הצעת ייעול | מפרשים על הדף מוצגים בסגנון אייקוני
-
לכן צריך לשלב את שתי האופציות.
איך? אם יש לך רעיון אני ממש אשמח שתכתוב,
כי אני לא רוצה 2 תפריטים/מסכים למה שיש על אותו מקטע ומה שיש על הספר
אגב, מה שלא היה לי כ"כ נח בזית זה שהוא מציג רק את המפרשים על אותו מקטע...מאידך להוסיף כפתור בחירה בחלון בחירת מפרשים יש סיכוי שזה כבר נמאס.
לא כל כך הבנתי ממה נמאס, עדיף שתסביר יותר
בכל אופן, אני התכוונתי לתפריט רשימה שתציג את כל המפרשים בראש החלונית של המפרשים, במקום מעבר בין החלוניות -
@דבש עוד הגדרה ודאי שלא
אבל אני התכוונתי כפשוטו שלא הבנתי על מה אתה מדבר, על זה שיש חלונית נפרדת לבחירת מפרשים?
תוך כדי תגובה כבר @חנניה הגיבלא נראה לי שיש מי שנפגעה חויית השימוש שלו מריבוי ההגדרות בוורד לדוג'.
אני נפגעתי וכן עוד הרבה
אגב, כמה שאלו אותך איך עושים שהוא ישמור אוטומטית הכול? וכן הלאה... -
@דבש עוד הגדרה ודאי שלא
אבל אני התכוונתי כפשוטו שלא הבנתי על מה אתה מדבר, על זה שיש חלונית נפרדת לבחירת מפרשים?
תוך כדי תגובה כבר @חנניה הגיבלא נראה לי שיש מי שנפגעה חויית השימוש שלו מריבוי ההגדרות בוורד לדוג'.
אני נפגעתי וכן עוד הרבה
אגב, כמה שאלו אותך איך עושים שהוא ישמור אוטומטית הכול? וכן הלאה... -
אני הצעתי שבבחירת פיסקה בלחיצה על מקש ימני, בלשונית מפרשים יוצגו רק המפרשים הקיימים בפיסקה.
כך זה גם עכשיו בקישורים אז אני משער שכך גם זה תוכנן מלכתחילה במפרשים. @י.-פל. אמת?
מפרשים:

קישורים:
-
בחול המועד הברקתי שאם מסירים בבחירת מפרשים את הכפתור סינון "על מסכת" [שעכשיו הוא לא עובד וגם כשעבד לא היה תועלתי ובפדף זה כבר ירד]
ואפשר גם להוריד את כפתור הסינון "תורה שבכתב" [שהוא מטופש במידה כל שהיא, איזה מפרש יש בתורה שבכתב??]- אז אפשר להוסיף כפתור סינון "מפרשםי על פיסקה נבחרת"
ואני מרשה להחמיא לעצמי שזה ממש פגז!!
נשאר רק להתווכח אם בבחירת מפרשם שם יוצג רק המפרש על הפיסקה הנבחרת ובמעבר לפיסקה אחרת שוב לא יוצג המפרש הנבחר, או שהבחירה כבר תהיה רוחבית. -
בחול המועד הברקתי שאם מסירים בבחירת מפרשים את הכפתור סינון "על מסכת" [שעכשיו הוא לא עובד וגם כשעבד לא היה תועלתי ובפדף זה כבר ירד]
ואפשר גם להוריד את כפתור הסינון "תורה שבכתב" [שהוא מטופש במידה כל שהיא, איזה מפרש יש בתורה שבכתב??]- אז אפשר להוסיף כפתור סינון "מפרשםי על פיסקה נבחרת"
ואני מרשה להחמיא לעצמי שזה ממש פגז!!
נשאר רק להתווכח אם בבחירת מפרשם שם יוצג רק המפרש על הפיסקה הנבחרת ובמעבר לפיסקה אחרת שוב לא יוצג המפרש הנבחר, או שהבחירה כבר תהיה רוחבית. -
-
-
-
-
-
אולי באמת זה יהיה הפתרון - להגדיר שאם ספר הוא "על מגילה" או כל מסכת שהיא לא הנוכחית הוא לא נחשב מפרש אלא קישור?
אבל יש גם מפרשים באמת שלא מופיע בהם על מגילה, בפרט בספרים שאינם ממסכתות הש"ס
-
כ כח התורה התייחס לנושא זה ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות