שיתוף | otzariaAI
-
פוסט זה נמחק!
-
@אהרן כן
@arieldaniely
תוכל להסביר יותר איך זה עובד?
מה המשמעות של האחוזים שרשומים?
לפעמים הוא מביא תוצאות מוזרות.... -
@arieldaniely
לפעמים הוא מביא תוצאות מוזרות....@מענין-לשמוע אף אנוכי מצטרף
יש צורך לאמן אותו יותר.הצעה נוספת: אולי יודגשו המילים הקשורות
-
@מענין-לשמוע אף אנוכי מצטרף
-
@arieldaniely
לפעמים הוא מביא תוצאות מוזרות....תוכל להסביר יותר איך זה עובד?
לפעמים הוא מביא תוצאות מוזרות....זה מבוסס מודל AI פשוט, שעבר על כל המאגר מספר פעמים ולפי ההקשר בו כל מילה הופיע הוא הבין משמעות לכל אחת.
בחיפוש יש כמה שלבי חיפוש שמתבצעים על כל מקטע ולאחר מכן מתבצע שכלול לציונים, על פיו ניתן ציון סופי [האחוזים].
השלבים מורכבים מהשלבים הבאים:- חיפוש רגיל, עם התחשבות בשגיאות כתיב והטיות, כדי לשפר את הכיסוי.
- חיפוש מורחב, בו המודל נותן לכל מילה רשימת מילים נרדפות והוא מחפש גם אותם.
- חיפוש סמנטי, בו לכל מקטע מחושבת משמעות [ממוצע משמעויות המילים] ובודקים עד כמה היא קרובה לשאלה.
בשכלול יש חשיבות לכל אחד מסוגי החיפוש, ניתן לכוונן את המשקל של כל אחד ידנית או בעזרת המשוב [יש אופציה של לייק ודיסלייק], זה אמור לגרום לו להביא פחות תוצאות מוזרות, אם כי תמיד יהיה.
-
לפעמים הוא מביא תוצאות מוזרות....זה מבוסס מודל AI פשוט, שעבר על כל המאגר מספר פעמים ולפי ההקשר בו כל מילה הופיע הוא הבין משמעות לכל אחת.
בחיפוש יש כמה שלבי חיפוש שמתבצעים על כל מקטע ולאחר מכן מתבצע שכלול לציונים, על פיו ניתן ציון סופי [האחוזים].
השלבים מורכבים מהשלבים הבאים:- חיפוש רגיל, עם התחשבות בשגיאות כתיב והטיות, כדי לשפר את הכיסוי.
- חיפוש סמנטי, בו לכל מקטע מחושבת משמעות [ממוצע משמעויות המילים] ובודקים עד כמה היא קרובה לשאלה.
בשכלול יש חשיבות לכל אחד מסוגי החיפוש, ניתן לכוונן את המשקל של כל אחד ידנית או בעזרת המשוב [יש אופציה של לייק ודיסלייק], זה אמור לגרום לו להביא פחות תוצאות מוזרות, אם כי תמיד יהיה.
@arieldaniely תודה רבה זה תוסף מדהים
אולי תהיה אפשרות לעשות שיתוף או סנכרון של כל המשתמשים במודל כדי שהאימון שלו יהיה הרבה יותר מדויק? -
@arieldaniely
לתוצאה מדוייקת ממש הוא נותן 68% (מלמד ממש קשוח...)
חיפשתי 'רע ומר עזבך את', והוא נתן לי בתוצאה הראשונה שני פסוקים אחר כך:
אֵ֣יךְ תֹּאמְרִ֞י לֹ֣א נִטְמֵ֗אתִי אַחֲרֵ֤י הַבְּעָלִים֙ לֹ֣א הָלַ֔כְתִּי רְאִ֤י דַרְכֵּךְ֙ בַּגַּ֔יְא דְּעִ֖י מֶ֣ה עָשִׂ֑ית בִּכְרָ֥ה קַלָּ֖ה מְשָׂרֶ֥כֶת דְּרָכֶֽיהָ׃
כי מופיע 'ראי' ו'דעי'... -
@מענין-לשמוע איך מורידים ניקוד?
-
@מענין-לשמוע איך מורידים ניקוד?
-
@מענין-לשמוע אף אנוכי מצטרף
-
@arieldaniely
סליחה... -
@arieldaniely
סליחה... -
-
בגלל שבקשתם ממש יפה.
אני איש אחד, מה שידוע לי..
@חנניה
במתמחים היו רבים.... -
@arieldaniely תודה רבה זה תוסף מדהים
אולי תהיה אפשרות לעשות שיתוף או סנכרון של כל המשתמשים במודל כדי שהאימון שלו יהיה הרבה יותר מדויק? -
למה זה כותב לי שגיאה על המסד נתונים
-
יש לך את הקובץ DB? הגדרת את הנתיב המתאים אליו?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות