עדכון | הצלחה בהקלדת הספרים
-
כן מה, למי?
מסיימים את החלקים הרלוונטים בספר ומדווחים ל.. (איש גמזו למשל) שהספר הושלם
-
כן מה, למי?
מסיימים את החלקים הרלוונטים בספר ומדווחים ל.. (איש גמזו למשל) שהספר הושלם
@איש-גמזו תודה!
-
לכבוד הרבנים החשובים האחראים על אתר העריכה ני"ו (אין לי מושג מי זה)
נכנסתי היום לאתר העריכה וראיתי שהעסק שם שובר שיאים חדשים, למייעשה אני ראיתי שבספר הישר לר"ת רוב העמודים הם מלפני חודשיים אני חושב שכדאי לשחרר אותם לציבור לא ? (בל"נ אשתדל לעשות כמה)
אגב, גם הריטב"א על המוכר את הבית יש שם עמודים לפני כמעט חודש, לתשומת ליבכם
עוד בקשה (אני חושב שזה מאוחר מידי אבל בכל זאת) אם אפשר להעלות את הריטב"א על יש נוחלין (לא יודע למה קפצו עליו) בל"נ אני אקח כמה (אולי 10 אולי 20+ תלוי בגודל)
בברכה, חד צורבא -
נכנסתי היום לאתר העריכה וראיתי שהעסק שם שובר שיאים חדשים, למייעשה אני ראיתי שבספר הישר לר"ת רוב העמודים הם מלפני חודשיים אני חושב שכדאי לשחרר אותם לציבור לא ? (בל"נ אשתדל לעשות כמה)
עוד בקשה (אני חושב שזה מאוחר מידי אבל בכל זאת) אם אפשר להעלות את הריטב"א על יש נוחלין (לא יודע למה קפצו עליו) בל"נ אני אקח כמה (אולי 10 אולי 20+ תלוי בגודל)
בברכה, חד צורבא -
@מענין-לשמוע לפני גט פשוט יש את יש נוחלין ומי שמת
-
@מענין-לשמוע לפני גט פשוט יש את יש נוחלין ומי שמת
@חד-צורבא
צודק, אחזתי שאוחזים בהמוכר את הבית...
נחכה לאחראים... -
בברכה, חד צורבא -
-
בברכה, חד צורבא -
-
לכבוד הרבנים החשובים האחראים על אתר העריכה!!
יורונו רבותינו שליט"א מה דינה של הכוכבית האם עלינו להעתיקה אם לאו, ואם עלינו להעתיקה היכן לשים את הציון שבתחתית הדף
עריכה:
עריכה: כך עשיתי גם בדף השני, לע"ע השארתי את הכוכבית ושמתי למטה שורת @@@ ואז את הציון, אם צריך לשנות נא להודיעני
-
אגב, מה נסגר בסוף עם יש נוחלין ומי שמת, יש צפי להעלאה? והאם את החלק החסר אפשר להשלים מאוצר החכמה?
-
-
@יום-חדש-מתחיל התכוונתי שאני יוריד את זה לבד מאוצר החכמה ויערוך ואז אני ישלח את זה אליכם, זה גם לא אפשרי ?
-
@יום-חדש-מתחיל התכוונתי שאני יוריד את זה לבד מאוצר החכמה ויערוך ואז אני ישלח את זה אליכם, זה גם לא אפשרי ?
@חד-צורבא יש לעיין.
גם יל"ע מה הדין אם הוריד את זה קוף, האם זה דין דווקא במעשה של גברא אבל במעשה של חפצא יש להקל או לא.גם יל"ד האם ליכא כאן דין מסייע בידי עוברי עבירה.
גם יל"ד שזה מצווה הבאה בעבירה ולא קיימנו כלל המצווה לחלק מהשיטות בין אם מדאו' או מדרבנן.
גם יל"ע מה הדין האם מותר לגנוב מאוצריא בצורה כזו שלא אני יגנוב אלא אתה תגנוב ואני רק ייקח ממך.
גם יל"ד האם שרי בכה"ג לגנוב ממך.
וצ"ע גדול להלכה ולא למעשה.
-
@חד-צורבא יש לעיין.
גם יל"ע מה הדין אם הוריד את זה קוף, האם זה דין דווקא במעשה של גברא אבל במעשה של חפצא יש להקל או לא.גם יל"ד האם ליכא כאן דין מסייע בידי עוברי עבירה.
גם יל"ד שזה מצווה הבאה בעבירה ולא קיימנו כלל המצווה לחלק מהשיטות בין אם מדאו' או מדרבנן.
גם יל"ע מה הדין האם מותר לגנוב מאוצריא בצורה כזו שלא אני יגנוב אלא אתה תגנוב ואני רק ייקח ממך.
גם יל"ד האם שרי בכה"ג לגנוב ממך.
וצ"ע גדול להלכה ולא למעשה.
@יום-חדש-מתחיל אני חשבתי שאתם חוששים מתביעות מצידם באיזה שום תואנה שהיא, כי הרי אתם קיבלתם אישור מהבעלים על הספר
אתה ממש זעוף היום, מאוד לא נעים לראות את התשובות האלה
-
אני לא מבין גדול במחשבים.
יש לי חצי שעה פה חצי שעה שם.
יש לי איך לעזור?
יש הדרכה למתחילים?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות