בירור | יש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?
-
זה בדיוק מה שאני אומר, מדוע שמישהו אחד יחליט מה חשוב ומה לא חשוב, ולא יהיה על זה הצבעה.
אך אחד לא מחליט מה חשוב יותר ומה פחות, העלתי את הריטב״א על ב״ב כי הוא ספר מאד שימושי וחשוב והעבודה עליו קלה (ועל חלק ניכר כבר היה ocr של ג׳מיני).
לא ישבתי על זה שבעה נקיים.הגיע יהודי וטען, לא, ריטב״א על ב״ב זה לא טוב, צריך רבנו יונה על ב״ב.
וכל זה תוך כדי שעבודתו מסתכמת בכל מיני ספרים שלולא הdb עם ישראל היה שוקל למחוק אותם מהתיקיה מחמת גזל המקום.דווקא יצא לי להתייעץ לא פעם בפרטי עם משתמשים שסייעו רבות בעריכה, אבל לא אקיים עכשיו הצבעה על כל שטות.
תודה רבה בתקווה להבנה 🙂
נ.ב. @יום-חדש-מתחיל לא הצלחתי להתרשם אף פעם שהעלאת כמות גדולה של ספרים גורמת לעבודה יותר טובה, בפרט לא ספרים בעלי סגנון חופף כמו כמה ראשונים על הש״ס, כך שאין לי שום מוטיבציה להעלות עוד, ואכמ״ל
-
זה בדיוק מה שאני אומר, מדוע שמישהו אחד יחליט מה חשוב ומה לא חשוב, ולא יהיה על זה הצבעה.
אך אחד לא מחליט מה חשוב יותר ומה פחות, העלתי את הריטב״א על ב״ב כי הוא ספר מאד שימושי וחשוב והעבודה עליו קלה (ועל חלק ניכר כבר היה ocr של ג׳מיני).
לא ישבתי על זה שבעה נקיים.הגיע יהודי וטען, לא, ריטב״א על ב״ב זה לא טוב, צריך רבנו יונה על ב״ב.
וכל זה תוך כדי שעבודתו מסתכמת בכל מיני ספרים שלולא הdb עם ישראל היה שוקל למחוק אותם מהתיקיה מחמת גזל המקום.דווקא יצא לי להתייעץ לא פעם בפרטי עם משתמשים שסייעו רבות בעריכה, אבל לא אקיים עכשיו הצבעה על כל שטות.
תודה רבה בתקווה להבנה 🙂
נ.ב. @יום-חדש-מתחיל לא הצלחתי להתרשם אף פעם שהעלאת כמות גדולה של ספרים גורמת לעבודה יותר טובה, בפרט לא ספרים בעלי סגנון חופף כמו כמה ראשונים על הש״ס, כך שאין לי שום מוטיבציה להעלות עוד, ואכמ״ל
ניסית בכלל פעם להעלות יותר מ5 6 ספרים בו זמנית?
אם לא, אז ממה הצלחת להתרשם?אין לי מושג מהם הדברים שמרשימים אותך,
אבל אותי זה לא מרשים שמתרשמים בלי לנסות בפועל.... -
ניסית בכלל פעם להעלות יותר מ5 6 ספרים בו זמנית?
אם לא, אז ממה הצלחת להתרשם?אין לי מושג מהם הדברים שמרשימים אותך,
אבל אותי זה לא מרשים שמתרשמים בלי לנסות בפועל.... -
יש כרגע אפשרות לבקש מדיקטה לעבוד על ספרים מסויימים שאנחנו נבקש.
אין לי מושג מה רמת החשיבות שהם ייתנו לבקשותינו, אבל נוצר איזה קשר מסויים.מי שרוצה שיכתוב כאן את הספרים שחסרים כרגע, ולדעתו הם יסודיים חשובים ונצרכים.
אני מדגיש כאן את התפקיד של דיקטה,
הם עושים דבר אחד בלבד, המרת ספרים סרוקים מהיברובוקס לטקסט.הנה הרשימה שעלתה כאן בשרשור זה לבינתיים
מרדכי על כל מסכתות הש''ס (חוץ מבבא בתרא ובבא מציעא).
ריטבא ב"מ (החדשים)
ריטבא שבת החדשים
שות הרשבא ח"ב וח"ג
כנסת הגדולה על השו"ע
גידולי תרומה
אבני החושן
בית יעקב (אסטרין)
פעמוני זהב
ערך ש"י
שושנת יעקב
אולם המשפט
דברי משפט
שער המשפט
תורת חטאת של הרמ"א
פרי חדש על או"ח ועל יו"ד
מנחת יעקב
ספרי המהר"ל מפראגכדאי שמי שיכול שגם יביא קישור למקור חופשי שניתן להוריד ממנו את הספר בגירסת הסריקה שלו.
@יום-חדש-מתחיל פירוש הראש על כל סדר טהרות.
[יש את זה בכל שס וילנא, רק באותיות קטנות ושבורות] -
-
-
עד כמה שידוע לי לקחו משם את כל הטקסטים הרלוונטים.
-
עד כמה שידוע לי לקחו משם את כל הטקסטים הרלוונטים.
-
מדרש והזהיר, למר חפץ אלוף מתקופת הגאונים
קישור להיברו בוקס https://download.hebrewbooks.org/downloadhandler.ashx?req=38577
https://download.hebrewbooks.org/downloadhandler.ashx?req=38576
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות