בירור | יש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?
-
-
אני לא יודע אם הזכירו את זה פה אבל אשמח אם מישהו יוכל לערוך את ספרי קובץ שיעורים - תודה
אולי במקום לערוך ידנית, צריך לבקש מהמו"ל של הספר שיביאו לנו את הטקסט.
להידוע לי ר' שלמה פישר זצ"ל הוא המו"ל, צריך לבקש ממשפחתו.הוא היה שכיר. כמדומני הזכויות של ישיבת אור אלחנן.
דווקא הכתב טוב ומאוד קל לעשות לו OCR -
האם
אם יתנו אישור יתנו גם את הטקסט
-
י יום חדש מתחיל התייחס לנושא זה ב
-
תורת משה עה"ת לחתם סופר (יש רק חתם סופר זה משהו אחר)
דרשות חתם סופר
מנחת אשר על התורה ועל הש"ס
עולת יצחק על המסכתות הישיבתיות (ר"י לנדא זצ"ל מר"י חברון)מישהו יודע אם יצא מזה משהו בסוף ? וגם לגבי שיעורי רה"י כדוגמת ר' שמואל, ר' דוד, ר' נחום, הגרב"ד, ממגד גרש ירחים, ר' דוד כהן, משאת משה, הברכת אברהם, משנת ר' אהרן, משנת ר' הלל, ועוד ועוד (חלק אין לי מושג אם הזכירו ואני מעלה את זה גם בתור הצעה)
וכן קהילות יעקב וספרי הגרח"ק, ולהבדבח"ל חידושי הגרד"ל -
שו"ת חקרי לב למהר"י חזן זקנו של מהר"ח פלאג'י
חלקים א-יב: https://hebrewbooks.org/1725
שו"ת לב חיים למהר"ח פלאג'י
חלק א: https://www.hebrewbooks.org/1673
חלק ב: https://www.hebrewbooks.org/1674
חלק ג: https://www.hebrewbooks.org/1675 -
@כולם
היתה לנו ישיבת צוות עם דיקטה,
והגענו איתם לאיזהשהו הסדר שנכתוב להם שיטס (כמו אקסל) משותף את הספרים החשובים לנו, והם יתחשבו בבקשות שלנו.אני זקוק למתנדבים (שיש להם רזומה של עבודה בקשר לאוצריא) שמוכנים למלאות אותו.
מי שרוצה שייצור איתי קשר.כמובן יש למלאות לפי החשיבות, הדרכה נוספת בפרטי.
-
הציעו לנו להכניס לאוצריא את ספרי "ציונים והערות" של הרב אבינעם פלברבאום.
אשמח לשמוע מהציבור מה הם חושבים, האם זה מתאים לאוצריא, או שזה כבר 'מעבר לכללים'?
-
אתה עושה צחוק? תראה איזה כתב זה. (גם לדיקטה אין מודלים לזה, כי זה בדפוס אזמיר)
לא צחוק ולא נעליים, המודל של דיקטה הסתדר עם דברים מורכבים מזה, במקרה אני עובד על המודל הזה בשבוע האחרון על אוצר הגאונים הפונטים שלו למרות שהם מרובעים הם גרועים לפעמים מכתב רש"י וכן החלוקה לטורים שלו היא משהו שגם AI סטודיו לא תמיד קולט ובכל זאת הפלט שלו מדהים, זה ודאי שצריך לעבור ידנית על הפלט אבל זה ממש לא בשמים
-
אשמח לשמוע מהציבור מה הם חושבים, האם זה מתאים לאוצריא, או שזה כבר 'מעבר לכללים'?
יום-חדש-מתחיל כתב:
ראיתי שיש 3 הצבעות, אבל לא הבנתי כלל מה זה אומר ההצבעות האלו.
-
@כולם
והגענו איתם לאיזהשהו הסדר שנכתוב להם שיטס (כמו אקסל) משותף את הספרים החשובים לנו, והם יתחשבו בבקשות שלנו.אני זקוק למתנדבים (שיש להם רזומה של עבודה בקשר לאוצריא) שמוכנים למלאות אותו.
יום-חדש-מתחיל כתב:
@כולם
מה למעשה??
-
יום-חדש-מתחיל כתב:
יום-חדש-מתחיל כתב:
אני לא יכול להגיב בשם כלל המצביעים אלא בשמי בלבד...
שאלת האם זה מתאים או מעבר לכללים, כוונתי הייתה שאם המדיניות היא להכניס ספרי מ"מ וציונים אזי הספר הזה לכאורה עונה על 'הכללים' ולעד"ן כי לא גרע מ'אהל תורה' (על אף שאין תחליף לאהל תורה) -
@יום-חדש-מתחיל
לא שמעתי על הספר הזה מעולם, למרות שעל תחליפיו הרבים (דב"י, אה"ת, הערות וציונים) שמעתי.
סיבה לא להכניס? -
יום-חדש-מתחיל כתב:
@כולם
מה למעשה??
@יום-חדש-מתחיל
מתוך מה צריך לבחור 'ספרים לההדרה'?
לזרוק באויר שמות של ספרים חשובים?
כל אחד צריך / זקוק לספרים שהוא מתעסק עמם בישיבה / כולל, וכיצד תוכל לבנות רשימת ספרים נחוצים?
אם יש להם תוכנית של ספרים שבקנה, ואנחנו צריכים לבחור מתוכם את סדר העדיפות זה יותר ממוקד. -
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות