בירור | עדכון הספרייה
-
@הבל-הבלים
הוא רוצה להכניס משהו לתקית ראשונים על הש"ס, או אחרוני זמנינו במוסר, ואת זה הוא לא יכול לעשות.
כיום אפשר להכניס ספרים אך רק לתקיית ספרים אישיים. -
@הבל-הבלים
הוא רוצה להכניס משהו לתקית ראשונים על הש"ס, או אחרוני זמנינו במוסר, ואת זה הוא לא יכול לעשות.
כיום אפשר להכניס ספרים אך רק לתקיית ספרים אישיים.הוא רוצה להכניס משהו לתקית ראשונים על הש"ס, או אחרוני זמנינו במוסר, ואת זה הוא לא יכול לעשות.
כיום אפשר להכניס ספרים אך רק לתקיית ספרים אישיים.למה באמת, לא הבנתי את העניין הזה.
נראה שרוחו של @לא מתייאש, השפיע גם על מפתחי אוצריא = אל תגעו לי, אל תהרסו לי... -
כיום אפשר להכניס ספרים אך רק לתקיית ספרים אישיים.למה באמת, לא הבנתי את העניין הזה.
נראה שרוחו של @לא מתייאש, השפיע גם על מפתחי אוצריא = אל תגעו לי, אל תהרסו לי... -
נראה שרוחו של @לא מתייאש, השפיע גם על מפתחי אוצריא = אל תגעו לי, אל תהרסו לי...
נכון.
בגלל שהוא כתב את הקוד שיוצר את הdb, ואנו רוצים להיות מעודכנים בשינויים שהוא עושה, אנו מצמצמים מאוד את כמות השינויים שאנו עושים.@י.-פל. מה זה משנה ברמת המשתמש - מה אכפת לכם שישתולל עם הDB שלו?
-
@י.-פל. מה זה משנה ברמת המשתמש - מה אכפת לכם שישתולל עם הDB שלו?
@יאיר-דניאל
ידפוק את העדכונים. -
@יאיר-דניאל
ידפוק את העדכונים.@י.-פל. שומע.
אגב, חשבתי - ואינני יודע אם מחשבת שטות היא זו - החכימני נא בזאת:
כמו שעדכוני הספרייה (העתידים להתרחש עלינו לטובה כבר בגירסה הקרובה על פי הדלפת מקורבים למפתחי אוצריא) אמורים לרדת בתור קובץ DB קטן שיתמזג לDB הגדול, למה שהספרים האישיים לא ייצרו DB נפרד, שיתמזג גם הוא לDB הגדול?
וא"ת ומה ראית למחשבה זו, והרי כבר נאמר@יאיר-דניאל
ידפוק את העדכונים.יל"ע בזה, מדוע זה כך - והלא מאחר שכבר נפתרה הבעיה של קבצים בעלי שמות כפולים, עד כמה שהספרים האישיים יהיה בעמודה נפרדת בDB - אבל יופיעו בספרייה - כן תחת הקטגוריות הנמצאות עימנו כבר היום, מה דפיקת הDB יש בזה?
הילמדנו רבנו זאת, או שקצרה רוחו מן הנ"ל כבר?...
-
@י.-פל. שומע.
כמו שעדכוני הספרייה (העתידים להתרחש עלינו לטובה כבר בגירסה הקרובה על פי הדלפת מקורבים למפתחי אוצריא) אמורים לרדת בתור קובץ DB קטן שיתמזג לDB הגדול, למה שהספרים האישיים לא ייצרו DB נפרד, שיתמזג גם הוא לDB הגדול?
ידפוק את העדכונים.יל"ע בזה, מדוע זה כך - והלא מאחר שכבר נפתרה הבעיה של קבצים בעלי שמות כפולים, עד כמה שהספרים האישיים יהיה בעמודה נפרדת בDB - אבל יופיעו בספרייה - כן תחת הקטגוריות הנמצאות עימנו כבר היום, מה דפיקת הDB יש בזה?
-
@יאיר-דניאל אם יש לי מחשב ישן.....
ועכשיו אני קונה מחשב חדש... כי הוא נשבר סופית
איך אני יכול להעתיק את הספרים האישיים שלי?@asz תתחדש על המחשב...
אבל בכל מקרה גם כיום ישנה אפשרות להוציא את הספרים האישיים מהDB = לשחזר בלע"ז, זה נמצא בהגדרות ספרייה אם אתה מכיר.ומ"מ, בכל מקרה אפשר להגדיר שיישמר במחשב הDB האחרון שיצר המתשמש ע"י ספרים האישיים, ולא ימחק אחרי המיזוג.
וכל הוספת ספרים חדשים - זה ידרוס את הDB הקודם (אבל זה יצטרך קצת בירור הצורה, כיון שהוספת ספר אחד, תדרוס ספר אחר שכבר נוסף בעבר, אלא א"כ זה יכנס לאותו הDB שכבר היה, ודו"ק). -
@asz תתחדש על המחשב...
אבל בכל מקרה גם כיום ישנה אפשרות להוציא את הספרים האישיים מהDB = לשחזר בלע"ז, זה נמצא בהגדרות ספרייה אם אתה מכיר.ומ"מ, בכל מקרה אפשר להגדיר שיישמר במחשב הDB האחרון שיצר המתשמש ע"י ספרים האישיים, ולא ימחק אחרי המיזוג.
וכל הוספת ספרים חדשים - זה ידרוס את הDB הקודם (אבל זה יצטרך קצת בירור הצורה, כיון שהוספת ספר אחד, תדרוס ספר אחר שכבר נוסף בעבר, אלא א"כ זה יכנס לאותו הDB שכבר היה, ודו"ק).תתחדש על המחשב...
כתבתי
asz כתב:
אם יש לי מחשב ישן.....
אל דאגה, קניתי בתחילת עליית המחירים,
ודיברתי על רוב האברכים שקונים מחשב פשוט שרק יכול להריץ בר אילן, כיום אוצריא, והמחשבים הפשוטים, לצערנו, נשברים כל הזמן,
כך שלהעתיק את החומר מהכונן זה קל, אבל להריץ את התוכנות במחשב שבור לפעמים זה לא אפשרי
וזה הבעיה הראשונה
בעיה שניה, אם יש לך עדכון בעייתי הוא יכול למחוק את החומר של המשתמש
שלישית, לשמור את הDB הקודם זה יותר בעייתי באחסון
מה שכן צריך לבדוק, האם ניתן ליצור כמו ספריות בווינדוס או תגים במק, וזה בעצם מציג תיקיות בסידור שונה ממה שקיים באחסון -
@י.-פל. שומע.
יל"ע בזה, מדוע זה כך - והלא מאחר שכבר נפתרה הבעיה של קבצים בעלי שמות כפולים, עד כמה שהספרים האישיים יהיה בעמודה נפרדת בDB - אבל יופיעו בספרייה - כן תחת הקטגוריות הנמצאות עימנו כבר היום, מה דפיקת הDB יש בזה?
אמנם יל״ע, אך י״ל בכמה אנפי, ודו״ק בזה עד שתבין שאי״ז שייך ואין לדמות מהתם להכא, דצווי דינים הם.
-
יל"ע בזה, מדוע זה כך - והלא מאחר שכבר נפתרה הבעיה של קבצים בעלי שמות כפולים, עד כמה שהספרים האישיים יהיה בעמודה נפרדת בDB - אבל יופיעו בספרייה - כן תחת הקטגוריות הנמצאות עימנו כבר היום, מה דפיקת הDB יש בזה?
אמנם יל״ע, אך י״ל בכמה אנפי, ודו״ק בזה עד שתבין שאי״ז שייך ואין לדמות מהתם להכא, דצווי דינים הם.
-
יש משהו מדהים בהתנהלות כאן.
מישהו מבקש בקשה, ומסבירים לו שהיא לא הגיונית.
אבל בסוף, יהודי מבקש ואי אפשר לעמוד מנגד.
https://github.com/Otzaria/otzaria/pull/332
כשרוצים לעזור ליהודים ולהפיץ תורה, כנראה יש כח על טבעי..... -
כשרוצים לעזור ליהודים ולהפיץ תורה, כנראה יש כח על טבעי.....יש משהו מדהים בהתנהלות כאן.
כשרוצים לעזור ליהודים ולהפיץ תורה, כנראה יש כח על טבעי.....לא חפרתי שם מספיק - זה נכנס?
-
כשרוצים לעזור ליהודים ולהפיץ תורה, כנראה יש כח על טבעי..... -
אני באמת נגד.
פוסט זה נמחק! -
נראה שרוחו של @לא מתייאש, השפיע גם על מפתחי אוצריא = אל תגעו לי, אל תהרסו לי...נראה שרוחו של @לא מתייאש, השפיע גם על מפתחי אוצריא = אל תגעו לי, אל תהרסו לי...

-
עוד לא.
-
כלומר?
ספרים חדשים שהתעדכנו?
א"כ אז התשובה היא לא.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות