בעיה | איך אני טוען את הספריה לאפליקציה?
-
אני הורדתי את התיקיה בנפרד ופתחתי אותה עם אפליקציה של חילוץ קבצים, פתחתי את האפליקציה נתתי לה הרשאה לקריאת כל הקבצים אחר כך בחרתי את התיקיה המחולצת וזה עובד
הצלחה@רר-רר אתה מדבר על עם קובץ db?
-
לא קראתי את כל השרשור, אבל גם אצלי באפליקציה עשה בעיות (ולקח לי למעלה מ35 ג'יגה במטמון - שימו לב למחוק מטמון אחר כך!!) בסוף מה שעבד זה רק להעתיק את המחולץ, ולוקח לזה הרבה זמן אבל בסוף זה הועתק (הבעיה שזה נמצא במקום שאין גישה אליו, אולי עם רוט כן לא יודע)
-
@רר-רר אתה מדבר על עם קובץ db?
@החזק-במוסר
כן -
@רר-רר @צבי-דורש-ציון
לא עזר. -
אולי אפשר להעלות ל google play חזרה את הגירסה ה'יציבה' הקודמת?
זה מאד מאד מאד יעזור.
ייש"כ -
ה החזק במוסר סימן נושא זה כשאלה ב
-
מכיר את כל הבעיות המפורטות כאן עד שראיתי את הפוסט הזה
https://otzaria.org/forum/post/12599 -
מכיר את כל הבעיות המפורטות כאן עד שראיתי את הפוסט הזה
https://otzaria.org/forum/post/12599@יהודי-צדיקY
כלומר? -
נתקע לי האפליקציה כל הזמן כמו שפורסם כאן עד שהורדתי את הספרייה מחדש מהדרייב כמו שפורסם בקישור שם אמנם את החילוץ עצמו הצלחתי לעשות רק דרך הקבצים ולא מתוך האפליקציה
-
ה החזק במוסר סימן נושא זה כנפתר ב
-
נתקע לי האפליקציה כל הזמן כמו שפורסם כאן עד שהורדתי את הספרייה מחדש מהדרייב כמו שפורסם בקישור שם אמנם את החילוץ עצמו הצלחתי לעשות רק דרך הקבצים ולא מתוך האפליקציה
@יהודי-צדיקY יישר כח גדול!
הצליח, ב"ה... -
פוסט זה נמחק!
-
אני עם טאבלט.
הורדתי דרך האפליקציה, לא ראו את הקבצים.
הורדתי מהאתר לא הצלחתי לחלץ.
מה לעשות? -
אני עם טאבלט.
הורדתי דרך האפליקציה, לא ראו את הקבצים.
הורדתי מהאתר לא הצלחתי לחלץ.
מה לעשות? -
תודה רבה
הורדתי חילצתי דרך האתר (משום מה הוא הפעיל מחדש את הטאבלט תוך כדי חילוץ)
ואחרי שאני מאשר להשתמש בתיקייה, הוא כותב שלא נמצאה ספרייה -
למעשה הוא קרא את התיקייה
אישרתי להשתמש בתיקייה זו, ומאז - גם רשום שאין ספרייה
ואם אני לוחץ ‘בחר תיקיית ספרייא‘ הוא כאילו פותח ונסגר -
@מבקשי-תורה
תוריד את זה@נתנאל_26 הקישור של הספרים מתאים עם הגירסא האחרונה? צריך db? למעשה ברגעים אלו התוכנה לא נפתחת, כי היא רושמת שאין חיבור לאינטרנט, למרות שיש, ולמרות שאין קשר.
-
@נתנאל_26 הקישור של הספרים מתאים עם הגירסא האחרונה? צריך db? למעשה ברגעים אלו התוכנה לא נפתחת, כי היא רושמת שאין חיבור לאינטרנט, למרות שיש, ולמרות שאין קשר.
קישור של הספרים מתאים עם הגירסא האחרונה? צריך db? למעשה ברגעים אלו התוכנה לא נפתחת, כי היא רושמת שאין חיבור לאינטרנט, למרות שיש, ולמרות שאין קשר.
תעלה צילומי מסך זה יקל על לעזור לך
הקישור של הספרים מתאים עם הגירסא האחרונה
כן אבל מה ששלחתי לך זה עם ספריםצריך db?
כן
למעשה ברגעים אלו התוכנה לא נפתחת, כי היא רושמת שאין חיבור לאינטרנט, למרות שיש, ולמרות שאין קשר.
לא צריך להיות אבל אני לא מבין בזה זה אנדרואיד
-
קישור של הספרים מתאים עם הגירסא האחרונה? צריך db? למעשה ברגעים אלו התוכנה לא נפתחת, כי היא רושמת שאין חיבור לאינטרנט, למרות שיש, ולמרות שאין קשר.
תעלה צילומי מסך זה יקל על לעזור לך
הקישור של הספרים מתאים עם הגירסא האחרונה
כן אבל מה ששלחתי לך זה עם ספריםצריך db?
כן
למעשה ברגעים אלו התוכנה לא נפתחת, כי היא רושמת שאין חיבור לאינטרנט, למרות שיש, ולמרות שאין קשר.
לא צריך להיות אבל אני לא מבין בזה זה אנדרואיד
@נתנאל_26 תודה על המענה
כרגע התוכנה נפתחת, וכשאני לוחץ לבחור תיקיית ספרייה הוא ממזער את התוכנה, ואם אני מיד פותח אותה שוב, אני מספיק לראות שכתוב ‘בדיקת מקום פנוי‘ ומייד ההודעה נעלמת
וחוזר חלילה -
אולי תוריד את גירסת הFULL הספרייה שמגיע שם עובדת מצוין - וחילוץ דרך האפליקציה, קצת סבלנות בזמן קריאת הקבצים ובזמן החילוץ - וזה עובד מצוין, בהצלחה
-
אולי תוריד את גירסת הFULL הספרייה שמגיע שם עובדת מצוין - וחילוץ דרך האפליקציה, קצת סבלנות בזמן קריאת הקבצים ובזמן החילוץ - וזה עובד מצוין, בהצלחה
זה משהורדתי בקובץ זיפ
הבעייה שאני לוחץ בחר תיקייה האפליקצייה מתמזערת, וכנל
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות