בעיה | איך אני טוען את הספריה לאפליקציה?
-
@החזק-במוסר
אתה פשוט צריך לבחור את הDB עצמו, ולא את התיקייה המכילה.
הניסוח אכן מטעה. -
@דאנציג חלץ מקובץ דחוס עשה שגיאה כנ"ל.
לבחור תיקיית ספריה זה חייב שיהיה בתוכה קובץ db ? כי אני חשבתי להעתיק את הספריה קומפלט מהמחשב@החזק-במוסר
אתה יכול לצלם או להעתיק את הנתיב שבו נמצא הקובץ DB עצמו לאחר החילוץ? -
@החזק-במוסר
אתה יכול לצלם או להעתיק את הנתיב שבו נמצא הקובץ DB עצמו לאחר החילוץ?@הבל-הבלים אין לי כרגע db לא מחולץ. לחלץ?
-
@הבל-הבלים אין לי כרגע db לא מחולץ. לחלץ?
@החזק-במוסר
אם אתה לא מחלץ דרך התוכנה - אז אתה צריך לחלץ בעצמך, ולבחור את התיקייה שבה הוא נמצא. -
@החזק-במוסר
אם אתה לא מחלץ דרך התוכנה - אז אתה צריך לחלץ בעצמך, ולבחור את התיקייה שבה הוא נמצא.@הבל-הבלים הבנתי. ובכן ב"ה הצלחתי לחלץ ולטעון לאפליקציה [ואז זה טען לי שהקובץ נמצא באחסון חיצוני וצריך להעתיק אותו - מה שממש לא היה נכון], ואז כתב שהטעינה הסתיימה בהצלחה וצריך להפעיל את האפליקציה מחדש, ואז האפליקציה הופעלה מחדש ונשארה תקועה על מסך הפתיחה הזה >

בעוד במקביל קפצה לי התראה ששטח האיחסון במכשיר אוזל. בדקתי מה קרה, ומצאתי שהאפליקציה אוצריא שומרת במטמון שלה כ-21 ג"ב ?..
-
@החזק-במוסר
אם אתה לא מחלץ דרך התוכנה - אז אתה צריך לחלץ בעצמך, ולבחור את התיקייה שבה הוא נמצא.@הבל-הבלים זה נכשל בחילוץ
ניסיתי לבדוק למה
קוד 16 זה מוגדר בחבילה עצמה, וזה כשל של חוסר בזיכרון RAM או משהו כזה
(צריך אולי לערוך את הקודים של השגיאות שלפחות מי שנכשל לו יבין למה...)
אולי עדיף גם ש @החזק-במוסר יביא עוד פרטים על המחשב עצמו מה הוא -
@הבל-הבלים הבנתי. ובכן ב"ה הצלחתי לחלץ ולטעון לאפליקציה [ואז זה טען לי שהקובץ נמצא באחסון חיצוני וצריך להעתיק אותו - מה שממש לא היה נכון], ואז כתב שהטעינה הסתיימה בהצלחה וצריך להפעיל את האפליקציה מחדש, ואז האפליקציה הופעלה מחדש ונשארה תקועה על מסך הפתיחה הזה >

בעוד במקביל קפצה לי התראה ששטח האיחסון במכשיר אוזל. בדקתי מה קרה, ומצאתי שהאפליקציה אוצריא שומרת במטמון שלה כ-21 ג"ב ?..
@החזק-במוסר
זה אנדרואיד או ווינדוס?
יש כאן סתירה בין הפוסט הזה לפוסט הראשון... -

-
@החזק-במוסר
זה אנדרואיד או ווינדוס?
יש כאן סתירה בין הפוסט הזה לפוסט הראשון...יש כאן סתירה בין הפוסט הזה לפוסט הראשון...
איזה סתירה?
תרווייהו באנדרואיד. -
יש כאן סתירה בין הפוסט הזה לפוסט הראשון...
איזה סתירה?
תרווייהו באנדרואיד.איזה סתירה?
מהגודל זה נראה מחשב.
-
בקשר לבעיות שציינת - חלקם כבר כתובים.
יש שרשור ייעודי לבעיות באנדרואיד.
כרגע - אנדרואיד מאוד משני בשבילנו. -
איזה סתירה?
מהגודל זה נראה מחשב.
@הבל-הבלים Samsung Flow

יותר קל לעשות ככה צילו"מ
-
בקשר לבעיות שציינת - חלקם כבר כתובים.
יש שרשור ייעודי לבעיות באנדרואיד.
כרגע - אנדרואיד מאוד משני בשבילנו.@הבל-הבלים אוי ווי
אז מה עושים?
[תוכל להפנות אותי לשם? יש פתרונות? זה מאד מאד קריטי לי] -
@הבל-הבלים הבנתי. ובכן ב"ה הצלחתי לחלץ ולטעון לאפליקציה [ואז זה טען לי שהקובץ נמצא באחסון חיצוני וצריך להעתיק אותו - מה שממש לא היה נכון], ואז כתב שהטעינה הסתיימה בהצלחה וצריך להפעיל את האפליקציה מחדש, ואז האפליקציה הופעלה מחדש ונשארה תקועה על מסך הפתיחה הזה >

-
@הבל-הבלים זה נכשל בחילוץ
ניסיתי לבדוק למה
קוד 16 זה מוגדר בחבילה עצמה, וזה כשל של חוסר בזיכרון RAM או משהו כזה
(צריך אולי לערוך את הקודים של השגיאות שלפחות מי שנכשל לו יבין למה...)
אולי עדיף גם ש @החזק-במוסר יביא עוד פרטים על המחשב עצמו מה הוא -
@החזק-במוסר
תמחוק את כל הנתונים של המטמון פשוט כל פעם שהיה נסיון וזה נכשל זה הכניס את הספריה למטמון, אחרי שתמחק תכניס כמו בפעם האחרונה שהצלחת וזה אמור לעבוד -
@החזק-במוסר
תמחוק את כל הנתונים של המטמון פשוט כל פעם שהיה נסיון וזה נכשל זה הכניס את הספריה למטמון, אחרי שתמחק תכניס כמו בפעם האחרונה שהצלחת וזה אמור לעבוד@רר-רר מעולה זה טען את זה ואז כתב לי שנטען בהצלחה וצריך להפעיל מחדש את האפליקציה, עשיתי את זה והוא נעצר על זה >

-
@רר-רר לא עוזר
תודה -
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות