עדכון | גרסאות 0.9.87/8 - באגים בבקשה...
-
@מיתר-33 אם הבנתי מה אתה מתכוון אז לי אין את הבעיה הזאת אולי תפרט
@פלמנמוני כשלוחצים על הזום של + - של הספר אמור להשתנות בתוך ההגדרות או לא ? ואם לא למה לא מה ההבדל ביניהם
עוד דבר כמחליפים גופן ספר המפרשים נטענים מצורףלא שזה מפריע לי אני רק מציין
ואם אפשר גם שיהיה אפשרות כשעוברים בין הגופנים עם החיצים שיהיה תצוגה מקדימה(כאילו בחרתי) או שלפחות הרשימה לא תיסגר בבחירת גופן
ועוד באג כמדומה שכתבו אבל אני לא בטוח, בצורת הדף הרבה שינויים לא נטענים עד שסוגרים ופותחים שוב
עריכה: בדקתי שוב וזה רק כשמשנים בחלון ההגדרות שלו
אגב, אולי כדאי שיהיה בתפריט ימני גם בחירת ללא מפרש ומפרשים מרובים
עוד דבר אני מנסה להבין למה גודל גופן המפרשים לא תקף בצורת הדף רק בחלונית המיוחדת אלא אם כן בחרתי מפרשים מרובים שאז זה כן עובד
אני משער שזה לא באג, אני טועה?
ואם כבר הפרדתם אולי כדאי גם שיהיה אפשרות לבחור עוד גופן זה אני חושב שזה יהיה מועילאם אתם חושבים שאין צורך להעיר בכל זה תעירו לי
-
לא עברתי על כל הפוסטים הקודמים...
במחשב אחרי שהגדרתי שסרגל הניווט ירד אוטומטי התוכנה נתקעת מיד בפתיחת ספר למשך זמן
באנדרואיד לא מצליח לחלץ את קובץ הספריה (ייתכן סתם בגלל משאבים חלשים, בקושי במחשב הצליח, ויש לי מחשב חזק) -
-
מה אומרים?
לא כדי להוציא גירסה כדי להעיר את החברה פה
נראה לי שמיצינו את הבאגים עכשיו כבר אני לא יודע על מה להעיר כי אולי כבר דיוחו עליהם!!!
@י.-פל. מתחננים!!!@דנדי לדבריו "היומחר יוצאת גירסה"
-
מה אומרים?
לא כדי להוציא גירסה כדי להעיר את החברה פה
נראה לי שמיצינו את הבאגים עכשיו כבר אני לא יודע על מה להעיר כי אולי כבר דיוחו עליהם!!!
@י.-פל. מתחננים!!! -
@י.-פל. מתחננים!!!
תבדוק את זמן ההודעה, והזמן שכתוב שם...
https://github.com/Otzaria/otzaria/actions/runs/24362542786 -
פ פלמנמוני נעל נושא זה ב-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות
וברצינות מישהו יודע כמה זה אמור לקחת