בירור | יש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?
-
הרב @י.-פל.
האם בקשו מהוצאת זכרון את הראשונים בהוצאתם?
כי הקובץ שיטות קמאי שלהם נמצא במאגר
ואם הם יסכימו זה יהיה מצויין כי זה מוגה על פי כת''י ויחסית נקי מטעויות -
@יום-חדש-מתחיל אם נסכם את המהלך הדברים האחרון
יש לך בקשה מכלל הציבור והרבה מאד חפצים לעזור הבקשה היא נשמעת פשוטה ובאמת הרבה חפצים לעזור אמנם ככל הנראה אף אחד לא הבין מה הוא אמור לעשות...
אולי תוכל לסדר בקשתך בצורה מפורטת וברורה ונעימה כדרכך מימים ימימה -
תבינו, @יום-חדש-מתחיל מתוסכל, ובצדק!
לאחר בקשות ופניות רבות של משתמשים שבקשו ספרים לOCR, הוא פנה והצליח להשיג שיתוף פעולה עם דיקטה שיתחשבו בבקשות חברי אוצריא, אך פתאום כאשר הוא מפרסם את הבשורה הטובה, אנשים קיבלו רגלים קרות ולא מגלים איזה ספר היה להם מאוד חשוב שיעשו לו OCR.ולכן, דבר ראשון אני חושב כל מי שביקש ספר כלשהו ולא נענה, שיכתוב אותו בקובץ שיטס, כדי שיבדק ההיתכנות שלו על ידי דיקטה.
בנוסף לכך, אני לא חושב שנכון לעבוד עם רשימת הספרים של בר אילן, אלא על ספרים שגם בבר אילן אין.
והחשיבות הראשונית היא על ספרים בסיסיים ששימושם רב.
דוגמא טובה היא תהילה לדוד ומאמר מרדכי שכתב הרב @הספריה-התורנית לנסות לא עולה כסף, אפילו שהדפוס גרוע, ואולי דוקא בגלל זה...אולי ל @איש-שלו יש רעיונות לספרים נצרכים.
-
לאחר בקשות ופניות רבות של משתמשים שבקשו ספרים לOCR, הוא פנה והצליח להשיג שיתוף פעולה עם דיקטה שיתחשבו בבקשות חברי אוצריא, אך פתאום כאשר הוא מפרסם את הבשורה הטובה, אנשים קיבלו רגלים קרות ולא מגלים איזה ספר היה להם מאוד חשוב שיעשו לו OCR.ולכן, דבר ראשון אני חושב כל מי שביקש ספר כלשהו ולא נענה, שיכתוב אותו בקובץ שיטס, כדי שיבדק ההיתכנות שלו על ידי דיקטה.
בנוסף לכך, אני לא חושב שנכון לעבוד עם רשימת הספרים של בר אילן, אלא על ספרים שגם בבר אילן אין.
דוגמא טובה היא תהילה לדוד ומאמר מרדכי שכתב הרב @הספריה-התורנית לנסות לא עולה כסף, אפילו שהדפוס גרוע, ואולי דוקא בגלל זה...אולי ל @איש-שלו יש רעיונות לספרים נצרכים.
-
-
@חנניה תשאל את @יום-חדש-מתחיל אם אתה עונה לקריטריונים וא״כ הוא יתן לך הרשאת עריכה
-
@חנניה
אתה יכול לבקש גישה לקובץ הזה.
ו @יום-חדש-מתחיל נראה לי שכדאי שלקובץ הזה יהיה שרשור בפני עצמו, קשה למצוא בשרשור הזה משהו.נ.ב.
ראיתי שבתחילת השרשור כתב סיכום של מספר ספרים, וכן בהמשך היה עוד רשימה של ספרים, מה בדיוק קורה איתם? -
https://github.com/Otzaria/otzaria-library/blob/main/MoreBooks/ספרים/אוצריא/אודות התוכנה/SourcesBooks.csv
אבל אני חושב שזה כבר לא כולל את רוב [או כל] ספרי ספריאנו אז מה זה שווה?
חייבים לעשות משהו כזה
יש אפשרות להוריד את האינדקס של אוצריא מה DB?אבל האמת לא הבנתי בשביל מה יש את האשכול הזה?
זה בדיוק המטרה אנשים כבר כתבו לך מה חשובהערת את הציבור
-
@חנניה
אתה יכול לבקש גישה לקובץ הזה.
ו @יום-חדש-מתחיל נראה לי שכדאי שלקובץ הזה יהיה שרשור בפני עצמו, קשה למצוא בשרשור הזה משהו.נ.ב.
ראיתי שבתחילת השרשור כתב סיכום של מספר ספרים, וכן בהמשך היה עוד רשימה של ספרים, מה בדיוק קורה איתם? -
אתה יכול לבקש גישה לקובץ הזה .
נא לא לבקש שם הרשאות עריכה, יש לפנות אליי בעניין.
מבקש.
-
נא לא לבקש שם הרשאות עריכה, יש לפנות אליי בעניין.
ג"א מבקש הרשאת עריכה
-
@אביעד למיטב ידיעתי קש״ק אינו נמצא במאגר לכתחילה דלכתחילה.
לפחות כל עוד לא יקבלו ממנו אישור לפצל אותו.
אגב, @הבל-הבלים התקדם משהו, מישהו דיבר עם בעל הקש״ק?אגב, @הבל-הבלים התקדם משהו, מישהו דיבר עם בעל הקש״ק?
מה שנאמר לי, זה שייך לשת אחים, וצריך לדבר עם אחד קודם, והוא הביא לי את המספר של השני, מה עוד אני יכול לעשות?
תתפללו ע"ז... -
אני עכשיו עובר על כל ההודעות כאן, (לא הייתי זמין עד מקודם)
לא ממש ברור לי מה הנושא כאן, אני מדבר על ספרים חשובים, כמו שכל אחד מבין מדובר על ספרי ראשונים ואחרונים בסיסיים.לא מבין בכלל מה נפק"מ האם:
כן נמצא בר אילן לא נמצא בבר אילן,
אני כן לומד את זה לא לומד את זה,
ולא זוכר מה עוד כתבו כאן. -
לאחר בקשות ופניות רבות של משתמשים שבקשו ספרים לOCR, הוא פנה והצליח להשיג שיתוף פעולה עם דיקטה שיתחשבו בבקשות חברי אוצריא,כל מילה פנינה.
אגב, עבדנו קשה על השיתו"פ הזה, היתה לנו פגישה וירטואלית ארוכה ומפורטת.הכל תודות לרב @הספריה-התורנית שליט"א שהצליח להשיג את הקשר המיוחד ואת הפגישה עצמה.
אגב, מדובר במישהו שהוא בדיוק כמוך, לא מבין במחשבים כלל, גילה את אוצריא רק לפני תקופה קצרה, וזהו.
אבל אכפת לו למען לומדי התורה, והוא חשב, מה אני יכול לעשות למען אוצריא? והצליח ליזום את החיבור הזה!!מה אתה עושה מחר?
-
אני עכשיו עובר על כל ההודעות כאן, (לא הייתי זמין עד מקודם)
לא ממש ברור לי מה הנושא כאן, אני מדבר על ספרים חשובים, כמו שכל אחד מבין מדובר על ספרי ראשונים ואחרונים בסיסיים.לא מבין בכלל מה נפק"מ האם:
כן נמצא בר אילן לא נמצא בבר אילן,
אני כן לומד את זה לא לומד את זה,
ולא זוכר מה עוד כתבו כאן.אני מדבר על ספרים חשובים, כמו שכל אחד מבין מדובר על ספרי ראשונים ואחרונים בסיסיים.
עדיין לא מספיק ברור, אך דברי תורה עניים במקום אחד, ועשירים במקום אחר, כאן הבהרת בדיוק מה ששאלו:
אני רוצה שאנשים יקחו את המידע מכאן, ויכתבו אותו שם לפי סדר החשיבות.
עריכה:
על פי זה, למעשה רוב רשימת הספרים נמצא בתחילת השרשור, כך שכל מי שנדבה רוחו, וקיבל אישור שיעבור מהפוסט הראשון ולהלן, שימו לב, יש לבדוק שלא יכתב ספר פעמיים. -
מישהו יודע האם צריך לעשות שמירה בקובץ אקסל למי שקיבל הרשאת גישה או שזה נשמר אוטומטי? אני צריך לסגור את המחשב ולא רוצה שיאבד המידע
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות