie-Gambache זה מיועד לספרים אישיים
-
ספרים אישים שמי כתב אותם ? שאנשים צילמו בעצמם ?? כי אם כתבת בוורד אז לא צריך OCR
-
ספרים אישים שמי כתב אותם ? שאנשים צילמו בעצמם ?? כי אם כתבת בוורד אז לא צריך OCR
@Elie-Gambache אם אני מכניס בתוכנה ספר/קונטרס שכתב מישהו. או מראי מקומות וכדו' ואני רוצה להעתיק מזה?
-
@Elie-Gambache אם אני מכניס בתוכנה ספר/קונטרס שכתב מישהו. או מראי מקומות וכדו' ואני רוצה להעתיק מזה?
@יאיר-דניאל תפתח את הקבצים שלך דרך https://nucleusframework.github.io/ComposePdfReader/ ותגיד לי אם כן תצליח לעשות העתק הדבק דרך CTRL C (אין תפריט ימיני), זה פשוט PDFIUM מקומפל לWASM
-
@יאיר-דניאל תפתח את הקבצים שלך דרך https://nucleusframework.github.io/ComposePdfReader/ ותגיד לי אם כן תצליח לעשות העתק הדבק דרך CTRL C (אין תפריט ימיני), זה פשוט PDFIUM מקומפל לWASM
@Elie-Gambache ברור שספר שייוצא כPDF מוורד אני יוכל להעתיק אפילו בדפדפן, אבל מה הדיון?
הרעיון הוא לשימוש תוכ"ד לימוד.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות