בירור | יש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?
-
@צדיק-וטוב-לו כתבו כאן שקיבלו מהספריה את קבצי הpdf לא את הטקסט, ולפרידברג יש את הטקסט
-
@ori-bensimon תביא ונשלב מה יכול להיות
אני כרגע מפצל לפי הסדר מתוך עץ חיים אם יש לך קטעים שאתה רוצה לשלב במקומות מסויימים תעלה ואני אחבר או אשלח לך את הטקסט ותוסיף תגיד מה אתה רוצהפוסט זה נמחק! -
@צדיק-וטוב-לו כתבו כאן שקיבלו מהספריה את קבצי הpdf לא את הטקסט, ולפרידברג יש את הטקסט
@כח-התורה לא כתבו כזה דבר, ואאל"ט אין לספרייה PDF שלהם בכלל אלא רק את הטקסט המוקלד (הקיים, או שכבר אינו קיים) בסמוך לעדי הנוסח לרמב"ם שבפורטל פרידברג
-
[[topic:post-is-deleted]]
@ori-bensimon
דבר ראשון זה לא מסובך לעשות שיחזור זה מה שכבר אני כמעט מסיים זה עבודה של שעה בסה"כ
דבר שני אם יש בויקי תעלה לי את זה בטקסט אין לי גישה לשם חסום לי
ולא איכפת לי לעבוד על זה
תודה רבה על האיכפתיות -
@ori-bensimon
דבר ראשון זה לא מסובך לעשות שיחזור זה מה שכבר אני כמעט מסיים זה עבודה של שעה בסה"כ
דבר שני אם יש בויקי תעלה לי את זה בטקסט אין לי גישה לשם חסום לי
ולא איכפת לי לעבוד על זה
תודה רבה על האיכפתיות@u88
@ori-bensimon
לספרים מוויקיטקסט, @האדם-החושב מייבא משם ספרים מותאמים לאוצריא, כך שלא צריך לעבוד עליהם, אלא לבקשם בשרשור המיועד לכך (נ"ל שכרגע קיים רק במתמחים טופ). -
@י.-פל. מחילה...
-
-
@יום-חדש-מתחיל אולי אפשר לסדר אותו מתוך עץ חיים שכן קיים במערכת
נשגב מבינתי.
אתה מתכוון לשחזר בעצמך לאחור את העבודה של מהרח"ו זללה"ה,
ולשלוף מתוך כל השמונה שערים [כולל המקומות המפורטים המפוזרים בשער הפסוקים ובשער המצוות], את כל המאמרים והקטעים והפיסקאות המדוברות,
עד שיהיה שוב בידך הקונטרס שהיה בידי מהר"י צמח זללה"ה ?!למה להמציא את הגלגל [ולעבוד לשחזר אותו מתוך מנגנון שלם] ??
או שאתה רוצה עכ"פ לעבוד לפי המפתחות של ר"י אביב"י נ"י ?
-
הקדמת הבית יוסף והדרכי משה לטור אוח.docx
הקדמת המחבר ורמא לשוע.docx
עריכה:
את הקדמת השו"ע יש, אבל חסר נ"ל שאר ההקדמות. -
-
אני לא יודע אם הזכירו את זה פה אבל אשמח אם מישהו יוכל לערוך את ספרי קובץ שיעורים - תודה
אולי במקום לערוך ידנית, צריך לבקש מהמו"ל של הספר שיביאו לנו את הטקסט.
להידוע לי ר' שלמה פישר זצ"ל הוא המו"ל, צריך לבקש ממשפחתו.הוא היה שכיר. כמדומני הזכויות של ישיבת אור אלחנן.
דווקא הכתב טוב ומאוד קל לעשות לו OCR -
האם
אם יתנו אישור יתנו גם את הטקסט
-
י יום חדש מתחיל התייחס לנושא זה ב
-
תורת משה עה"ת לחתם סופר (יש רק חתם סופר זה משהו אחר)
דרשות חתם סופר
מנחת אשר על התורה ועל הש"ס
עולת יצחק על המסכתות הישיבתיות (ר"י לנדא זצ"ל מר"י חברון)מישהו יודע אם יצא מזה משהו בסוף ? וגם לגבי שיעורי רה"י כדוגמת ר' שמואל, ר' דוד, ר' נחום, הגרב"ד, ממגד גרש ירחים, ר' דוד כהן, משאת משה, הברכת אברהם, משנת ר' אהרן, משנת ר' הלל, ועוד ועוד (חלק אין לי מושג אם הזכירו ואני מעלה את זה גם בתור הצעה)
וכן קהילות יעקב וספרי הגרח"ק, ולהבדבח"ל חידושי הגרד"ל
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות