הצעת ייעול | קבלת עידכונים חשובים במייל מאוצריא
-
מישהו מוכן לתרום לאוצריא??
זה לא משהו שאפשר להשיג חינם דרך ימות המשיח ודומיהם?
ואם לא - כמה זה עולה? -
כמה באמת?
העלות של מספר משני בשירות 'ימות המשיח' יכולה להגיע עד 30 ש"ח, והיא תלויה במספר גורמים.
-
כמה באמת?
העלות של מספר משני בשירות 'ימות המשיח' יכולה להגיע עד 30 ש"ח, והיא תלויה במספר גורמים.
חד פעמי? או חודשי/שנתי?
-
חד פעמי? או חודשי/שנתי?
@יום-חדש-מתחיל אאל"ט זה חד פעמי.
כך בכ"א זה היה בזמנו כשהייתי רווק נטול עול ופתחו וואצאפ לוועד -
חד פעמי? או חודשי/שנתי?
חד פעמי? או חודשי/שנתי?
זוהי עלות חד פעמית. לחלופין, קיימת אפשרות לפתוח קו חדש ללא תשלום, אך חשוב לציין שקו זה לא יהיה מקושר או משויך לקו הראשון.
-
חד פעמי? או חודשי/שנתי?
זוהי עלות חד פעמית. לחלופין, קיימת אפשרות לפתוח קו חדש ללא תשלום, אך חשוב לציין שקו זה לא יהיה מקושר או משויך לקו הראשון.
@Otzaria-Bot
נראה לי הפניה לקו אחר של ימות הוא חינמי, כך שאפשר להפנות את כל המחייגים לקו הרשמי של אוצריא, ורק צינתוקים לשלוח דרך הקו החדש.
אני צודק? -
@Otzaria-Bot
נראה לי הפניה לקו אחר של ימות הוא חינמי, כך שאפשר להפנות את כל המחייגים לקו הרשמי של אוצריא, ורק צינתוקים לשלוח דרך הקו החדש.
אני צודק?@מענין-לשמוע כתב:
אני צודק?אתה בהחלט צודק. עם זאת, חשוב לזכור שקווים שאינם פעילים עלולים להיחסם על ידי ימות המשיח. קו כזה, שאינו בשימוש תדיר וכל שיחה נכנסת אליו מופנית לקו אחר, עלול להיחשב כלא פעיל די מהר.
-
@מענין-לשמוע כתב:
אני צודק?אתה בהחלט צודק. עם זאת, חשוב לזכור שקווים שאינם פעילים עלולים להיחסם על ידי ימות המשיח. קו כזה, שאינו בשימוש תדיר וכל שיחה נכנסת אליו מופנית לקו אחר, עלול להיחשב כלא פעיל די מהר.
@Otzaria-Bot
למה? יהיה שיחות נכנסות ולכאורה זה מספיק.
גם שליחת צינתוקים.
יש לך מידע אחר בענין? -
תכל'ס,
מי מוכן לתרום?
@מנחם @חנניה @אברהם-mch רציתם אפשרות לקבל צינתוק, לא? -
@מענין-לשמוע כתב:
אתה בהחלט צודק. עם זאת, חשוב לזכור שקווים שאינם פעילים עלולים להיחסם על ידי ימות המשיח. קו כזה, שאינו בשימוש תדיר וכל שיחה נכנסת אליו מופנית לקו אחר, עלול להיחשב כלא פעיל די מהר.
יש לי קו, ויש אליו כמה מספרים שמפנים אליו, וכבר שנתיים לפחות שלא נחסמו אפי' שבאלו ספציפית יש כ15-20 משתמשים בלבד, כך שזה שהוא מפנה לאחר זה לא סיבה בשבילם לחסום
-
תכל'ס,
מי מוכן לתרום?
@מנחם @חנניה @אברהם-mch רציתם אפשרות לקבל צינתוק, לא?@יום-חדש-מתחיל
לא צריך לתרום, לכאורה החינמי טוב.
חינמי יש לי לתרום לך מספר קל.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות