עדכון | גרסאות 0.9.87/8 - באגים בבקשה...
-
השתמשתי באוצריא במצב רגיל והכול היה מצוין, ללא בעיות משמעותיות רק שצריך להמתין בהתחלה כמה שניות סוג עד חצי דק' ולא לעשות כלום כי שנגעים זה עלול לקרוס.
אבל עשיתי צורת הדף [ הגב מאוד נוח ומתקדם] אבל אח"כ שסגרתי את התוכנה שוב לא הצלחתי לפתוח הוא מעלה, אפי לא כותב את המפרשים וזה קורס.
עכשיו גם אין לי יכולת לבטל את צורת הדף כי זה לא ניפתח.
זה שוב מזכיר את סוג הקריסות הישנות רק שזה במקרה צפצפי. -
השתמשתי באוצריא במצב רגיל והכול היה מצוין, ללא בעיות משמעותיות רק שצריך להמתין בהתחלה כמה שניות סוג עד חצי דק' ולא לעשות כלום כי שנגעים זה עלול לקרוס.
אבל עשיתי צורת הדף [ הגב מאוד נוח ומתקדם] אבל אח"כ שסגרתי את התוכנה שוב לא הצלחתי לפתוח הוא מעלה, אפי לא כותב את המפרשים וזה קורס.
עכשיו גם אין לי יכולת לבטל את צורת הדף כי זה לא ניפתח.
זה שוב מזכיר את סוג הקריסות הישנות רק שזה במקרה צפצפי. -
@רוצה-לגדול @חד-צורבא זה קשור לתקיעות בצורת הדף, ניסית את הגירסה הלא רשמית שהעליתי כמה פוסטים אחורה?
@מיתר-33 בטיפול
-
@רוצה-לגדול @חד-צורבא זה קשור לתקיעות בצורת הדף, ניסית את הגירסה הלא רשמית שהעליתי כמה פוסטים אחורה?
@מיתר-33 בטיפול
-
אני לא יודע אם כבר דיווחו על זה
רק עכשיו ראיתי שהוסיפו מילון ר״ת, משום מה כשאני מחפש הוא מוצא תוצאות במילים ולא בר״ת אני מוסיף תמונה כי לא נראה לי שזה ברור.
אני לא מוצא דרך להפוך את זה שהחיפוש יתמקד בר״ת
-
אינני זוכר אם הוזכרה בעיה זו בעבר, אולם בעת העתקה באפשרות של העתק את כל הפיסקה העתקה הינה תמיד עם ניקוד ואף כשברירת המחדל היא ללא ניקוד,
-
העתקה עם קונטרול C לא עובדת מפרשים מתחת הטקסט.
הקישורים בתפריט השמאלי עוד לא מיושרים לשני הצדדים.
ישר כח! -
העתקה עם קונטרול C לא עובדת מפרשים מתחת הטקסט.
ישר כח! -
מה אתה רוצה שיהיה?
@פלמנמוני
שהטקסט יהיה מיושר לשני הצדדים, כמו במפרשים.
? -
יש לי באג שאחרי איפוס התוכנה, הספרים האישים לא מתאפסים בספריה, אבל בהגדרות לא רואים את התקיות שנוספו וכך גם א"א למחוק אותם, [אולי כדאי שספרים אישים לא יתווספו לDB אלא יצרו DB חדש לכל הספרים האישיים, ככה יהיה יותר קל לשלוט על זה]
דנדי כתב:
יש לי באג שאחרי איפוס התוכנה, הספרים האישים לא מתאפסים בספריה, אבל בהגדרות לא רואים את התקיות שנוספו וכך גם א"א למחוק אותם, [אולי כדאי שספרים אישים לא יתווספו לDB אלא יצרו DB חדש לכל הספרים האישיים, ככה יהיה יותר קל לשלוט על זה]
יש עוד מישהו שזה קורה לו?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות